Søg
Søg
Veli Villa, Maldiverne
Dykning, live-aboard, nord, Filippinerne.
Maldiverne
Nyd hinanden og fald helt ned i gear på Maldiverne inden eventyret fortsætter på New Zealand
Maldiverne - Kuramathi
Surf på Maldiverne
Reethi Beach Resort
Lokal liv Maldiverne
Strand ved jeres villa

Lej et hus på Maldiverne

Frapris pr.pers.v. 10 pers.

DKK 13.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 10.995,-

Varighed: 10 dage

Saml familien eller vennerne og tag afsted til Maldivernes bounty strande. I kan nyde Maldivernes skønne vand på en af landets lokale øer og nyde at have et hus med en lille have for jer selv.

Tag til Maldiverne uden at komme af med en formue. I bor på en af de lokale øer i et lækkert nybygget hus og får et indblik i det daglige liv samtidig med, at I kan udforske det skønne hav eller slappe af med en god bog.

Øen Dhiffushi er noget helt særligt, den er blandt andet kåret som den bedste lokale ø at bo på som turist. Sammenlignet med andre maldiviske øer, ligger Dhiffushi rigtig tæt på mange unikke og forskellige koralrev, sandbanker, ubeboede øer, de bedste surfsteder, fiskepladser og delfinområder. Øens placering betyder, at du på 35-45 min. kan være i hovedstaden Malé eller i lufthavnen.
Øen er godt 900 meter lang og 200 meter bred. Den er dækket med kokospalmer, vejene er af koralsand og med få undtagelser er øen bilfri. Der er ca. 1200 indbyggere på øen, hvor det primære erhverv er fiskeri. Der er trygt, og kriminaliteten er så lav, at politiet har droppet at slå sig ned på øen. Øen har sit eget lægehus og apotek. Strandene, legepladsen, fodboldbanen og skolen gør Dhiffushi særdeles børnevenlig. Lokalbefolkningen elsker børn, og den sparsomme trafik gør øen til et sikkert sted for børn at udforske.
Dhiffushi huser adskillige små købmænd og souvenirbutikker. På Dhiffushi betaler man med kontanter, som både kan være maldiviske rufiyaa og amerikanske dollars. Du skal huske at hæve penge i lufthavnen eller i Malé, da øen ikke har hæveautomater.
Øen har tre caféer: Cozy Café, Dream Corner View og Faruma, som alle serverer mad, kaffe/te og friskpresset juice til lave priser. Øens andre guesthouses serverer også mad og drikke. På de mindre guesthouses skal man bestille frokost og aftensmad i god tid, gerne et par timer i forvejen, så de kan nå at købe ind. Øens største guesthouse Rashu Hiya har hver aften en buffet til ca 12 USD, der består af både maldiviske og internationale retter. Rashu Hiya har også hyggelige spisepladser ned til vandet.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne herSæson

Turen kan gennemføres hele året.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Vandsport på Maldiverne

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Der er typisk 1-2 mellemlandinger til Maldiverne.

Dag 2: Ankomst Maldiverne og transfer med speedbåd til Dhiffushi
I bliver mødt i lufthavnen og skal ca 45 minutter med speedbåd til jeres bounty ø.

Dag 3 - 8: Ophold på Dhiffushi
Huset I skal bo i hedder Veli Vilaa og ligger direkte ud til øens bedste strand - en rigtig maldivisk bountystrand med klart turkisfarvet vand.
Huset har fire soveværelser, aircondition, privat have og wifi. Der er kok ansat, som kan lave frokost og middag, såfremt I ønsker det. Forhør jer på pristillæg for dette hos jeres rejsekonsulent.
Her er håndklæder og sengelinned, cykler til rådighed, snorkeludstyr samt mulighed for at grille i haven.

Dag 9: Transfer tilbage til Male og hjemrejse
Ferien lakker mod enden, og det er tid til at tage speedbåden tilbage til Male lufthavn, hvorfra hjemturen starter.

Dag 10: Ankomst Danmark

Overnatning:
7 nætter i egen villa inkl. morgenmad.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Prisen er baseret på 10 rejsende ( 8 voksne og 2 børn ) - I kan være op til 11 i huset - forespørg på pris.
Vær opmærksom på at Dhiffushi er en lokal ø. Dette betyder, at der ikke serveres alkohol ligesom det når du bevæger dig rundt på øen, er velanset at klæde sig i minimum shorts og t-shirt. Af respekt for lokalkulturen anbefaler vi dig at følge dette.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent for ledighed.

Priser

Frapris pr.pers.v. 10 pers.

DKK 13.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 10.995,-


Prisbemærkning

I kan bo op til 11 personer i huset. Prisen er baseret på 10 personer - forhør dig til en nøjagtig pris hos din rejsekonsulent, hvis I er flere eller færre rejsende.

Rejsen inkluderer morgenmad, men måltider udover dette kan sagtens tilkøbes hjemmefra, såfremt I ønsker dette.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Prisen er baseret på 10 rejsende

Prisen er inklusiv

  • Fly t/r Danmark - Maldiverne
  • Lokal speedbåds transfer
  • Leje af hele villaen inkl. morgenmad

Prisen er eksklusiv

  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge. Maldiverne har ikke tradition for at give drikkepenge, da de er inkluderet i regningen. Men oplever du en service ud over det sædvanlige, er det god skik at give drikkepenge.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-10-2019 18:00:00 : 13445
Aarhus
21. oktober 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: