2 - 6 uger
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
OBS: Det er pt. ikke muligt for Jysk Rejsebureau, at tilbyde frivilligt arbejde i Peru. Forhør en rejsekonsulent om alternative frivilligt arbejde projekter i Sydamerika.

Det er fantastisk givende at lave frivilligt arbejde og det har en mærkbar effekt for lokalbefolkningen. Frivilligt arbejde er dog også meget krævende og stiller store krav til dig som menneske og er bestemt ikke for alle.
Læs mere om vores frivillige projekter i hele verden her.
Vores rejsekonsulenter sidder klar til at guide og vejlede dig til at vælge det rigtige projekt for dig.

Giv en hjælpende hånd til peruvianske børn i Cuzco. Jysk Rejsebureau samarbejder med to forskellige projekter i Cuzco. Begge projekter har til formål, at hjælpe udsatte børn og skabe tryghed og omsorg i deres hverdag. Du kommer til, at hjælpe dem med at lave lektier, organisere workshops med spil, sport, dans, teater m.m. Mange af børnene har også brug for, at lære om hygiejne og sundhed. Opgaverne er mange og din hjælp gør en forskel.

Det er muligt at kombinere spanskundervisning med frivilligt arbejde. Læs mere om spanskundervisning i Cuzco her.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra januar – marts, solen skinner, og vejret er klart. Resten af året er der langs kysten ofte en tyk tåge, som solen kun i ny og næ trænger igennem.
I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Information om frivilligt arbejde

Fold program ud
Eksempler på projekter, som du kan blive involveret i: Frivilligt arbejde med børn - basalt spanskkundskab er påkrævet
Det frivillige arbejde består i at hjælpe lokalbefolkningen især børnene med at fremme deres kreativitet og viden gennem forskellige workshops. I den lille landsby Yanapay kommer du til at arrangere forskellige workshops:
 • Kunst workshop: Her laver du aktiviteter med børnene der fremmer deres kunstneriske udfoldelser gennem tegning, maling mm.
 • Lege- og spil workshop: Du kommer til at lege og spille med børnene som er med til at fremme deres psykomotoriske udvikling.
Arbejdstiden er mandag - fredag fra 09.00-12.00 og igen fra 14.00-18.00. Hvis du har lyst til at arbejde flere timer kan det sagtens lade sig gøre.
Frivilligt arbejde med børn – rimeligt spanskkundskab er påkrævet
Efter skole samles børnene fra Yanapay og kan få hjælp til deres skolearbejde, bruge biblioteket og låne de materialer, som projektet har til rådighed. Der lægges stor vægt på kunst og kreative aktiviteter som tegning, maling, musik, teater, meditation og dans. Ud over arbejdet med børnene kan du også engagere dig i sportsaktiviteter for alle i landsbyen, samt hjælpe med at formidle budskabet om hvordan man lever et sundere liv. Der er mange forskellige opgaver og der skal også gøres rent og laves mad. Hvis der er midler til det, serveres der nemlig mad for de lokale. Som frivillig hjælper du til, hvor der er mest brug for dig. Du kan også fortælle hvilke områder du brænder mest for at hjælpe med. Dette projekt giver dig en unik mulighed for at lære fra dig og ikke mindst tilegne dig en spændende viden om peruviansk kultur og skikke i samarbejdet med de lokale. Arbejdstiden er mandag - fredag fra 09.00-12.00 og igen fra 14.00-18.00.
Frivilligt arbejde med børn – godt spanskkundskab påkrævet
Dette projekt er beliggende i nabolaget Karigrande i Cusco. Projektets formål er at skabe en tryg fremtid for 25-30 underprivilegerede børn i alderen 6-12 år i trygge omgivelser. Børnene er ekstrem fattige og mange af dem bor alene med deres mødre, som arbejder 6-7 dage om ugen fra tidlig morgen til sen aften. Der er derfor ikke den nødvendige hjælp til skole og uddannelse, sundhed og nærhed. Projektet fokuserer på tre vigtige ting:
 • Hjælp til at lave lektier
 • Sunde måltider. Børnene får ikke en varieret kost og det er ikke sundt for deres udvikling og indlæring. Derfor får alle børn et ordentligt måltid mad inden de går hjem.
 • Hygiejne. Børnene kommer fra hjem uden rindende vand og mange gange har de aldrig været ved læge eller tandlæge. Alle børn får undervisning i at vaske hænder og de får også børstet deres tænder inden de går hjem.
Dette projekt kan gøre en stor forskel. Disse dejlige børn kan enten bliver fanget i den fattigdomscirkel de er født ind i, eller de kan blive støttet til at finde deres stærke sider og få mod på at bryde ud af deres miljø og arv og få en uddannelse, et job og en lovende fremtid. Arbejdstiden er mandag - fredag fra 13.45-18.30

Overnatninger

13 overnatninger på hostel i dormværelse i Cuzco

Mod tillæg kan du få dit eget værelse.

Bemærkninger

Minimum ophold: 2 - 4 uger afhængig af projekt.

Forudsætninger: Ingen forudgående forudsætninger eller kvalifikationer er påkrævet. Dog er det ideelt at du arbejder med et område du har erfaring med, uddannelse indenfor eller brænder for.

Sprog egenskaber: Alle projekterne forudsætter, at du kan lidt spansk. Du behøver ikke være flydende – meget kan klares ved tegnesprog, og du skal nok hurtigt blive bedre, men det er nemmest at hjælpe til, hvis du kan et par basis gloser. Tag en snak med din rejsekonsulent, hvis du ønsker at begynde dit ophold med et kort spanskkursus – også her kan vi hjælpe dig.

Diverse: Der skal medsendes en straffeattest sammen med ansøgningen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Det frivillige arbejde starter hver torsdag - prisen inkluderer en introweekend. Pga. helligdage og skoleferier kan der være nogle tidspunkter af året, hvor programmet bliver ændret en smule.

Hele året

Pakkeliste

 • Få en anbefalet pakkeliste fra din rejsekonsulent Afhængig af valg af destination er der stor forskel på hvad du har brug for
 • Til projekterne kan vi anbefale at du tager aflagt tøj med, blyanter, notesbøger, spil mm. Dem du skal arbejde med har ingenting og disse ting er til stor glæde og gavn

Prisen er inklusiv

 • Intro-weekend i Cuzco (Afhentning i lufthavnen i Cuzco, tre nætter i flersengsværelse med morgenmad på Milhouse Hostel inkl. dagstur til Sacred Valley og en ridetur i Cuzco)
 • Overnatninger i flersengsværelse med morgenmad på Milhouse Hostel under det frivillige arbejde
 • Orienteringsmøde om det frivillige projekt og en 24/7 kontaktperson
 • Gratis internet og trådløst internet på hostel
 • Ugentlig donation til det frivillige projekt

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Andre måltider end morgenmad samt drikkevarer
 • Transport til/fra projektet (da det er i gå afstand fra hostel)
 • Aktiviteter når du har fri fra arbejde

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top