Søg
Søg
Risbonde i Ubud
Kysten ved Sanur
Batur vulkanen
Tanah Lot templet
Munduk vandfaldet
Solnedgang Legian
Dykning ud for Borneos kyst

På egen hånd - Indonesien

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Rejs op til 30 dage i Indonesien. Her venter eventyr blandt vulkaner, risterasser, bounty-strande, komodovaraner, orangutanger og et utal af smukke templer.

Bestil dine flybilletter til Indonesien igennem Jysk Rejsebureau, og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Indonesien. De kan arrangere din rejse sådan, at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse såsom minimering af transfer tid, gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her
Læs mere om Indonesien her.
Praktiske oplysninger om Indonesien.

Sæson

Indonesien har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom du stadig skal regne med en byge i ny og næ. Indonesien har en konstant temperatur på 28-32 grader året rundt, og luftfugtigheden er høj. Bemærk, at det kan være vanskeligt at rejse rundt i visse dele af Indonesien i regntiden, hvor du kan risikere, at veje og broer er skyllet væk. Men du kan rejse til Bali året rundt.

Detaljeret beskrivelse

Jysk' servicekontor ligger i Sanur i nærheden af dit guesthouse. Det er et ideelt samlingspunkt for rejsende, der udveksler erfaringer. Samtidig er det en oase for dig, der blot har brug for et pusterum efter lang tid på farten.

På servicecentret arbejder der lokale indonesere og en dansker. Alle er klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede viden om trekking i Himalaya, whitewater rafting, safariture, overnatninger, transport m.v.

-

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

  • København - Denpasar // Jakarta - København
  • København - Jakarta // Lombok - København
  • København - Medan // Denpasar - København
  • København - Yogyakarta // Surabaya - Denpasar / Denpasar - København

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Indonesien. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Denpasar t/r
  • Lufthavnstransfer
  • 2 overnatninger på guesthouse i Sanur på Bali
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 4.120,-
Lapoint surfcamp, Bali, Indonesien

Bali Surfcamp

Lær at surfe på Bali. Bølgerne er perfekte, vandet lunt og solen skinner. Maden er lækker og den lokale befolkning smilende og imødekommende. Hang loose!

Varighed: 8 dage
fra: 21.395,-
Dani folket på Irian Jaya

Baliem Adventure trek Irian Jaya (Papua)

Oplev en destination som kun ganske få rejsende får mulighed for at opleve. Papua byder på et rigt dyreliv, frodig og smuk natur samt fascinerende kultur og traditionelle stammefolk.

Varighed: 8 dage
fra: 6.295,-

Java Overland

Denne tur byder på smukke templer, heriblandt det interessante Borobudur tempel, en tur til Mt. Bromo vulkanen på hesteryg og smuk natur.

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodovaran, Komodo, Indonesien

Komodo for backpackeren

Er du backpacker med god tid og mod på eventyr? Så er denne 5 dages sejltur fra Lombok til Komodo og retur lige noget for dig!

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodo

Komodo/Rinca Ekspeditionen

Mødet med de verdensberømte Komodo-varaner er højdepunktet på denne tur. Men også livet ombord på båden, øens skønne natur og det vilde dyreliv er med til at gøre turen mindeværdig.

Varighed: 3 dage
fra: 6.995,-

Sulawesis indre sjæl

Besøg Tana Toraja og får et unikt indblik i Toraja folkets lokale skikke og spændende traditioner. Det er desuden et af de smukkeste områder på Sulawesi.

Varighed: 5 dage
fra: 6.595,-

Sumatra Overland

Oplev smuk og frodig natur, et rigt dyreliv i Gunung Leuser Nationalpark, og besøg rehabiliteringscentret for orangutangerne.

Varighed: 8 dage
fra: 695,-
Vulkan Batur, Indonesien

Vulkan Batur

Oplev den aktive vulkan Batur på helt tæt hold, og nyd den fantastiske udsigt fra kraterkanten.

Varighed: 1 dag

Gratis rejseforedrag

Indonesien og Bali: 27-02-2019 18:00:00 : 12040
Aarhus
27. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Bali og Gili: 04-03-2019 18:00:00 : 12893
Aalborg
4. marts 2019 kl. 18:00

Bali og Gili

Indonesien og Bali: 18-03-2019 18:00:00 : 12050
Aarhus
18. marts 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: