Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
7 dage
Ekskl. fly
Fra 8.640,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Maldiverne er kendt som et paradis på jorden, og du har nu muligheden for at tage med på en sejltur, hvor du oplever mange af de smukkeste steder i dette fantastiske øhav. Hver dag vil du vågne op til en ny smuk strand, besøge de blå laguner, møde de lokale som bor på de små isolerede øer og nyde den lokale mad. Alt imens slapper du af, og nyder livet langt væk fra dagligdagen.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Hop på båden til et fantastisk eventyr på vandet
En lokal repræsentant sørger for, at du kommer frem til båden, der ligger klar. Når alle har fundet sig til rette i kahytterne, begynder eventyret, der starter med en sejltur igennem Vaadhoo kanalen. (F,A)
2.-6. dag: Sejl mellem Maldivernes atoller
De næste fem dage sejler du rundt mellem de sydlige Male- og Felidhu-atoller. Undervejs lægges der anker ved lokale øer og små sandbanker, som bliver udforsket til fods. På Fulidhu kan du snakke med de lokale indbyggere og opleve det traditionelle trommespil, mens Bodu Moro Island byder på idylliske ubeboede strande - den perfekte billedmulighed. Ved de sydligste atoller er hovedindustrien fiskeri, og der er typisk en mulighed for at se traditionel bådebygning på mindst én af øerne. Ombord på dhoni-båden kan du bruge tide som du ønsker – Nyd varmen på soldækket med udsigt over det krystalblå hav, slap af med en god bog eller snak med andre rejsende, som kommer fra hele verden. På båden er der et fuldt mandskab, og kokken sørger for blandt andet lækker lokal seafood. Fra båden kan du vælge at svømme og nyde snorkling ca. to gange om dagen blandt Maldivernes spektakulære undervandsliv. Maldiverne har et fantastisk koralrev, som udgør en vigtig kilde af føde for mange arter af tropiske fisk, og sørg for at holde øje med skildpadder, revhajer, stingrays og blæksprutter. (M,F,A)
7. dag: Ankomst til Male
I dag er den sidste dag ombord på båden og turen går nu retur til Male. Ved ankomst vil der være en repræsentant, som vil hjælpe dig videre til din næste destination. (M)

Overnatninger

6 overnatninger i mindre kahyt på Dhoni-båden.
Du vil dele kahyt med din rejsepartner eller en af samme køn, hvis du rejser alene. Det er ikke muligt at få en enmandskahyt på denne tur.

Bemærkninger

Bådturen på Maldiverne har en minimumsalder på 12 år. Der er en lokal engelsktalende guide med under hele turen på Maldiverne.

Programmet er genstand for ændringer lokalt, hvis vind og vejr ikke tillader den planlagte rute. Kaptajnen har fuldmagt til at lægge en alternativ rute for at give dig den bedste oplevelse i Maldiverne.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Der er max 8 personer på Dhoni Cruiset.

December - April

Pakkeliste

 • Søsygetabeletter
 • Bøger
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Egne håndklæde
 • Kamera (evt. undervandskamera)
 • Læse/skrive materiale samt kort og spil
 • Eget snorkeludstyr (Hvis du vil låne på båden skal str. oplyses inden afrejse)

Prisen er inklusiv

 • 7 dages sejlads med Dhoni båd ifølge program
 • Afhentning ved ankomst
 • Lån af snorkeludstyr (Husk at oplyse str. inden afrejse)
 • Daglige snorkelture og besøg på lokale øer ifølge program
 • Måltider ifølge program inkl. vand
 • Lokal skatter
 • Engelsktalende turleder

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Maldiverne er det god skik at give drikkepenge til guider og mandskab
 • Drikkevarer udover vand
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top