Ca. 30 min.
Jan Marshall
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vandreturen er ”fuld service”, dvs. du har en guide der viser dig ruten gennem Thy Nationalpark, hvor du både ser det bedste af kysten samt lyngplantagen. Derudover sørger vi for, at den bagage du ikke ønsker at vandre med, samt sovepose og liggeunderlag bliver transporteret til den hyggelige Stenbjerg kro´s campingplads. Ved ankomst står Jysk Rejsebureaus telte allerede klar med den transporterede bagage og der vil være ild i bålet. Turen er inklusiv alle måltider, således vi ikke går ned på energi.

Nationalpark Thy strækker sig i et 12 km bredt bælte fra Agger i syd til Hanstholm i nord. Et uspoleret naturområde på i alt 244 km2. Området blev i 2008 udnævnt til Danmarks første nationalpark, også kaldet Danmarks største vildmark!

Vi går denne tur på 2 dage og tilbagelægger ca. 40 km. Vi vandrer store dele af turen på Vestkyststien ad redningsvejen, og vi vandrer i klitterne, ødemarkerne, og en stor del af turen direkte på stranden, hvor Nordsøens vilde bølger bryder stilheden.


Jeg ser frem til at fortælle om turen.

Med venlig hilsen
Jan Marshall

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top