Søg
Søg
Base Camp inden bestigning af Rinjani
Op vej op mod kraterkanten
På toppen af Rinjani
Det er muligt at bade i kratersøen
På toppen ligge før solopgang

Rinjani Trek

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.795,-

Varighed: 3 dage

Bestig Rinjani vulkanen og oplev Lomboks fantastiske natur og kulturelle højdepunkter.

Målet for denne tur er toppen af den mægtige Rinjani vulkan, der er Indonesiens 3. højeste vulkan.

Turen går til foden af vulkanen, hvorfra tredags- trekket begynder. Udover den fantastiske udsigt og solopgang fra toppen opleveler du også utrolig varieret natur med bl.a. varme kilder og vilde aber.

Sæson
Turen gennemføres fra maj til midt oktober.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Start trek, Senaru - Senaru (krater kanten) -
Du bliver hentet på dit hotel før solopgang og kørt direkte til Senaru, som er startstedet for dit tre dages trek på Indonesiens 3. højeste vulkan (3.726 m). Den første dag trekker du gennem forskelligartet landskab i ca. ni timer, før du kommer til Senaru krater kanten. Du har mulighed for på denne strækning, at se mange vilde orkideer og ikke mindst talrige aber på vejen op igennem bjerglandskabet. Krateret af Segara Anak og Senaru har nogle fantastiske udsigtspunkter. Der vil være frokost i løbet af dagen og vand vil blive medbragt. Der er en trekking guide og en porter med, som bærer telt, soveposer, liggeunderlag, mad, vand. Du bærer dog selv din egen oppakning. (M,F,A)

2. dag: Rinjani trekking - Segara Anak Lake - Sembalum (krater kanten)
Tidlig morgen vil du få morgenmad inden du skal op og se solopgang. Afhængig af dit overnatningssted, kan det være at der lige skal trekkes en halv time for, at komme op og se solens første stråler. Herefter fortsætter du turen ned i selve krateret af Mt. Rinjani. Her er der mulighed for at synke ned i varme kilder tæt ved den lille vulkan der er ved at vokse op inde i det store krater på vulkanen. Der vil være opstigning til den modsatte krater kant – Sembalun Krater kant, hvor du overnatter din 2 nat på trekket.
(Husk at have varmt tøj med - specielt i juli/august). (M,F,A)

3. dag: Opstigning til toppen af Mt. Rinjani - Sembalun - Sengigig/Bangsal
Tidlig morgen (kl. 03,00) vil du starte din opstigning imod det højeste punkt af Mt. Rinjani og derfra vil du forhåbentlig opleve en smuk solopgang med udsigt til søen, bjerget og en stor del af Lombok og udsigt til Bali på en skyfri dag. Du vil skulle samme vej ned igen mod basecamp, hvor der er morgenmad. Efter endnu en smuk solopgang og morgenmad er det tid til at bevæge sig mod Sembalun. Efter frokost og ankomst til Senaru går turen retur til Senggigi eller til Bangsal, hvor du evt. kan fortsætte din videre ferie på en af Gili-øerne. (M,F)


Overnatning:
2 nætter i telt på Mt. Rinjani.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Bemærk, turen også kan laves som en femdages tur med start og slut fra Bali. Kontakt os for priser.

Det anbefales at medbringe varmt tøj, da temperaturen på vulkanen om natten kan falde ned til tæt på frysepunktet.

Turen er temmelig krævende og kræver god kondition. Bemærk, at der på trekket overnattes i telt.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området ( tjek på ssi.dk). Du skal også være opmærksom på en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedr. fx overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres. Alle Jysk Rejsebureaus trekking turer er gennemprøvede, og vi oplever yderst sjældent, at vores rejsende får højdesyge, som påvirker oplevelsen, dog er det ekstremt vigtigt, at du går ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge ( fx kvalme, hovedpine). Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget, man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde, hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget, har det haft dødelig udgang. Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge

Vær opmærksom på at højdesyge kan opstå på alle treks uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området. Vi refunderer ikke trek som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge. Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede og vi oplever yderst sjældent at vores rejsende får højdesyge som påvirker oplevelsen.

Det er ekstremt vigtigt at man går ned i højde hvis man føler symptomer på højdesyge. Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget har det haft dødelig udgang.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.795,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Hård

Prisen er inklusiv

  • Transfer Lombok hotel - Senaru - Lombok hotel
  • Bjergguide
  • Bærer
  • Telte
  • Alle måltider ifølge program
  • Vand, kaffe, te
  • Entre til nationalparken.

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge
  • Drikkevarer udover de nævnte
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Indonesien: 10-09-2018 18:00:00 : 11143
Aalborg
10. september 2018 kl. 18:00

Indonesien

Indonesien og Bali: 19-09-2018 18:00:00 : 11176
Aarhus
19. september 2018 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 25-09-2018 18:00:00 : 11716
Herning
25. september 2018 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Find os på: