Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Spaniens andenstørste by Barcelona. Her har du de kommende dage til at udforske de områder af byen, som netop du har interesse i. Barcelona byder på alt fra imponerende arkitektur, spændende historie, moderne og gamle bydele, kunst- og kulturoplevelser til lækker spansk-catalonsk mad på de mange restauranter, cafeer og barer. Om du vælger at tage lokal transport rundt, leje en cykel eller opleve byen til fods, er helt op til dig. Mulighederne er mange, og Barcelona har noget for enhver smag.

Fyldt med storbyens indtryk går turen videre til Mallorca, hvor du henter din lejebil i lufthavnen og kører til hotellet ved Tramuntana-bjergene i det nordvestlige Mallorca. Du har de næste dage på egen hånd til at se dig omkring på Mallorca.
Brug nogle dage i den autentiske kystby Port de Soller, hvor du bor. Her kan du slappe af og komme ned i gear, tage på vandring i bjergene, komme på båd- og dykkerture eller tage den lokale sporvogn til Soller og derfra vintage-toget videre til Palma. Brug de resterende dage på at se nærmere på resten af Mallorcas herligheder. Tag forbi hovedbyen Palmas mange butikker, charmerende strandpromenade og livlige stemning, kør til de fantastiske strande Mallorca er kendt for eller tag bilen og led efter de mere uberørte strande. Gå på opdagelse i øens historie, og få adrenalinsus med de mange adventure aktiviteter der er tilgængelige. Med en billeje er hele øen nemt fremkommelig, og om du er til adrenalin, kultur, afslapning, historie eller noget helt andet, så skal du nok finde den side af Mallorca, som gør din rejse perfekt.

Er I en familie, der skal ud at rejse, vil dette rejseforslag også passe perfekt til jer. Rejsen kan laves med familievenlige hoteller i både Barcelona og på Mallorca, bilen kan opgraderes til en større udgave, så der er plads til flere personer og mere bagage, og samtidig er der selvfølgelig aktiviteter på begge destinationer, som er sjove for alle aldre.

Få information og fakta om Spanien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Spanien her

Bedste rejseperiode

Det nordlige Spanien er bedst at besøge mellem april og oktober. Her er varmest i sommermånederne fra juni til september med temperaturer fra 25 til 30 grader. Foråret fra april til maj samt oktober er temperaturen oftest mellem 18-25 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Barcelona
Du rejser i dag fra Danmark og ankommer til Barcelona lufthavn senere samme dag. Her er der ankomsttransport til dit hotel, hvor de næste to overnatninger er arrangeret. Du har resten af dagen og i morgen til at nyde Spaniens næststørste by og Cataloniens hovedstad Barcelona.
2. dag: En dag på egen hånd i fantastiske Barcelona
Dagen i dag er du selv herre over. Der er ikke planlagt nogle aktiviteter på forhånd, så der er frihed til at se de dele af Barcelona, du er optaget af og i det tempo, der passer dig. Byen er en af Europas største, og her får du den perfekte blanding af historie og nutid – der er derfor et stort udvalg af oplevelser indenfor alle interesser. Middelalderbydelen ”Barri Gòtic” er byens hjerte, hvor man finder små hyggelige gyder, tapasbarer, butikker og adgang til Domkirken, bymuseet og den underjordiske romerske by samt det gamle kongepalads. Placa del Pi og Placa de Saint J. Oriol er blandt den gamle bydels absolut mest hyggelige oaser med gadeoptrædener og levende musik. Tag en slentretur på Las Ramblas, som er en festlig gade med et broget folkeliv, gamle caféer, et af Europas bedste madmarkeder og det fornemme operahus, Liceu. Tag på cykel eller gåben en rundtur i byen efter arkitekten Antoni Guadis værker som f.eks. La Sagrada Familia eller Casa Mila. For en anderledes oplevelse skal du søge op af til en af byens skybarer. Her vil du kunne nyde en drink, en bid mad eller en forfriskende svømmetur i poolen, alt imens du har udsigt over Barcelona. Vil du prøve kræfter med adventure-oplevelser som rock-climbing, sky-diving, mountainbiking, kite-surfing, wind-surfing, rafting og meget mere, kan det nemt arrangeres i og omkring Barcelona. Du kan også komme tættere på de verdenskendte fodboldstjerner på Barcelonas verdensberømte stadion Camp Nou og FCB-museet, nyde det traditionelle og moderne spanske køkken på et af byens mange restauranter, og måske slutte aftenen af med at danse med de lokale eller se en koncert i den imponerende koncertsal The Palau de la Musica. (M)
3. dag: Fra Barcelona til kystbyen Port de Soller i Mallorca
Start dagen med en god morgenmad på hotellet før du siger farvel til Barcelona, og selv finder til lufthavnen. Herfra har du cirka én times flyvetid til Mallorca, hvor du ved ankomst henter din lejebil i lufthavnen, og kører i cirka 45 minutter til dit hotel i Port de Soller ved Tramuntana-bjergene i det nordvestlige Mallorca. I en hestesko-bugt ligger kystbyen Port de Soller, der har formået at opretholde sin oprindelige charme igennem Mallorcas turismeboom. Går du en tur langs strandpromenaden, har du på din ene hånd stranden, havet og havnen, og på den anden side ser du den lille hyggelige by med historiske kirker og Tramuntana-bjergene i baggrunden. I den gamle fiskerby finder du sublime fiskerestauranter, hyggelige cafeer, barer og restauranter med noget for enhver smag. Byen indbyder til afslappende ferietid helt nede i tempo, og det kan anbefales at slutte dagene af med en drink i hånden til nogle af Mallorcas bedste solnedgange. I området omkring byen findes aktiviteter indenfor alle interesser. Her er gode muligheder for vandring og mountainbiking i de omkringliggende UNESCOs verdensarvslistede bjerge, eller du kan se bjergene fra afstand i kajak, på paddleboard eller med en bådtur langs kysten. Vil du under vand er det nordvestlige kystområde kendt for sine snorkel- og dykkeroplevelser. En anden mulighed for at se mere af nærområdet er med den gamle sporvogn, der går mellem Port de Soller og den lidt større by Soller. På ruten igennem dalen kan du nyde synet af appelsin- og citronlunde, før du kommer til den gamle middelalderby med snævre gader, traditionelle huse, imponerende arkitektur og interessante museer. Tager du sporvognen til Soller en lørdag, må du ikke snyde dig selv for en tur på det lokale marked ved Plaça Constitució. Kan du ikke få nok af vintage-togture og sceniske udsigter, kan du fortsætte hele vejen til Mallorcas hovedby Palma de Mallorca. (M)
4-6. dag: Afslapning og på opdagelse på Mallorca med egen bil
Port de Soller kan nemt ligge rammen for alle dagene på Mallorca, da der både er rig mulighed for afslapning og forskellige oplevelser i og omkring byen. Men du kan også tage på roadtrip rundt på Mallorca i din lejebil, og se mere af hvad solskinsøen har at byde på. Øen er mest af alt kendt for lækre sandstrande og veltempereret badevand. Du kan nemt bruge hele og halve dage på afslapning og strandtid blandt andet ved de populære strande ved den nordlige Alcudia-bugt eller Cala Millor og Cala D’or langs østkysten. For at få en anderledes afslapningsdag ved stranden og vandet, vil du måske benytte dig af, at du har friheden ved en bil til at gå på jagt efter de mere uberørte og ukendte strande og bugter på Mallorca. Brug en dag i Palma de Mallorca. Det er en moderne by, der udover restauranter, cafeer, shopping og natteliv, også har en rig kultur og historie at byde på. Tag forbi den gamle bydel ved havet med smalle passager, historiske bygninger, spændende arkitektur og den store gotiske katedral La Seu. Lej en cykel eller gå de 4 kilometer fra den gamle by langs promenaden til krydstogtterminalen med udsigt til både, palmer, strand, lystbådshavn og havet hele vejen. Opdag byen fra vandsiden med en bådtur i Palmas bugt. Gå gennem fyrretræsskoven op til det runde slot Bellver Castle, der tidligere har været kongepalads og senere fængsel, og som nu er omdannet til et museum om Mallorcas historie. Prøv kræfter med adventure aktiviteter. Du kan f.eks. spille paintball, rockclimbe, prøve canyoning, kite-surfing, jet-skiing, wake-boarding eller udforske andre steder i Tramuntana-bjergene på mountainbike eller lange vandreture. Bjergkæden Serra de Tramuntana ligger langs vestkysten med det højeste punkt på Mallorca, her finder du fantastiske udsigter og smuk natur perfekt til adventure og roadtrip. Mallorca har omkring 200 grottesystemer; tag bilen til østkysten til grotterne Cuevas del Drach og Cuevas de Arta for at se nogle af de imponerende stalagmit- og stalaktitformationer. Kør videre langs østkysten for at gøre stop ved historiske steder som 1300-tals fortet Capdepera Castle i nord eller Santueri Castle i syd, der med sin beliggenhed 475meter over havets overflade, har en unik udsigt over syd-østkysten. Lidt længere sydpå kan du besøge danske arkitekt Jørn Utzons tidligere hjem, Can Lis, der i dag huser arkitektstuderende, kunstnere og andre med arbejde indenfor arkitektur, som har et midlertidigt arbejdsophold på Mallorca. På vejen til Mallorcas mange attraktioner vil du køre igennem midten af øen og forbi de mange vingårde, der producerer lokale vine. Tag på rundtur på en vingård og fordyb dig i vinbøndernes hverdag, og smag på de udsøgte vine de producerer. (M)
7. dag: Afrejse fra Mallorca og ankomst til Danmark
I dag er det tid til at sige farvel til Barcelona og Mallorca for denne omgang og bevæge dig mod lufthavnen i Palma de Mallorca, hvor du afleverer lejebilen inden dit fly mod Danmark afgår. Hvornår du ankommer til Danmark, afhænger af flyselskabet og dets flytider. (M)

Overnatninger

2 overnatninger i dobbeltværelse på 3-stjernet hotel i Barcelona
4 overnatninger i dobbeltværelse på 4-stjernet hotel i Port de Soller i Mallorca

Rejseforslaget er baseret på ovenstående overnatningsstandard, men Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til familie- og luksushoteller i de byer, som besøges undervejs.

Bemærkninger

Er I en familie, der skal ud at rejse, vil dette rejseforslag også passe perfekt til jer. Rejsen kan laves med familievenlige hoteller i både Barcelona og på Mallorca, bilen kan opgraderes til en større udgave, så der er plads til flere personer og mere bagage, og samtidig er der selvfølgelig aktiviteter på begge destinationer, som er sjove for alle aldre.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur.

april - oktober

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Internationalt kørekort
 • Evt. vejkort og køresygepiller
 • Spansk parlør
 • Kreditkort
 • Mindre dagsrygsæk
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. snorkeludstyr
 • Bøger

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Barcelona / Barcelona - Palma de Mallorca / Palma de Mallorca - Danmark (inkl. bagage)
 • Ankomsttransfer i Barcelona fra lufthavn til hotel
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 4 døgns billeje inkl. kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Byskat til hotel Barcelona og på Mallorca, det koster ca. 1 euro/pers/nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top