1 - 4 uger
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
At møde lokalbefolkningen på deres eget hovedsprog, skaber øjeblikkelig stor respekt og åbner mange døre. Dit spanske behøver langt fra være perfekt, men bare det at du prøver, giver stor anerkendelse.

Det er billigere at tage et spanskkursus i Peru end herhjemme og så er det selvfølgelig også meget sjovere, da du får brugt de nye spanske gloser i praksis med det samme.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde spanskkurser i Cuzco. Undervisningen foregår enten i par (to personer til én lærer) eller som individuel undervisning (én til én). Her kan du på meget kort tid forbedre dine spanske færdigheder.
Alle undervisere er meget erfarne og har spansk som deres modersmål.

Få information og fakta om Peru her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Peru her

Bedste rejseperiode

Peru er delt ind i 3 zoner: Kystzonen, bjergzonen og regnskovszonen. I kystzonen er det højsæson fra januar – marts, solen skinner, og vejret er klart. Resten af året er der langs kysten ofte en tyk tåge, som solen kun i ny og næ trænger igennem.
I Andesbjergene og regnskoven er klimaet delt ind i regntid og tørtid. Det bedste besøgstidspunkt er i tørtiden fra og med april til og med november. Husk at temperaturen falder drastisk om natten i bjergene.

Information om spanskundervisning

Fold program ud
Par-undervisning:
Dette kursus er for dig der gerne vil undervises sammen med en ven/veninde eller kæreste. I skal helst have ca. samme niveau i spansk når I skal undervises sammen, så I begge får mest muligt ud af undervisningen. Kurserne er fleksible og bliver tilpasset jeres niveau uanset hvor meget eller lidt spansk I kan i forvejen. Undervisningen foregår ikke kun i klasseværelset, men I kommer også ud i byen og får øvet jeres nye spanske gloser.
Individuel undervisning (én til én):
Alle er forskellige og lærer på forskellige måder og i forskelligt tempo. Med din egen lærer er du sikker på at få den optimale opmærksomhed og du vil blive overrasket over, hvor hurtigt de spanske ord vil flyde ud af din mund. Også dette kursus er felksibelt og bliver nøje tilpasset dit niveau. Undervisningen foregår både i klasselokalet og ude i byen.

Overnatninger

Du bor på hostel i dormværelse i Cuzco

Mod tillæg kan du få dit eget værelse.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Sprogkurserne i Peru startes hver mandag. Dog er der ingen undervisning på peruvianske helligdage. Hvis dit kursus ligger på én af disse dage, bliver der flyttet lidt rundt, så du får alle dine timer.

Gruppestørrelse

Vælg imellem undervisning i par (to personer til én lærer) eller individuel undervisning (én til én).

Hele året

Prisen er inklusiv

  • 20 timers spanskundervisning pr. uge mandag-fredag
  • Overnatning i dormværelse med morgenmad på Milhouse Hostel

Prisen er eksklusiv

  • Flybillet t/r
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Drikkevarer og øvrige måltider
  • Eventuelle éntreer hvis undervisningen foregår ude i byen på museer og lignende

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top