Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Denne aften vil én af vores erfarne rejsekonsulenter, der selv har rejst rundt i verden som backpacker fortælle om dine muligheder for at rejse ud i verden, hvad enten du ønsker at få skræddersyet din egen personlige drømmerejse, lave frivilligt arbejde eller tage på en grupperejse til flere lande med andre unge. Det er kun fantasien der sætter grænser. På aftenen vil du få svar på følgende spørgsmål.

  • Den frie rejse – Hvordan sammensætter du din helt egen rejse, hvilke tanker skal du gøre dig og hvad er muligt?
  • Grupperejse for unge – Hvad er fordelene ved at vælge en gruppetur og hvordan kombinerer man det med at rejse selv?
  • Frivilligt arbejde – Drømmer du om at gøre en forskel ude i verden? Hør om de forskellige frivillige projekter og bliv forberedt på hvilke oplevelser der venter dig.
  • Adventure – Hvor springer du bungy jump, tager dykker certifikat, river rafter, cykler mountainbike, trekker osv.?
  • Transport – Hvordan kommer rundt i de forskellige lande?
  • Økonomi – Hvad koster det at leve rundt omkring i verden på et backpacker budget og hvor kommer du længst for dine penge?
  • Flybillet – Hør om mulighederne med en total fleksibel flybillet, som kan dato- og ruteændres?
  • Personlig udvikling - Hvad får du ud af at rejse ud i verden?


Jeg håber du er klar på at blive lidt klogere på dine mulighederne og blive inspireret til at komme ud der hvor asfalten ender og mærke verden!

Jeg glæder mig til at inspirere dig.

Med venlig hilsen
Sofus Lassen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top