7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Brænder du for at vide mere om den italienske kultur og det italienske sprog, så er et sprogskoleophold det, du skal tage på. I dette rejseforslag vil du bo i en delt lejlighed med andre studerende fra hele verden, så der vil være rig mulighed for nye venner at opleve den fantastiske rennæssanceby med. Det vigtigste er ikke at tale perfekt italiensk, men bare dét, at du prøver, giver stor anerkendelse, åbner mange døre og betyder også, at du har mulighed for at udvide dit sprogforråd hurtigt. Hvis du ønsker at fordybe dig yderligere i sproget og landet, kan du enten forlænge dit sprogskoleophold eller rejse videre rundt i Italien, hvor du kan bruge de færdigheder, du har lært på sprogskolen. Tal med din rejsekonsulent om, hvordan du får sammensat den perfekte rejse ud fra dine ønsker.

Come ti chiamo - Hvad hedder du?
Come staì - Hvordan har du det?
Ti amo - Jeg elsker dig

…er basale italienske gloser, som du enten kan lære eller bygge videre på ved at tage på sprogskole i Firenze. Sprogskolen tilbyder nemlig undervisning på flere forskellige niveauer, så der er noget for alle.
Hvad enten du er nybegynder, eller vil have forbedret dine sprogkundskaber, vil skolen kunne opfylde dine krav. Øv dig i grammatik og tekstforståelse, mens du får venner for livet.

På sprogskolen vil du blive en del af et mindre klassehold, hvor underviseren har særlig fokus på dine behov og interesser, så du har de bedste forudsætninger for at blive så flydende på italiensk som overhovedet muligt. Derudover får du rig mulighed for at møde andre internationale studerende, inden du rejser videre rundt i Italien eller flyver hjem til Danmark.

L'Italia ti aspetta - Italien venter på dig.

Få information og fakta om Italien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Italien her

Bedste rejseperiode

Klimaet i Toscana er generelt mildt, men med visse forskelle afhængigt af geografi og topografi. Kyst og dale har tendens til at have varmere somre end bakker og bjerge, selvom kysten drager fordel af brisen fra havet. Hovedbyen Firenze oplever generelt godt vejr med relativt milde vintre og varme, solrige somre.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Toscana er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Toscana kan være omskifteligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark og indlogering i Firenze
Afgang fra Danmark mod Firenze, hvor du ankommer senere på dagen. Ønsker du at blive afhentet i lufthavnen og kørt direkte til din lejlighed, skal du blot tilkøbe dette hos din rejsekonsulent inden afgang. Ellers hopper du i en taxa, og beder chaufføren om at køre dig hen til den adresse, du skal bo hos. Denne oplysning har du fået før afrejse. I de 7 dage hvor du er tilknyttet sprogskolen, bor du i en lejlighed med andre unge studerende, hvor I deler badeværelse og køkken. Her får du chancen for at knytte nye venskaber, som du kan udforske skønne Firenze med.
2-6. dag: Sprogundervisning midt i Firenzes historiske centrum
Det er en helt speciel oplevelse at lære italiensk i Firenze, der i 1982 blev udpeget som UNESCO-verdensarv. Du lærer italiensk af dedikerede undervisere, og bruger dine nye færdigheder, mens du går på opdagelse i én af de mest charmerende byer i Italien, der er kendt for renæssancearkitektur, hvide bygninger med røde tage og snoede gamle gader. Byen har også en stor europæisk indvirkning på blandt andet musik, arkitektur, mode, videnskab og religion. Det historiske centrum af Firenze byder på adskillige elegante pladser (piazzas), renæssanceslotte (palazzos), parker, kirker, museer og kunstgallerier. Udvekslingsstudenter er også vilde med Firenze, hvilket bidrager positivt til Firenzes natteliv og byens stemning generelt. Derudover er Firenze et internationalt hovedsæde for mad og vin, så er du interesseret i italiensk gastronomi, er du havnet det helt rigtige sted. Sprogniveau og undervisning Uanset om du er nybegynder eller ønsker at dygtiggøre dit italienske, kan et ophold på sprogskolen i Firenze opfylde dine krav. Her finder du det perfekte kompromis mellem at lære sproget samt nyde byen og området på egen hånd. Du har fire daglige lektioner, hvor morgenen og eftermiddagen er åbne, så du frit kan bestemme, hvad dagen ellers skal byde på. Undervisningen foregår i hold af maksimalt 12 studerende, der kommer fra forskellige lande, hvilket skaber en international atmosfære i klassen. Skolen og området Skolen er placeret i en historisk bygning i centrum af Firenze. I området omkring skolen findes der mange hyggelige barer og restauranter, hvor man kan sidde og iagttage dagligdagen i Firenze. Fra skolen er der ikke langt til Palazzo Vecchio og the Uffizi Gallery, som er nogle af de mest kendte attraktioner i Firenze. Inden for gåafstand af skolen ligger også både Battistero-San Giovanni-Duomo complex, der er en religiøs bygning i Firenze, og Ponte Vecchio. Ponte Vecchio er en middelalderlig stenbro, der går over floden Arno, og er berømt for at have en lang række bygninger samt butikker bygget henover broen. Skal du på eventyr med toget efter dine sprogtimer, ligger Firenze Santa Maria Novella togstation også kun 15 minutter på gåben fra skolen. Skolebygningen giver et pusterum fra byens travlhed, mens den centrale placering giver en følelse af at være i centrum for al den spændende aktivitet. Denne dynamik giver gode muligheder for at øve sproget med de udadvendte lokale så snart, du forlader skolen. Skolen har lyse og rummelige klasseværelser med fri internet. Derudover findes der også en opholdsstue, hvor du kan mødes med dine medstuderende i et afslappet miljø. Her kan I drikke en kop kaffe, mens I planlægger, hvad eftermiddagen skal gå med. I opholdsstuen er der naturligvis også fri internet.
7. dag: Afrejse fra Firenze til Danmark
Det er tid til at sige farvel til skolen og dine medstuderende. Dit sprogskoleophold i Firenze er ovre for denne omgang. Dine sprogkundskaber er blevet bedre, du er blevet rig på kulturelle oplevelser samt fået relationer for livet. Måske skal du rejse videre på din planlagte rute rundt i Italien, hvor du kan gøre brug af det, du har lært på skolen. Har du ikke planlagt videre rejse i Italien, eller har booket et længere ophold på sprogskolen, ankommer du til Danmark samme dag.

Overnatninger

6 overnatninger i delt dobbeltværelse i delt lejlighed i Firenze cirka 15 minutters gang fra sprogskolen. Enkeltværelse kan tilvælges for et supplement på ca. 380 kr.

Bemærkninger

Rejseforslaget her er blot én måde at være på et sprogskoleophold i Italien. Vi har også mulighed for at tilbyde sprogskole i Calabrien i den lille kystby Santa Domenica di Racadi. Tag en snak med din rejsekonsulent om hvad der asser bedst til dit behov.

Alle studerende udfylder en online italiensk sprogtest inden ankomst til Italien, som sikrer at du bliver tildelt den rigtige klasse og bliver undervist i det rette niveau.

Fra mandag til fredag vil der vil dagligt være 4 undervisningstimer af 45 minutters varighed. Den første time starter kl. 9 om morgenen og den sidste time slutter enten kl. 12:30 eller 14:30 afhængig af, hvilket niveau, du er på.

Minimumsalder for deltagelse på sprogskolen er 18 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen som beskrevet her er med afrejse fra Danmark søndag, så man har en nat i Firenze inden kurset starter mandag.

Gruppestørrelse

Rejsen er individuel, men sprogkurset er med klasseundervisning med op til 12 studerende.

Hele året

Pakkeliste

 • Ordbøger og parlør
 • Guidebog
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Solcreme
 • Evt. håndklæde
 • Bøger

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Firenze t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 1 uges sprogskoleophold i Firenze med 4 daglige lektioner mandag til fredag

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Italien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider (det er muligt at tilkøbe halvpension)
 • Lokal turistskat på 18 euro pr. person (betales lokalt)

Prisbemærkning

Studerende, der opholder sig i Firenze, opkræves en lokal turistskat på 3 EUR pr. nat i maksimalt 7 sammenhængende nætter. Maksimalt gebyr at betale er derfor: 18 EUR. Dette gælder for alle, der besøger Firenze fra alderen 12 år og derover. Dette gebyr opkræves ved ankomsten, og er ikke inkluderet i værelsesprisen.

Du har mulighed for at låne skolens undervisningsmateriale, men ønsker du at tilkøbe det, kan du gøre det på skolen.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top