Søg
Søg
Nyd en skøn katamaran tur på Maldiverne
Sup Maldiverne
Delfiner på Maldiverne
Snorkelling Maldiverne
Snorkling på Maldiverne
Sejltur på Maldiverne

Katamarancruise på Maldiverne

Varighed: 6 dage

Tag med på et cruise, hvor det handler om at være ombord og nyde livet på den lækre 50 fods katamaran. Båden ankrer op i smukke laguner, hvor du kan nyde store flokke af delfiner i Rihiveli lagunen, snorkle på dit private rev eller nyde solen på de skønne sandbanker, der er omgivet af krystalklart vand.

Maldiverne - en kæde af atoller med solfyldte strande, turkisblåt vand og masser af liv under havets overflade. Skildpadder glider dovent gennem det blå hav og her er fisk i alle farver. Den bedste måde at nyde dette paradis er på en sejlbåd og dette er nu muligt på Micah - en 50 fods luksus katamaran, hvor du kan booke plads enten i en køje eller i din private kahyt. Her er kun plads til 10 gæster. Dagene går med morgen snorkel ture, lækker barbeque frokost, solnedgangs cocktails og nætter spækket med den smukkeste stjernehimmel.

Sæson
Det bedste tidspunkt at cruise øerne er fra midt september til midt april.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Hulhumale til Gulhi (Afgang kl. 11.00)
Stig ombord på båden ved ankerstedet - kun et stenkast fra lufthavnen. Der sættes sejl og efter 1 times tid er du ankommet til et isoleret rev, hvor du kan nyde din første snorkeltur. Ved frokosttid er båden nået til de sydlige atoller og der kastes anker. Frokost serveres ombord og det er tid til et par timers afslapning og leg. Du kan snorkle, snuppe en tur på SUP board eller bare slappe af på båden. Målet for dagen er Gulhi, hvor du kan gå en tur på den lokale ø, der b.la. er kendt for bådbyggeri. Tilbage på båden er det tid til en cocktail og en velfortjent lækker middag. Fald i søvn til lyden af klukkende bølger mod bådens skrog.
Overnatning på båden (F,A)

Dag 2: Gulhi to Guraidhoo
Efter morgenmaden byder dagen på forskellige snorkel stop, ophold ved en skøn lille sandbanke og afslapning på dækket. Dagen slutter på Guraidhoo - en charmerende lokal ø med cafeer og små butikker.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 3: Guraidhoo til Rihiveli lagunen
Efter lidt mere snorkling og solbadning ankommer du til Rihiveli lagunen, der er berømt for sine mange delfiner, som laver hop og saltoer i vandet. Normalt er her også mange babydelfiner, som imiterer de voksne delfiners herlige leg. Lagunen er også hjemsted for manta rays, når mørket sænker sig tiltrækkes plankton i vandet af bådens lys og mantaerne svømmer op langs katamaranen og spiser.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 4: Rihiveli lagunen eller besøg på resort
Du kan i dag tilkøbe et besøg på Rihiveli resort, et hyggeligt afslappet resort, hvor du kan nyde den lækre frokost buffet. Alternativt kan du blive på båden og forsøge at fange den perfekte delfin selfie mens du padler eller snorkler i lagunen. Aftenen tilbringes igen under den skønne stjernehimmel med lidt spil eller måske lidt fiskeri fra båden.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 5: Rihiveli lagunen til North Male atol
Dagen byder på en skøn sejltur tilbage mod de nordlige atoller, du kan smide en krog i vandet, nyde udsigten og solbade på dækket.
Overnatning på båden (M,F,A)

Dag 6: Tilbage til Hulhumale (Check out tid er kl. 11.00)
Efter morgenmad og et morgenbad går turen tilbage mod Hulhumale lagunen, hvor dit cruise slutter kl. 11.00 (M)

Overnatning:
5 nætter i kahyt efter dit valg. Her er mulighed for private værelser eller en køje i en dele kahyt. Båden har også en mastersuite, hvor der er plads til 2 voksne og 2 børn.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Afgang med båden er hver søndag

Priser

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.
Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Gruppestørrelse

Der er plads til 10 gæster ombord

Sværhedsgrad

Let
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 06-06-2018 18:00:00 : 10879
Aarhus
6. juni 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-08-2018 18:00:00 : 10880
Aarhus
21. august 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Find os på: