Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Queensland er et tropisk ferieparadis med hvide sandstrande. Delstaten ligger på Australiens nordøstkyst, og ud for kysten gemmer verdens største koralrev, Great Barrier Reef, sig under havoverfladen. Besøg de solskinsrige og palme-prydede byer Brisbane, Cairns og Sunshine Coast. Og gå endelig ikke glip af en sandet firhjulstrækker-køretur langs det turkisblå vand, der omslutter verdens største sandø, Fraser Island.

Viser 15 oplevelser

Tag med på togrejse gennem Australien

Med tog gennem Australien

At rejse med tog er en unik mulighed for at opleve et land på en anderledes måde. Du slipper for selv at sidde bag rattet, og kan i stedet læne dig tilbage og nyde landskabet suse forbi.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 38.595,-
Snorkling ved Great Barrier Reef

Klassisk luksusrejse i Australien

Tag på drømmerejsen til Australien, hvor du på små tre uger kommer omkring de absolutte highlights i landet. Undervejs bor du på lækre hoteller og rejsen er krydret med både små og store oplevelser, som er med til at gøre denne rejse til en klassisk og skøn luksusrejse i Australien.
Læs mere
20 dage
APRIL - OKTOBER
fra 49.395,-
Maui Beach camper

Australien i luksus autocamper

Nyd friheden i din egen autocamper langs Australiens østkyst. Her venter hyggelige byer, outback, fabelagtige strande, masser af vandremuligheder, verdens ældste regnskov og fantastisk snorkling på Great Barrier Reef.
Læs mere
30 dage
HELE ÅRET
fra 35.595,-
I Arnhem Land vil en de lokale aboriginere genfortælle hans forfædres historie via hulemalerier og naturen - en helt igennem unik og autentisk oplevelse, som du aldrig vil glemme

Sommerferie i Australien

Oplev det nordlige Australien og bliv overrasket over hvor meget området har at byde på. Tag på opdagelse i Kakadu National Park og Arnhem Land, svøm med pukkelhvaler, udforsk den fantastiske natur i 4WD ved Sunshine Coast, nyd de smukke strande og verdens ældste regnskov ved Cape Tribulation og snorkel på Great Barrier Reef.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 26.495,-
Den smukke havn i Sydney

Det bedste af Australien

Oplev magiske Sydney, trek ved Ayers Rock og Kings Canyon, lær at leve af naturen som en ægte aboriginal og slap af på en tropisk ferieø ved Great Barrier Reef.
Læs mere
14 dage
HELE ÅRET
fra 23.395,-
Oplev den ultimative frihed i en camper i Australien

Den ultimative rejse Down Under

Oplev fantastiske Great Ocean Road og Kangaroo Island. Spis som en lokal i Melbourne. Cruise gennem outbacken i din egen 4WD-camper. Udforsk smukke Sydney. Bo på en lokal farm ved Atherton Talblelands. Gå på jagt med aboriginere i verdens ældste regnskov og snorkel på Great Barrier Reef - den ultimative rejse down under!
Læs mere
26 dage
HELE ÅRET
fra 40.995,-
Tag på et uforglemmeligt road trip i Australien

Det ultimative roadtrip i Australien & New Zealand

Kombinér Australien og New Zealand på denne rejse, hvor fokus er på frihed og natur. Der bliver dog også tid til et stop i Sydney og et kig til Utzons fantastiske Operahus.
Læs mere
43 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 28.795,-
Kom helt tæt på denne flotte fyr på  din snorkeltur

Oplev Australien, Fiji og Singapore

Kør-selv-ferie i Australien, sol og strand på Fiji og et strejf af Østens mystik - få 3 rejser til én rejses pris.
Læs mere
27 dage
APRIL - SEPTEMBER
fra 27.495,-
På roadtrip med vennerne i Australien

Roadtrip med vennerne

Tag på roadtrip i Australien med dine bedste venner. Her venter fede byer, øde outback og fabelagtige strande. Bilen og det medfølgende telt giver frihed til at opleve Australien i jeres eget tempo - til en god pris.
Læs mere
30 dage
HELE ÅRET
fra 17.295,-
Outback, Australien

Outback & East Coast

Den ultimative Australien rejse for backpackere. Først en 17 dages tur fra Darwin ned gennem Australien til Melbourne. Derefter et buspas hele vejen til Cairns, så du i eget tempo selv kan oplevelse den australske østkyst.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 26.495,-
Surfing er også for børn. Det er muligt for hele familien at få surfundervisning sammen

Med familien på eventyr i Australien

Tag familien med på camper-ferie i Australien. Surf ved Bondi Beach, oplev Australiens vilde dyr og snorkel på verdens største koralrev.
Læs mere
21 dage
HELE ÅRET
fra 23.795,-
fra 11.195,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday i Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur. Dette rejseforslag giver dig en flybillet med 12 måneders varighed, working holiday visum og 2 overnatninger på hostel.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 13.695,-
Surfing på den australske østkyst

Backpacking langs Australiens østkyst

Australiens østkyst er lig med sol, vand, varme og god stemning. Med et buspas har du fuld frihed til at udforske og opleve Australien i dit helt eget tempo.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 14.695,-
Det er nemt, at rejse på egen hånd i Australien

Rejs på egen hånd i Australien

Få en god begyndelse på din rejse Down Under med denne startpakke i Australien. Vi sørger for de to første overnatninger på et centralt beliggende hostel, så du får en god start på rejsen i Australien.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 9.795,-
Mojo Surf, Australien

Sydney, Surf og Sand

Oplev den legendariske australske østkyst fra Sydney til Cairns sammen med andre unge fra hele verden. Al transport, guide og overnatninger er inkluderet.
Læs mere
23 dage
HELE ÅRET
fra 26.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top