Søg
Søg
Nyd en skøn katamaran tur på Maldiverne
Sup Maldiverne
Delfiner på Maldiverne
Snorkelling Maldiverne
Snorkling på Maldiverne
Sejltur på Maldiverne

Katamarancruise på Maldiverne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.575,-

Varighed: 6 dage

Tag med på et cruise, hvor det handler om at være ombord og nyde livet på den lækre 50 fods katamaran. Båden ankrer op i smukke laguner, hvor du kan nyde store flokke af delfiner i Rihiveli lagunen, snorkle på dit private rev eller nyde solen på de skønne sandbanker, der er omgivet af krystalklart vand.

Maldiverne - en kæde af atoller med solfyldte strande, turkisblåt vand og masser af liv under havets overflade. Skildpadder glider dovent gennem det blå hav og her er fisk i alle farver. Den bedste måde at nyde dette paradis er på en sejlbåd og dette er nu muligt på Micah - en 50 fods luksus katamaran, hvor du kan booke plads enten i en køje eller i din private kahyt. Her er kun plads til 10 gæster. Dagene går med morgen snorkel ture, lækker barbeque frokost, solnedgangs cocktails og nætter spækket med den smukkeste stjernehimmel.

Sæson

Det bedste tidspunkt at cruise øerne er fra midt september til midt april.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Hulhumale til Guraidhoo (Afgang kl. 11.00)
Stig ombord på båden ved ankerstedet - kun et stenkast fra lufthavnen. Der sættes sejl og efter 1 times sejlads er du langt fra storbyen Male. Ved frokosttid er båden nået til de sydlige atoller, og der kastes anker. Frokost serveres ombord, og der er tid til et par timers afslapning og leg. Du kan snorkle, snuppe en tur på SUP-board eller bare slappe af på båden. Efter endnu en times sejlads besøger vi den lokale ø Gulhi, der blandt andet er kendt for bådbyggeri. Vi sejler det sidste stykke til Guraidhoo - en charmerende lokal ø med cafeer og små butikker. Tilbage på båden er det tid til en cocktail og en velfortjent lækker middag. Fald i søvn til lyden af bølgeskvulp mod bådens skrog.
Overnatning på båden (F,A)

Dag 2: Guraidhoo til Rihiveli Lagoon
Efter morgenmaden byder dagen på forskellige snorkelstops, ophold ved en skøn lille sandbanke og afslapning på dækket. Vi laver en række stops på dagens sejlads, hvor du har masser af muligheder for at lave diverse vandsportsaktiviteter.
Vi slutter dagen med ankomst til Rihiveli lagunen, der er berømt for sine mange delfiner, som laver hop og saltoer i vandet. Normalt er her også mange babydelfiner, som imiterer de voksne delfiners herlige leg. Lagunen er også hjemsted for manta rays. Når mørket sænker sig tiltrækkes plankton i vandet af bådens lys og mantaerne svømmer op langs katamaranen og spiser.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 3: Rihiveli lagunen til Alimatha
Mens I spiser morgenmad er der gode chancer for, at I oplever nysgerrige delfiner, der svømmer rundt om båden.
Vi letter anker og sejler mod Vaavu atollen, som er kendt for en stor bestand af nursehajer og rokker, som ofte kommer så tæt på, at man kan røre dem. Vi overnatter ved Alimatha nær en sandbanke, hvor aftensmaden består af barbeque på stranden under et hav af stjerner.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 4: Alimatha til Fulidhoo
Efter morgenmad sejler vi længere ind i Vaavu Atoll. Her har du muligheden for at snorkle omkring en sunket srilankansk fiskebåd, som i dag er beboet af tropiske fisk og farverige koraller.
Herefter sejler vi atter mod nord, hvor vi ved solnedgang gør holdt omkring Fulidhoo lagunen. Her ses ofte lyserøde rokker, som søger ind på lavt vand, hvor de finder deres mad.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 5: Fulidhoo til North Male atoll
Vi cruiser videre mod nord med flere snorklingmuligheder undervejs. Du kan undersvejs også få lov til at smide fiskekrogen i vandet, og skulle du være heldig at få bid, så vil det være perfekt supplering til aftenens barbeque måltid.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 6: Tilbage til Hulhumale (Check out tid er kl. 11.00)
Efter morgenmad og en hurtig svømmetur går turen tilbage mod Hulhumale lagunen, hvor dit cruise slutter kl. 11.00 (M)

Overnatning:
5 nætter i kahyt efter dit valg. Her er mulighed for private værelser eller en køje i en dele kahyt. Båden har også en mastersuite, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bådturen med katamaran henvender sig til alle kundetyper inklusiv børnefamilierne. Dog er mindstealderen 2 år.

Afrejsedatoer

Afgang med båden er hver søndag

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 8.575,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er plads til 10 gæster ombord

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • 6 dages sejlads med program som beskrevet.
  • Fuld forplejning inkl. drikkevarer (Alkoholiske drikkevarer er for egen regning)
  • Engelsktalende skipper/guide
  • Fri afbenyttelse af snorkeludstyr, kajakker, standup paddleboards mm.

Prisen er eksklusiv

  • Oversøisk flybillet
  • Rejseforsikring
  • Drikkevarer som ikke er beskrevet i programmet
  • Drikkepenge. I Maldiverne er det god skik at give drikkepenge efter endt tur.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-02-2019 18:00:00 : 12047
Aarhus
21. februar 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2019 18:00:00 : 12345
København
21. marts 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 24-04-2019 18:00:00 : 12991
Aarhus
24. april 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: