1 dag
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med et tilbageværende antal på mindre end 1000 stk., må pandabjørnen siges at være en absolut truet dyreart. Heldigvis har man i Kina indset nødvendigheden af at bevare pandaen og i øvrigt mange andre dyrearter med samme skæbne. På et 37 hektar stort stykke land gør man på ”Chengdu Panda Breeding Research Center” alt, hvad man kan, for at imitere pandaernes naturlige miljø – formålet er at optimere pandaens mulighed for at overleve og formere sig. Projektet er blevet en stor succes, og kommer du forbi Chengdu, er avlscenteret en seværdighed, du ikke må gå glip af.
Dagen sluttes af med et besøg til Wenshu-templet, som er det bedst bevarede buddhistiske tempel i Chengdu. Oplev livet her, som det har udspillet sig i mange hundrede år.

Få information og fakta om Kina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Kina her

Bedste rejseperiode

Bedste rejsetidspunkt er forår og efterår. Klimaet i området er koldt om vinteren, hvor der fra midten af december til midten af februar er temperaturer helt ned til frysepunktet. I højsommeren fra juni til august ligger temperaturen på omkring 30 graders varme, og nedbørsmængden er iøvrigt størst i disse måneder. Jysk Rejsebureau anbefaler at undgå den første uge af maj og oktober - da holder kineserne selv ferie, og der er derfor rigtig mange lokale turister i området.

Månederne marts til maj er den såkaldte 'falling in love'-periode for pandaer(parringstid), og desuden kan du i efterårsmånederne være heldig at se nyfødte pandaunger.

Dagsprogram

Fold program ud
Du afhentes på dit hotel tidligt om morgenen og køres direkte til ”Panda Breeding and Research Center”. Her mødes du af en engelsktalende, kinesisk guide, som står til din disposition hele dagen. Efter at have oplevet de fantastiske pandaer på helt tæt hold, følger et besøg til Wenshu-templet. I løbet af eftermiddagen køres du tilbage til dit hotel.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Der er maksimum 8 personer med på turen.

Hele året

Prisen er inklusiv

  • Engelsktalende guide
  • Privat transport
  • Entré til ”Chengdu Panda Breeding Research Center” og Wenshu-templet

Prisen er eksklusiv

  • Flybilletter
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge
  • Drikkevarer
  • Frokost
  • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kina er pt. lukket for indrejse

Da Kina pt. er lukket for indrejse, kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend det igen åbner op.


Du kan altid se Udenrigsministeriets hjemmeside for updates vedrørende indrejse til Kina og på vores sider på Facebook og Instagram kommer vi ligeledes til at give besked, så snart rejser til Kina igen er muligt.


Til top