Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
De fleste globetrottere får en smule tics, når de læser om gruppeture med dansk rejseleder – for den rejseform er for mange forbundet med pakkerejser, lange dagsprogrammer og en insisterende guide, der ikke er med på afstikkere. Kort sagt: Den slags rejser, man havde svoret, man aldrig ville drage på. Men sådan er det ikke hos Jysk Rejsebureau.

De lever på ingen måde op til fordommene om pakkeløsninger – de danskledede aktive rejser, som Jysk Rejsebureau har sammensat til nøje udvalgte destinationer. Der er lagt et stort stykke arbejde i sammensætningen af de seks unikke rundrejser som lige nu udbydes og indeholder alt fra at drage på eventyr blandt de isolerede stammer i Ny Guineas jungle til at bestige Afrikas højeste bjerg – det 5.896 meter høje Kilimanjaro. Oplevelserne er specielt udvalgte og arrangeret til de forskellige rejsers formål.
Ekspeditionerne med en dansk rejseleder indeholder alle aktive elementer, og der er samtidig ekstra fokus på at komme tæt på naturen og landets folk. Derudover er turene en social rejseform, hvor I ikke alene deler de store oplevelser med andre ligesindede – I deler også udgifterne.


Respekt for individuelle ønsker


Den danske rejseleder sikrer tryghed og giver en mere unik indsigt i landet, kulturerne og naturen i forhold til, hvis du rejste alene – og du vil med garanti besøge steder, hvor du som individuelt rejsende normalt ikke kommer. Derudover udnytter du din dyrebare rejsetid optimalt på de intensive rundrejser.

Samtidig har man i planlægningen af disse ture en stor forståelse for, at mange rejsende stadig gerne vil have deres selvstændighed – også selvom de drager på en fælles ekspedition. Derfor får du alt det gode – oplevelserne, ekspertisen fra rejselederen og fællesskabet – samtidig med, at du langt hen ad vejen kan gøre din tur unik.

Har du ændret din holdning til at rejse med en gruppe og dansk rejseleder? Hvis ikke – så klik lige på linket herunder og læs om vores ture. Men bare så du lige er advaret: Det vil formentlig ændre dine fordomme for altid. Læs mere om Jysk Rejsebureaus aktive rundrejser med dansk rejseleder.

Se denne video fra en tidligere deltager på Everest Base Camp, og de mange fede oplevelser i Nepal.
Dani folket på Irian Jaya
Til top