Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Kom med væk fra de klassiske roadtrips på dette ægte Amerikanske eventyr. Det starter i den rige stat Texas, hvor alt skal være størst og bevæger sig øst over til én af USA’s fattigste stater Louisiana, hvor en barsk historie og et højt humør mange steder præger befolkningen her.

Herfra drager vi mod musikbyerne Memphis og Nashville inden vi kommer til amerikanernes favorit Nationalpark Smokey Mountain. Efterfølgende kører vi mod syd, gennem blandt andre Atlanta, Savannah og Orlando og videre ind i Florida med de fantastiske strande og mange oplevelser der venter her.

Jeg glæder mig til at inspirere dig til din rejse i USA.

Med venlig hilsen
Nicolaj Jensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Nicolaj jensen

Nicolaj Jensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top