Vi har på vores aktive rejser med dansk rejseleder nøje udvalgt nogle interessante rejsemål og sammensat nogle spændende aktive ture med ekstra fokus på naturoplevelser. Her er en dansk rejseleder med hele vejen, hvilket giver tryghed på rejsen. Oplevelserne er specielt udvalgt og arrangeret til rejsens formål.

Samtidig med at du får indsigt i interessante og anderledes kulturer og får naturen helt ind under huden, kan du dele oplevelserne med de andre i gruppen, som har samme interesse for turen og dets indhold som dig selv.

På en aktiv rejse med dansk rejseleder bliver du introduceret for spændende oplevelser, du på egen hånd ikke ville kunne opleve på samme tid og med samme intensitet. På denne måde udnytter du ferietiden optimalt.

Rejserne foregår i mindre grupper på mellem 9 og 18 personer og der er faste rejsetidspunkter for rejserne.

Viser 27 oplevelser

Dolomitterne

Trekking i Dolomitterne

Snør vandrestøvlerne og tag med på en spektakulær og storslået hytte til hytte-tur i Dolomitterne, hvor vi har kombineret alle de mest ikoniske naturoplevelser fra nationalparkerne Stelvio og Brenta. Her venter tårnhøje tinder, betagende bjergsøer, mennesketomme månelignende landskaber og hyggelig hyttekultur. Har du mod på det, kan du også prøve kræfter med den unikke klatreform Via Ferrata.
Læs mere
8 dage
04-09-2024
13.995,-
Tenerife og La Gomera

Vandring på Tenerife og La Gomera

På denne kombinationsvandretur til Tenerife og La Gomera vil vi opleve rå månelignende landskaber, vulkanske farvespil, frodige laurbærskove og storslåede udsigter fra toppen og kraterkanten af Pico del Teide i 3.718 meters højde.
Læs mere
8 dage
22-11-2024
16.995,-
Mont Blanc med dansk rejseleder

Tour du Mont Blanc

Rejs med os til Alperne og Mont Blanc, der med sine 4.808 meter er Vesteuropas højeste bjerg. Tour du Mont Blanc fører os på smuk vis rundt om Mont Blanc – det hvide bjerg, og gennem både Schweiz, Frankrig og Italien. Undervejs bliver vi belønnet med fortryllende udsigter til gletsjere, stejle dale og naturligvis Mont Blanc, mens vi indånder den friske luft i Alperne.
Læs mere
10 dage
04-07-2025
fra 18.995,-
Peaks of Balkan bjerge

Trekking på Peaks of the Balkans

Peaks of the Balkans er en transnational vandrerute, der går tværs gennem Albanien, Montenegro og Kosovo – tre nationer på én og samme vandretur. Vi vandrer ad hyrdestier over høje bjergpas og gennem grønne dale med krystalklare søer. De Albanske Alper tårner sig op og danner rammen om denne oversete og unikke perle af en vandrerute i det fjerntliggende og vilde vestlige Balkan.
Læs mere
9 dage
07-09-2024
fra 13.995,-
Vandring på Fishermens Trail

Vandring på Fishermen’s Trail i Portugal

Snør vandrestøvlerne og tag med på Fishermen's Trail - en naturskøn vandrerute fra Almograve til Arrifana, hvor vi bevæger os i fodsporene på fiskere, der i generationer har trådt de selv samme stier i jagten på gode fiskespots. Ruten indbyder til storslåede naturoplevelser med majestætiske havudsigter, rå klippeformationer og blodrøde solnedgange.
Læs mere
8 dage
20-10-2024
fra 11.995,-
Trekking i Høje Tatrabjergene, Slovakiet

Trekking i Slovakiet

En trekkingtur til ”Høje Tatrabjergene” i Slovakiet med dansk rejseleder. Oplev høje klippetoppe, krystalklare søer, hyggelige bjerghytter og udfordrende trekking. Vi vandrer fra hytte til hytte, og bor i små bjerglandsbyer.
Læs mere
8 dage
07-09-2024
fra 12.995,-
GR221 Mallorca vandring

Vandring på Mallorca i Tramuntana-bjergene

Tag med på vandretur på Mallorca med dansk rejseleder. Vi går Tørstensruten - Ruta de Pedra Sec - der strækker sig fra syd til nord i de UNESCO-fredede Tramuntanabjerge på Mallorca. Ruten følger GR221 og går gennem de hyggelige bjerglandsbyer Valldemossa, Deia, Soller og slutter i Pollença. Undervejs bor vi på charmerende hoteller, klosteret i Lluc og det unikke refugie i Tossals Verde.
Læs mere
8 dage
28-09-2024
fra 11.995,-
Camino Portugues

Camino Portugues - den portugisiske rute

Vi begynder vores vandring ad Camino Portugues i Baiona. De første dage vandrer vi langs kysten og herefter går det ind i landet mod Santiago de Compostela. Vandredagene byder på små stier, smukke views, strande og mindre fiskerbyer, inden vi ankommer til Santiago de Compostela.
Læs mere
8 dage
24-08-2024
fra 10.995,-
Trek til toppen af KIlimanjaro

Trek til toppen af Kilimanjaro

Tag med Jysk Rejsebureau til toppen af Kilimanjaro og oplev Afrikas højeste fritstående bjerg. Udsigten fra toppen er helt fantastisk, og følelsen, når vi når derop, er uforglemmelig.
Læs mere
12 dage
05-10-2024
fra 25.995,-
Trek til toppen af Mt. Toubkal

Trek til toppen af Mt. Toubkal

Vi tager til Marokko på trekking i Atlasbjergene for at bestige Mt. Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg. Undervejs vil du opleve fantastiske udsigter. Vi besøger også den hyggelige og stemningsfyldte by Marrakech.
Læs mere
8 dage
14-09-2024
fra 9.995,-

Trek til Everest Base Camp

Kom tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis. Jysk Rejsebureau inviterer dig med på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp.
Læs mere
19 dage
28-09-2024
fra 22.995,-
Trek til Everest Base Camp med Lothar Friis og selvudvikling

Trek til Everest Base Camp med Lothar Friis og selvudvikling

Trek til Everest Base Camp med Lothar Friis og selvudvikling: Kom tæt på flere af verdens højeste tinder og på Sherpa folkets betagende levevis. Jysk Rejsebureau inviterer dig med på et af verdens mest legendariske og måske smukkeste treks til Everest Base Camp.
Læs mere
19 dage
07-10-2024
fra 25.995,-
West Highland Way, Skotland

Trekking på West Highland Way i Skotland

Trekking i det skotske højland på West Highland Way og bestigning af Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis (1.344 m). Vandreturen er en grupperejse med dansk rejseleder. Vi bor på små hyggelige hoteller, kroer og pensionater, og vi har transport af bagage mellem overnatningerne.
Læs mere
7 dage
15-09-2024
fra 12.995,-
Pilgrimsvandring på Caminoen med dansk rejseleder

Pilgrimsvandring på Caminoen

Gå den smukke rute mellem Sarria og Santiago de Compostela på denne vandretur på Caminoen. En vandreudfordring, som giver mulighed for indre fordybelse, indrammet af flot natur og fascinerende historie.
Læs mere
8 dage
31-08-2024
fra 10.995,-
Trekking i Jordan med Petra og Det Døde Hav

Trekking til Petra i Jordan og besøg ved Det Døde Hav

Vi vandrer fra Dana til Petra via beduinstier og går ad ”bagvejen” fra Lille Petra til den UNESCO bevarede lyserøde by, Petra. Rejsen slutter med afslapning ved Det Døde Hav.
Læs mere
9 dage
09-11-2024
fra 17.995,-
Vandring i Toscana, Italien

Pilgrimsvandring i Toscana på Via Francigena

Tag med på pilgrimsvandring i Toscana. Her vandrer vi mellem bølgende bakker og frodige vinmarker, mens vi nyder naturen, historien og ikke mindst maden. Via Francigena er den klassiske pilgrimsrute i Italien, og vi vandrer mellem byerne Lucca og Siena. Hver dag byder på nye og spændende oplevelser, som deles med dine medrejsende.
Læs mere
8 dage
24-08-2024
fra 11.995,-
Trekking i Indiens Himalaya og Taj Mahal

Trek i Indisk Himalaya og besøg Taj Mahal

Rejs med Jysk Rejsebureau til Indisk Himalaya, hvor vi trekker i det flotte Markha Valley. Vi kommer forbi små landsbyer, smukke dale og brusende floder, og du skal glæde dig til nogle helt fantastiske udsigter undervejs. Vi besøger også nogle af Indiens mest ikoniske kulturskatte såsom hovedstaden Delhi, "den lyserøde by" Jaipur og majestætiske Taj Mahal.
Læs mere
17 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 19.995,-
Langtang Ri

Trek i Langtang dalen

Denne rejse tager dig til Langtang-området nord for Nepals hovedstad Kathmandu. Undervejs kan du nyde den imponerende natur i Himalaya og landets fantastiske kultur. Langtang-området er langt mindre turistet end eksempelvis Mount Everest og Annapurna, så du oplever den spektakulære natur med færre turister.
Læs mere
14 dage
09-10-2024
fra 19.995,-
Trek til Choquequirao

Trek til Machu Picchu og Choquequirao

Tag med Jysk Rejsebureau i chasquisernes fodspor på et unikt og uforglemmeligt trek fra en af Perus mindre kendte Inka ruiner, Choquequirao til en anden og mere kendt, Machu Picchu. På vores vandretur gennem Andesbjergene giver vores danske rejseleder os et indblik i Perus og inkaernes sagnomspundne historie mens vi nyder den spektakulære natur, og de storslåede bjerge. Trekket går gennem små landsbyer, ned i dybe dale og op over smukke bjerge, hvor vi kan nyde udsigten over det storslåede område, og afsluttes ved Machu Picchu.
Læs mere
14 dage
Afrejsedatoer på vej
fra 29.995,-
Trek til Nepals højeste trekking peak, Mera Peak

Trek til Mera Peak i Nepal

Tag med til Nepal på ekspedition med dansk rejseleder og bestig toppen af Mera Peak i 6.461 meters højde. Et meget varieret trek, hvor du kommer gennem skove, dale, ser klostre og Sherpalandsbyer, gletsjere og høje pas. Hele tiden med toppen som mål og Himalayabjergkæden som baggrund.
Læs mere
26 dage
23-09-2024
fra 35.995,-
Trekking from Pico do Arieiro to Pico, Madeira

Vandring langs levadaerne på Madeira

Vulkanøen Madeira er en af Portugals frodige perler midt i Atlanterhavet. Øen lokker med storslået natur krydret med portugisisk gæstfrihed og charme. Madeira er lidt større end Bornholm og består primært af bjerge. På øen er der lavet et vandingssystem, der opsamler regnvandet i kanaler langs vandrestier kaldt levadaer. Vi vandrer langs det 2000 km lange system på smukke stier, og herfra oplever vi den skønne ø.
Læs mere
8 dage
24-08-2024
fra 11.995,-
Personlig udvikling m. Lothar Friis på Kilimanjaro

Kilimanjaro med Lothar Friis og selvudvikling

Tidligere jægersoldat og nuværende coach Lothar Friis er rejseleder på dette trek til toppen af Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Målet er at komme til toppen som et team og delmålet er, at du kommer hjem til Danmark med nye personlige værktøjer, der gør livet bedre.
Læs mere
12 dage
17-08-2024
fra 26.995,-
Tamarit Beach Resort

Padel Camps by Match Padel Academy i Catalonien

En times kørsel syd for Barcelona har vi fundet og allieret os med det lækre Tamarit Beach Resort. Her har Match Padel og Jysk Rejsebureau sørget for, at du får maksimal spilletid på resortes padelbaner. Glæd dig til at rejse sammen med en gruppe af mennesker, der ligesom dig elsker at spille padel.
Læs mere
5 dage
08-09-2024
fra 5.890,-
Cami de Ronda, vandresti

Costa Brava til fods langs Cami de Ronda

Vi vandrer langs den smukke kyst på Cami de Ronda – en storslået sti, der strækker sig langs Costa Bravas vilde og bjergrige kystlinje. Cami de Ronda blev oprindeligt brugt af vagter til at patruljere kysten og holde øje med pirater og smuglere. I dag er stien populær blandt vandrere og rejsende, der ønsker at udforske det smukke landskab og de betagende udsigter, som området har at tilbyde.
Læs mere
7 dage
22-09-2024
fra 10.995,-
Padelbane, Finca Naundrup

Padel Camp på Finca Naundrup i Malaga

Rejs med til Malaga og spil padel under varmere himmelstrøg. Match Padel har i samarbejde med Jysk Rejsebureau sammensat et program, hvor du får maksimal spilletid ud af dit ophold. Samtidig rejser du sammen med en gruppe af mennesker, der ligesom dig elsker at spille padel, og der er god tid til at nyde de skønne omgivelser samt til at udvikle dit spil.
Læs mere
5 dage
28-09-2024
fra 6.990,-

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga

Få udviklet dine padelfærdigheder i Malaga, hvor der venter tre fulde dage på banen. Match Padel har - i samarbejde med Jysk Rejsebureau - sammensat et lækkert program med masser af tid til padel, hvor vi har det sjovt i hinandens selskab. Glæd dig til at nyde de lækre omgivelser og til at få spillet en masse padel.
Læs mere
5 dage
14-09-2024
fra 7.995,-
Padel Camp i Malaga i luksuriøse rammer

Padel Camps by Match Padel Academy i Malaga med luksus

Få udviklet dine padelfærdigheder under luksuriøse forhold i Malaga. Jysk Rejsebureau og Match Padel har i samarbejde lavet en padelrejse med fokus på at udvikle dig som padelspiller, mens du nyder dit ophold på et ekslusivt 5-stjernet hotel.
Læs mere
5 dage
06-09-2024
fra 9.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
06.07.24 - 17.07.24
25.995,-
20.07.24 - 28.07.24
13.995,-
10.08.24 - 17.08.24
10.995,-

Værd at vide om dansk rejseleder ture

Få info og fakta om vores dansk rejseleder-ture lige her!

Aktive og indholdsrige rejser med dansk rejseleder

Leder du efter spændende grupperejser med dansk rejseleder? Så er du landet det rette sted. Hos Jysk Rejsebureau får du en erfaren dansk rejseleder med hele vejen på dit aktive eventyr. Her rejser du sammen med dansk rejseleder og andre eventyrere i mindre grupper og opdager verden på helt nye måder, som du ikke altid finder via en rejsebrochure.

Så kom med på en uforglemmelig rejse til nogle af de bedste rejsemål rundt om i verden, hvor du har en dansk rejseleder til at pege dig i retning af de største naturoplevelser. Og ved at rejse sammen i en mindre gruppe, er der altid andre at dele dagens oplevelser med.

Kilimanjaro trek med Lothar Friis

Med vores danske rejseledere er du i de bedste hænder hele vejen

Hos Jysk Rejsebureau har vi arrangeret eventyrlige rejser siden 1984. Vi har i tæt samarbejde med de enkelte rejseledere tilrettelagt spændende programmer, der er pakket med alle de bedste oplevelser i det helt rette tempo. Samtidig er du altid i trygge hænder fra start til slut, når du rejser sammen med vores danske rejseledere og resten af gruppen. Med vores aktive grupperejser med dansk rejseleder får du flere gode fordele, heriblandt:

  • Rejser med erfarne og kompetente rejseledere fra Danmark
  • Oplevelsesrige rejser med de største seværdigheder og skjulte perler
  • Mulighed for dybere indsigt i både dig selv og andre kulturer
Oplev Wanaka og Roys Peak i New Zealand

Udlev din vildeste trekking-drømme sammen med en dansk rejseleder

Har du en drøm om at vandre i Nepals betagende bjerglandskab? Nå til tops på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro? Eller vil du tage på en billedskøn pilgrimsvandring langs Caminoen?

Vores rejser med dansk rejseleder har i høj grad fokus på aktive trekking-rejser til en række af de mest spændende destinationer rundt om i verden. Ved at rejse med vores erfarne rejseledere er du sikker på at få det optimale ud af turen. Rejselederne kender turen som deres egen baglomme og kan guide dig til alle de bedste oplevelser. Alle turene er desuden nøje udvalgt og tilrettelagt med respekt for både naturen og lokalbefolkningen.
Den smukke og golde natur

Tag på rundrejse med dansk rejseleder

Hos Jysk Rejsebureau arrangerer vi også længere rundrejser med dansk rejseleder. Her har du rig mulighed for at få landet, du rejser i, helt ind under huden og få dybere indsigt i den rige natur, kultur og historie og de lokale forskelle heri. Vi tilbyder indholdsrige rejser med dansk rejseleder, hvor du i den grad mærker alle de spændende kontraster i omgivelserne, mens du rejser fra ét område til et andet.
Fort William, Skotland

Vil du vide mere om vores grupperejser med dansk rejseleder?

Har du spørgsmål til vores rejser med dansk rejser leder? Eller er du i tvivl om hvilket rejsemål og program passer dine rejsedrømme bedst? Hos Jysk Rejsebureau sidder vores dygtige rejsekonsulenter klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 70 20 19 15, eller book et gratis møde med en af vores dygtige rejsekonsulenter. Du kan også se, hvornår vi afholder det næste gratis foredrag eller webinar, hvor du kan høre mere om udvalgte rejsemål og oplevelser.

Trekking i Høje Tatrabjergene, Slovakiet
faq

Hvad kræver en dansk rejseleder-tur af mig?

Det er meget forskelligt, hvad en dansk rejseleder-tur kræver af dig rent fysisk, da sværhedsgraden på turene varierer en hel del. Fælles for alle turene er dog, at du skal kunne lide at være fysisk aktiv i mange timer om dagen. Under de enkelte ture kan du læse om, hvad de hver især kræver af dig, og hvordan sværhedsgraden er.

Hvem er rejseleder på turene?

Mange af rejselederne på vores aktive rejser med dansk rejseleder arbejder hos os til dagligt. Foruden vores egne bruger vi eksterne rejseledere, som vi har et tæt og mangeårigt samarbejde med. Rejselederne har selv gået turene og har derfor gode erfaringer med ruterne, selve det at være på en trekking- og gruppetur samt det sociale og mentale aspekt på de længere og hårdere ture.

Læs mere om de enkelte rejseledere her eller under hver enkelt tur.

Er flybilletter inkluderet i rejsen?

Ja, flybilletter er altid inkluderet i rejsens pris. Det gælder alle vores aktive rejser med dansk rejseleder, som du finder på denne side.

Kan man forlænge rejsen?

Ja, vores aktive rejser med dansk rejseleder kan godt forlænges med nogle ekstra dage i det land, hvor rejsen afsluttes eller ved at rejse videre til et andet land. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker, at den samlede rejse skal være.

Valuta – skal man have penge med hjemmefra?

Det er forskelligt, alt efter hvilken tur man skal på, om det er god idé at medbringe lokal valuta hjemmefra. Til infomødet, som du inviteres til, efter du har tilmeldt dig en tur, kan du høre vores anbefalinger til lige netop de lande, du skal besøge på din rejse.

Hvad skal jeg vide om forsikringer?

En afbestillingsforsikring skal købes senest samtidigt med restbetalingen på rejsen. Prisen på en afbestillingsforsikring er 6% af rejsens samlede pris for en dansk rejseleder-tur. Med en afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du bliver forhindret i at rejse fx på grund af sygdom.
En rejseforsikring kan købes helt op til afrejse. Med en rejseforsikring er du dækket under selve rejsen, hvis uheldet er ude. Hvad din rejseforsikring præcist dækker, kan du læse mere om her.
Til top