Venedig, der er mest kendt for sine kanaler, er beliggende i det nordøstlige Italien. Traditionen med at sejle rundt i Venedig er over tusind år gammel. Husene i Venedig er bygget på træpæle og i kanalerne sejler flere hundrede gondoler, som kan fragte dig fra A til B. Venedig er også kendt som kærlighedens og lidenskabens by - bedøm selv om byen lever op til sit kendetegn, når du slendrer gennem gaderne i den smukke og stemningsfyldte by.

Viser 2 oplevelser

Trekkingeventyr i Dolomitterne

Trekkingeventyr i Dolomitterne

Trek mellem gletchere, bjergsøer, grønne dale, vandfald og blomsterhav i de italienske Dolomitter. Gå ad de uturistede stier i Stelvio Nationalparken gennem Trentino- og Sydtyrol-regionerne. Undervejs overnattes der på de charmerende og indbydende refugios (bjerghytter). Turen slutter med nogle dage i enestående Venedig.
Læs mere
11 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 8.695,-
På togrejse igennem Italien

På togrejse gennem Italien

Tag på togrejse gennem Italiens facinerende landskaber og skønne byer. Oplev hvordan kulturen ændrer sig fra nord til syd. Undervejs bor centralt i storbyerne og derudover inkluderer rejsen blandt andet overnatninger på en lokal citronfarm og på nattoget mellem Napoli og Palermo.
Læs mere
20 dage
APRIL - OKTOBER
fra 12.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top