13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
16.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i den pulserende og kontrastfulde hovedstad, Kuala Lumpur, hvor moderne arkitektur er blandet med gamle traditioner og kultur. Du skal også opleve Borneo som er verdenskendt for sine Oraguntanger og storslåede natur. Din første oplevelse er Sipilok Orangutang centret som passer på ca. 80 Oraguntanger. Centret er placeret i junglen, så omgivelserne er naturtro mod orangutangernes normale levevilkår. Efter et oplevelsesrigt besøg hos parkens dyr går turen tilbage til Sandakan. Herfra skal du sejle op ad floden til Sukau regnskov. Området er iblandt de bedste steder at spotte dyr og langs flodbredden summer det af liv og facinerende dyrearter. Din rejse afsluttes på den eksotiske og skønne ø Pulau Tiga udenfor Kota Kinabalu. Her venter dig azurblåt vand, flotte strande og et godt undervandsliv, som kan opleves igennem dykning og snorkling.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her

Bedste rejseperiode

Malaysia har tropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt og landet er inddelt i flere kilmazoner. Denne rundrejse er bedst at tage fra maj til oktober, da det er der hvor vejret i staten sabah er mest stabilt.

Malaysisk Borneo kan besøges året rundt (dog skal du altid være forberedt på byger og at der kan forekomme heldagsregn året rundt). På Borneo er nedbørsmængden størst fra oktober til marts

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Malaysia er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Malaysia kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejsetidspunktet fra Danmark afhænger af flyselskabet.
2. dag: Ankomst til Kuala Lumpur
Ved ankomst til Kuala Lumpur, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning på turistklassehotel.
3. dag: Kuala Lumpur – byrundtur med offentlig transport
Efter morgenmaden på dit hotel bliver du hentet af din guide. Herefter vil du i følgeskab med guiden gå ca. 10-15 min. til den nærmeste togstation. På turen er der lagt op til en vis grad af frihed i samarbejde med din lokale guide. Kuala Lumpur er et sammensurium af religioner, folkeslag og traditioner, hvilket ses tydeligt i forskelligheden i byens bydele. Islamisk og moderne arkitektur, indiske templer og Bollywood plakater fylder gadebilledet i Little India og ikke mindst den kinesiske kultur i China Town, er med til at give dig en farvestrålende oplevelse denne dag. Sidst på eftermiddagen er du tilbage på hotellet og resten af dagen kan bruges på egen hånd. (M)
4. dag: Kuala Lumpur – Sandakan
I dag bliver du hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen. Herfra flyver du til staten Sabah i det nordøstlige del af Malaysisk Borneo. Ved ankomsten til byen Sandakan vil du blive kørt til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
5. dag: Sandakan - Sipilok Orangutang center - Sukau regnskov
Du kører idag til Sepilok Orangutang centret der ligger 25 km fra Sandakan. Stedet er verdenskendt for sin store indsats for at beskytte og genudsætte orangutangerne som lever her. Dit besøg starter med at du ser en video om orangutangerne på Borneo. Herefter oplever du junglen ved centret og ser orangutangerne. Besøget afsluttes i centrets orangutang “vuggestue”, som er et lukket område for de yngste orangutanger. Herfra fortsætter du til Borneo Sun Bear Conservation Centre, hvor du skal høre og se hvordan dette center hjælper og beskytter verdens mindste bjørneart som lever på Borneo. Efter frokost rejser du over land til Sukau Rainforest Lodge og du ankommer sidst på eftermiddagen. Efter ankomsten og check-in tager du på flodbådstur i junglen. Ved aftentid kan du se frem til en middag i stearinlysenes skær og med udsigt over flodens bred. Efter aftensmaden vil din guide fortælle om flora og fauna i området, samtidig med at der vises billeder. Denne gennemgang er interessant, da din nye viden giver dig bedst mulig udbytte af dit ophold i regnskoven. Du overnatter på Sukau Rainforrest Lodge. (M,F,A)
6. dag: Sukau regnskov
Denne fantastiske dag starter med en fabelagtig bådtursoplevelse op ad Kinabatangan floden til Kelenanap Oxbow søen, hvor du kan spotte dyr og fugle i den tidlige morgensol, imens junglen vågner. Efter et par timer på floden tager du tilbage til resortet og spiser morgenmad. Dernæst venter dig en spændende og lærerig gåtur med en af resortets natureksperter. Efter frokosten vil guiden fortælle mere om områdets orangutanger, inden du tager på en ny smuk flodbådstur i området. Du overnatter en nat mere på Sukau Rainforrest Lodge. (M,F,A)
7. dag: Sukau regnskov – Sandankan
Efter morgenmaden rejser du tilbage over land til Sandakan, og efter frokost er der flyafgang mod Kota Kinabalu. Ved ankomst er der transfer til dit hotel. (M)
8. dag: Kota Kinabalu – Pulau Tiga Resort
Du bliver hentet på hotellet og kørt ned til havnen, hvorfra du sejler ud til Pulau Tiga også kendt som Survivor Island. Check ind på Pulau Tiga Resort og nyd resten af dagen på egen hånd. (M,F,A)
9 - 11. dag: Pulau Tiga
Dagene er på egen hånd og kan bruges til at nyde øens smukke strande og eksotiske omgivelser og ikke mindst tropeøens fantastiske undervandsliv. Dykning kan bookes lokalt eller hjemmefra. Dykning og udstyr er ikke inkluderet i prisen. Overnatning på Pulau Tiga Resort. (M,F,A)
12. dag: Pulau Tiga - Danmark
Du tager med båd tilbage til Kota Kinabalu og videre til byens lufthavn. Afhænger af fly tidspunktet kan der være lidt ventetid i lufthavnen eller i byen. (M)
13. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til Danmark med rygsækken fuld af oplevelser

Overnatninger

2 overnatninger i Kuala Lumpur
1 overnatning i Sandakan
2 overnatninger ved Sukau Rainforest Lodge
1 overnatning i Kota Kinabalu
3 overnatninger på Pulau Tiga Resort

Bemærkninger

Turen er egnet for alle i højsæsonen.

Det er en god ide at medbringe svømmetøj, kikkert, kamera, sollotion, toilettaske, vandflaske, myggespray, lommelygte, vandresko og regnslag.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Min. 2 personer

Maj - Oktober

Pakkeliste

 • Solcreme
 • Solhat/kasket
 • Toilettaske
 • Badetøj
 • Lommelygte
 • Insektmiddel
 • Vandflaske
 • Gode vandresko*
 • Kamera
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kuala Lumpur - Sandakan - Kota Kinabalu - København
 • (Der vil være minimum en mellemlanding på udrejsen til Malaysia og minimum to mellemlandinger på hjemrejsen)
 • Overnatninger og måltider ifølge program
 • Indgang til naturparkerne og engelsktalende guider

Prisen er eksklusiv

 • Turer og aktiviteter som ikke er beskrevet i programmet.
 • Måltider udover de nævnte i programmet
 • Forsikringer
 • Dykning og udstyr (Kan bookes lokalt eller ved din rejsekonsulent)
 • Drikkepenge til guider

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top