Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i det nordlige Italien. Milano er måske Italiens mest moderne metropol og kendt for både mode og industri. Her er det vigtigt at ”fare la bella figura”, som er italiensk for at tage sig godt ud. Vi skal også besøge Venedig, hvor 150 kanaler og cirka 400 broer giver en helt særlig atmosfære. Ja, måske er Venedig verdens mest romantiske by.

Længere sydpå rammer vi vidunderlige Toscana. Særligt imponerende er renæssancebyen, Firenze. Her møder vi masser af kultur, arkitektur og gastronomi. Byen er bygget op omkring floden Arno, og huser utallige smukke, gamle bygninger. Når vi bevæger os rundt i Firenze, vil det føles som om, at vi er taget et skridt tilbage i tiden. Uden for Firenze ligger Chianti-regionen, der er kendt for sine gode vine og flotte bakkede landskab. Her skal vi stifte bekendtskab med det italienske ”agriturismo”, som er en gammel landejendom, der er ombygget til at huse gæster i de mest vidunderlige omgivelser.

Næste stop er Den Evige Stad, Rom. Her venter mere end 3000 års historie på at blive udforsket. I Roms centrum besøger vi fx Colosseum, hvor gladiatorerne i gamle dage kæmpede for deres liv. Rom er dog også meget mere end historie og seværdigheder. Rundt i byen ligger små hyggelige pladser med skønne spisesteder og kaffebarer.

Vi fortsætter til Napoli, hvor vi virkelig kan mærke, at vi er kommet til det sydlige Italien. Napolis gamle bydel er ganske karakteristisk for byen med små snoede veje, masser af små spisespiser og charmerende kaos. Det siges, at pizza stammer fra Napoli. Og man er i hvert fald ikke i tvivl om, at byen serverer verdens bedste pizza. Vi tager herefter færgen til Ischia og Capri, hvor vi skal nyde frisk fisk og de dejligste strande.

Intet besøg i Italien er dog fuldendt uden at lægge vejen forbi Amalfikysten. Her slutter vi vores rundtur med et ophold lidt væk fra de fleste turister. Vi skal selvfølgelig opleve den smukke by Positano, men vi skal også udforske områdets fantastiske vandreture og besøge en lokal citronfarm i Sorrento.

Så sørg for at bestille pizza og at skænke et godt glas vin, så vil jeg glæde mig til at ”se” jer til italiensk aften.

Med venlig hilsen
Mathias Kræpping Mouritsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top