KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
7 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på et uforglemmeligt eventyr med hele familien til Spanien. Nyd komforten i en veludstyret villa til 10 personer med pool, køkken, gode fællesområder og mange værelser og badeværelser. Nyd samtidig at have fuld frihed i form af billeje. Spanien og Costa Blanca byder på uendelig mange oplevelser, og efter en dag på farten er der ikke noget bedre end at slappe af i en villa, der indeholder alt, hvad du og familien har brug for og mere til.

Spanien og byen Moraira ved Costa Blanca er et perfekt rejsemål for hele familien. Her er der aktiviteter for alle aldre og interesser, så både bedsteforældre, børnebørn, søskende, onkler og tanter får en mindeværdig ferie. I Moraira har I en stor villa helt ned til stranden samt to biler tilgængelige i hele rejseperioden. Programmet på rejsen er helt op til jer. Villaen giver jer en god base. Her kan I bruge tiden på afslapning, bade i poolen, spille spil, grille i haven og fordybe jer i aktiviteter, som der ikke altid er tid til i hverdagen. I kan også tage på dagsture i bilerne og opleve mere af det skønne nærområde. Fra Moraira er der ikke langt til spændende byer som Alicante, Valencia og Jávea.

I Moraira kan I indtage den smukke sandstrand El Portet, som ligger blot 350 meter fra jeres villa. I har flere restauranter og et supermarked lige om hjørnet, mens I få kilometer fra villaen finder Playa de L’Ampolla og centrum af Moraira. Villaen, I skal bo i, er med adgang til pool, egen terrasse og køkken samt flere værelser og stue. Den har alt det, der skal til for at få en skøn familieferie i gode omgivelser. Ønsker I mere luksus eller et mere budgetvenligt alternativ, findes der andre villaer med forskellige standarder at vælge imellem. Størrelsen på villaen kan også tilpasses jeres behov.

Jysk Rejsebureau kan lave villaleje mange steder i Spanien. Udover Moraira og Costa Blanca anbefaler vi leje af villaer i bl.a. Malaga og på Mallorca og Tenerife. Fælles for alle destinationerne er den lette adgang til hvide sandstrande, veltempereret badevand og behagelige temperaturer. Derudover vil I altid være i nærheden af en masse spændende attraktioner, historiske områder, fantastisk natur, indbydende lokal spansk mad og aktiviteter af forskellig slags.

Vælg det område i Spanien, som passer bedst til jeres familie, og nyd en uge i poolvilla væk fra hverdagen og med god tid til hinanden. Dette rejseforslag kan bruges som inspiration i forhold til standarden på villaen, pris, oplevelser og hvordan rejsen kan sættes sammen, så hvis I har en anden destination i Spanien i tankerne, er det også muligt. Forespørg for nærmere information hos jeres rejsekonsulent.

Få information og fakta om Spanien her.
Se flere spændende rejseforslag til Spanien her.

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at rejse i det sydøstlige Spanien er fra april til oktober, hvor det er varmest og mindst regnfuldt. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer på omkring 30 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Spanien
Den store familierejse skydes i gang. I vinker farvel til Danmark og sætter jer på et direkte fly til Alicante, som er beliggende i det østlige Spanien. Efter ankomst henter I jeres to lejebiler i lufthavnen og kører ca. en time til Moraira, hvor I finder jeres villa og hjem for de næste dage. I kan bruge resten af dagen på at pakke ud, se jer omkring i området og slappe af ved poolen eller stranden efter flyrejsen. Jeres 250 kvm villa er den perfekte base for ferien i Spanien. Her er både pool, eget køkken og et stort privat udeareal med bbq-område, bruser og udsigt over bjerge. Inde i villaen finder I fem soveværelser med plads til op til 10 personer, stue og tre badeværelser. Boligen har TV, wifi, vaskemaskine og brændeovn, og for 20 EUR per nat kan I tilvælge aircondition. Al sengetøj samt håndklæder er inkluderet i prisen, og på villaens grund kan I parkere frit. Villaen er perfekt placeret. Blot 350 meter væk finder I den attraktive strand El Portet. Desuden bor I med kort afstand til restauranter, butikker og oplevelser. Der er blot 250 meter til nærmeste restaurant og 300 meter til nærmeste supermarked.
2.-6. dag: Familietid i skønne omgivelser med mulighed for dagsture i egen lejebil
I har de næste dage i egen villa og med to lejebiler tilgængelige. Brug dagene på at komme helt ned i gear og nyd tiden sammen med familien væk fra dagligdagen i Danmark. I står selv for mad og oplevelser, så rejsen bliver, som I helst vil have den. Vi kan anbefale jer at søge hen på områdets restauranter. Moraira byder på mange gode spisesteder og en hyggelig stemning i den gamle bydel og ved havnen. Det er en gammel fiskerby, og den arv hænger ved på hyggeligste vis. Livet i Moraira er især centreret om hav, vand og strand. Byen byder på nogle af Costa Blancas bedste strande, hvor I her kan dase, sole og snorkle i det smukke blå og klare vand. Foruden stranden El Portet, som I bor ved, kan I besøge den populære L’Ampolla-strand. Læg også vejen forbi det historiske Moraira-slot, som blev bygget i 1700-tallet for at beskytte området mod angreb fra pirater. Solopgangene er fantastiske fra dette sted. Langs Morairas kyst finder I også mange gode vandrestier. Her kan hele familien nyde lidt bevægelse og aktivitet. Fra villaen kan I med lejebilerne nemt komme til de mange attraktioner og oplevelser i nærområdet. I kan bl.a. køre en tur til Jávea, som byder på et hyggeligt bymiljø, surfing på gode bølger, dykning langs kysten og Montgó naturreservat, hvor I bl.a. kan prøve kræfter med at bestige bjerget af samme navn. I Alicante kan I udforske Santa Bárbara-slottet og nyde udsigten over den spanske storby fra toppen af det gamle slot. Alicante ligger blot en times kørsel fra jeres villa. En anden mulighed er storbyen Valencia, som ligger ca. halvanden times kørsel fra villaen. Denne by lokker mange besøgende til pga. de stemningsfulde gader, enorme parkmiljøer og byens markeder. Den hvidmalede by Altea og en vandretur ud til enden af Calpe er også værd at overveje. Desuden ligger det enorme vandland Aqualandia Benidorm knap en times kørsel fra jeres villa.
7. dag: Afrejse fra Alicante og ankomst til Danmark
I dag går turen tilbage til lufthavnen i Alicante, hvor I afleverer jeres lejebiler og flyver retur til Danmark. I lander i Danmark senere samme dag.

Overnatninger

6 overnatninger i egen villa i Moraira ved Costa Blanca. Denne villa egner sig til op til 10 personer.

Jysk Rejsebureau har mulighed for villaleje rigtig mange steder i Spanien i forskellige størrelser, beliggenhed og prisleje. Dette kan således skræddersyes efter jeres families behov og ønsker.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur for jeres familie.

Hele året

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. vejkort
 • Evt. tabletter mod transportsyge
 • Evt. håndklæde
 • Evt. snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Alicante t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 6 dages billeje inkl. kasko- og ansvarsforsikring - betingelser gælder, kontakt os for nærmere information
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge (I Spanien er det god skik at give drikkepenge)
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Parkeringsafgifter

Prisbemærkning

Der skal påregnes et rengøringsgebyr på 200 EUR.
Vugger og babystole kan lejes for et lille ekstra beløb per dag.
Aircondition kan tilkøbes for 20 EUR per døgn.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top