10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
FRA 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I bor på en af de lokale øer i et lækkert nybygget hus, og får et indblik i det daglige liv samtidig med, at I kan udforske det skønne hav eller slappe af med en god bog.
Øen Dhiffushi er noget helt særligt. Den er blandt andet kåret som den bedste lokale ø at bo på som turist. Sammenlignet med andre maldiviske øer, ligger Dhiffushi rigtig tæt på mange unikke og forskellige koralrev, sandbanker, ubeboede øer, de bedste surfsteder, fiskepladser og delfinområder. Øens placering betyder, at du på 35-45 min. kan være i hovedstaden Malé eller i lufthavnen.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er typisk 1-2 mellemlandinger til Maldiverne.
2. dag: Ankomst Maldiverne og transfer med speedbåd til Dhiffushi
I bliver mødt i lufthavnen, og skal cirka 45 minutter med speedbåd til øen Dhiffushi.
3.-8. dag: Ophold på Dhiffushi
Huset I skal bo i hedder Veli Vilaa, og ligger direkte ud til øens bedste strand - en rigtig maldivisk bountystrand med klart turkisfarvet vand. Huset har fire soveværelser, aircondition, privat have og wifi. Her er håndklæder og sengelinned, cykler til rådighed, snorkeludstyr samt mulighed for at grille i haven. (M)
Om øen Dhiffushi
Øen er godt 900 meter lang og 200 meter bred. Den er dækket med kokospalmer, vejene er af koralsand og med få undtagelser er øen bilfri. Der er ca. 1200 indbyggere på øen, hvor det primære erhverv er fiskeri. Der er trygt, og kriminaliteten er så lav, at politiet har droppet at slå sig ned på øen. Øen har sit eget lægehus og apotek. Strandene, legepladsen, fodboldbanen og skolen gør Dhiffushi særdeles børnevenlig. Lokalbefolkningen elsker børn, og den sparsomme trafik gør øen til et sikkert sted for børn at udforske. Dhiffushi huser adskillige små købmænd og souvenirbutikker. På Dhiffushi betaler man med kontanter, som både kan være maldiviske rufiyaa og amerikanske dollars. Du skal huske at hæve penge i lufthavnen eller i Malé, da øen ikke har hæveautomater. Øen har tre caféer: Cozy Café, Dream Corner View og Faruma, som alle serverer mad, kaffe/te og friskpresset juice til lave priser. Øens andre guesthouses serverer også mad og drikke. På de mindre guesthouses skal man bestille frokost og aftensmad i god tid, gerne et par timer i forvejen, så de kan nå at købe ind. Øens største guesthouse Rashu Hiya har hver aften en buffet til cirka 12 USD, der består af både maldiviske og internationale retter. Rashu Hiya har også hyggelige spisepladser ned til vandet.
9. dag: Transfer tilbage til Male og hjemrejse
Ferien lakker mod enden, og det er tid til at tage speedbåden tilbage til Male lufthavn, hvorfra hjemturen starter. (M)
10. dag: Ankomst Danmark
I dag er der ankomst til Danmark

Overnatninger

7 overnatninger i egen villa

Bemærkninger

Vær opmærksom på at Dhiffushi er en lokal ø. Dette betyder, at der ikke serveres alkohol ligesom det når du bevæger dig rundt på øen, er velanset at klæde sig i minimum shorts og t-shirt. Af respekt for lokalkulturen anbefaler vi dig at følge dette.

Rejsen inkluderer morgenmad, men måltider udover dette kan sagtens tilkøbes hjemmefra, såfremt I ønsker dette.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent for ledighed.

Gruppestørrelse

Prisen er baseret på 10 rejsende

december - april

Pakkeliste

 • Kontanter (hæv gerne lokalvaluta i lufthavnen)
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Tøj der dækker over skuldrene og knæ

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r (inkl. bagage)
 • Lokal speedbåds transfer t/r mellem Male og Dhiffushi
 • Leje af hele villaen inkl. morgenmad
 • Den lokale 'Green tax' (3 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på villaen (10%)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

I kan bo op til 11 personer i huset. Prisen er baseret på 10 personer - forhør dig til en nøjagtig pris hos din rejsekonsulent, hvis I er flere eller færre rejsende.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top