Søg
Søg
Skildpadde Filippinerne
Manila, Filippinerne
El Nido, Filippinerne
Risterrasser ved Banaue i Filippinerne
Palmer på øen Malapascua i Filippinerne
Dykkere i Filippinerne
windsurfer ved Boracay i Filippinerne
Hvalhaj ved Donsol i Filippinerne
Sabang, Filippinerne
Chocolate Hills Bohol Filippinerne
Spøgelsesabe Bohol Filippinerne
Palawan på Filippinerne

På egen hånd - Filippinerne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-

Varighed: Op til 30 dage

Filippinerne er et af verdens mest uberørte skatkamre, med dets hvide sandstrande, farvestrålende koralrev, vulkaner og regnskov. Der er oplevelser for enhver smag, lige fra dykning til jungletrek og vandring gennem idylliske landsbyer med venlige indbyggere og velplejede risterrasser.

Vi kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse. Så bestil dine flybilletter til Filippinerne igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer oven i købet.

Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Filippinerne.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her
Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Filippinerne her.
Information og fakta om Filippinerne

Sæson
Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Regntiden ligger fra juni til oktober og her kan der forekomme kraftige tropiske regnskyl - der er sjældent tale om heldagsregn. Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Detaljeret beskrivelse

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevedledning til øen Palawan og til regionen Visayas, herunder Bohol og Cebu. Læs mere her.


Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Manila t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på guesthouse i Manila)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 05-09-2018 18:00:00 : 11375
Aarhus
5. september 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 11-09-2018 18:00:00 : 11771
Herning
11. september 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 20-11-2018 18:00:00 : 10720
Aalborg
20. november 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Se mere her
Til top
Find os på: