1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Eventyret starter i Perus hovedstad Lima, som giver et fantastisk indblik i peruviansk historie og kultur, og lige så vanvittig og pulserende byen er, lige så rart og indbydende er det at slappe af på byens flotte strandpromenader.

Fra pulserende storbyoplevelser i Lima går turen videre langs kysten til naturreservatet Paracas, hvor vi herefter kører mod Perus næststørste by Arequipa. Ad små hullede grusveje med fantastiske udsigter og gennem små typiske andiske landsbyer går turen videre til Colca Canyon, hvor de majestætiske kondorer hersker. Oplevelserne i den sydlige del af Peru slutter i Puno, hvor det næste eventyr foregår på Sydamerikas største og verdens højest beliggende navigerbare sø Titicaca.

Et besøg i Peru er ikke komplet før man har besøgt Inkarigets hovedstad Cuzco, og trekket op til et af verdens syv vidundere - de nærliggende, fantastiske inkaruiner Machu Picchu samt mødt en lama eller to på vejen. Selv om Cuzco er mest berømt for sin beliggenhed tæt ved de famøse Machu Picchu-inkaruiner, er Cuzco i sig selv en seværdighed og flere dages udforskning værd. Amazonas dybe jungle og rige dyreliv i lavlandet kan også besøges herfra.

Fra Peru flyver vi til Ecuadors hovedstad, Quito som ligger lige midt på ækvatorlinjen hvorfra, at vi fortsætter herefter til Galapagos øerne, hvis helt unikke natur og dyreliv er en oplevelse for livet!

Jeg glæder mig til at hive jer med på en fantastisk rejse gennem Peru, Ecuador og Galapagos.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top