Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i Argentinas pulserende hovedstad Buenos Aires, som byder på tango, fodboldkamp og city tours. Herfra rejser vi videre og oplever verdens største vandfald Iguazu Falls og Argentinas vinhovedstad Mendoza.

Vi skal også et smut forbi verdens sydligste by, Ushuaia, hvorfra vi stiger ombord på skibet af samme navn. Turen på Ushuaia skibet tager 10 dage, hvor vi krydser Drakes passage, ser de sydlige Shetlandsøer og går i land flere steder på Antarktis.

Rejsen slutter på Antarktis, hvor vi overrasker med en badetur i verdens koldeste hav. Antarktis er nok - ifølge os - det største eventyr i verden.

Vi ser frem til at dele vores oplevelser fra Antarktis og Argentina med jer og inspirere jer til også at rejse afsted på eventyr.

Med venlig hilsen
Jonas Blomgren Lassen og Nicolaj Jensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Nicolaj jensen

Nicolaj Jensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top