Søg
Søg
Serengeti, Tanzania
Kilimanjaro
Kilimanjaro
Frugtmarked på Zanzibar
Zanzibar

Rejs på egen hånd i Tanzania

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-

Varighed: Op til 12 måneder

Rejs på egen hånd i op til 12 måneder i Tanzania. Arusha er et godt udgangspunkt for et eventyr i Tanzania, da det ligger tæt på seværdigheder som Kilimanjaro, Serengeti National Park og Ngorongoro krateret. Herefter kan du rejse syd på mod Zanzibar og Dar Es Salaam.

Bestil dine flybilletter til Tanzania igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Tanzania. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Tanzania.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Tanzania her.

Læs mere om Tanzania her.

Praktiske oplysninger om Tanzania.

Sæson
Man kan rejse i Tanzania året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Danmark - Arusha
Der er afrejse fra Danmark mod Arusha i Tanzania. Du lander i Kilimanjaro Lufthavn og afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Arusha
Du ankommer til i Kilimanjaro Lufthavn, hvor du bliver hentet af en chauffør og kørt til dit hotel, hvor du har to overnatninger. Afhængig af sommer eller vintertid, vil der kun være 1-2 timers tidsforskel.

3. dag: Oplevelser i Arusha
Dagen er til fri disposition. Arusha er centrum for mange turistattraktioner hvorfra du kan komme på safari i Serengeti nationalpark, Ngorongoro krateret og Lake Manyara, på besøg i en Masai landsby samt bestigning af både Mount Meru og af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Derudover kan du gå på opdagelse i byen der rummer museer, parker, caféer og restauranter med et stort udvalg af både nationale og internationale retter, store som små markeder og souvenir butikker for enhver smag.

4. dag: Arusha - ?
Din rejse fortsætter på egen hånd. Jysk Rejsebureau kan f.eks. anbefale safritur og et trek på Kilimanjaro eller Mount Meru. Derudover er det fra Arusha nemt at komme til mange andre byer i Tanzania med bus, enten vest, syd eller øst på til storbyen Dar Es Salaam og herfra til paradisøerne Zanzibar og Pemba. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.495,-


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Kilimanjaro // Dar es Salaam - København
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på budget hotel i Arusha eller Moshi)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Til top
Find os på: