Søg
Søg
Fridykker svømmer med Kaskelothval, Sri Lanka
Snorkling med blåhval, Sri Lanka
Kaskelothval flok ud for Sri Lankas kyst
Negombo strand, Sri Lanka
Elefanter Minneriya Nationalpark, Sri Lanka
Elefanter i Minneriya
Lokale på Jeep Safari i Minneriya National park
Jeep safari Minneriya Nationalpark, Sri Lanka
Trincomalee set fra havet, Sri Lanka
Kvinde på vej til stranden, Trincomalee, Sri Lanka
Nilaveli beach, Trincomalee, Sri Lanka
Båd på stranden Trincomalee, Sri Lanka
Pigeon Island, fredet natur ø ud for Trincomalee, Sri Lanka
Hindu temple af guden Shiva, Trincomale, Sri Lanka
Farverig Hindu temple i Trincomalee, Sri Lanka
Sigiriya, Lion Rock, Sri Lanka
Sri Lanka, Sigiriya

Svøm med blåhvaler i Sri Lanka

Pris pr. pers.

DKK 21.995,-

Varighed: 12 dage

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau på aktivt eventyr til Sri Lanka for at svømme med verdens største dyr – blåhvalen. I havene omkring Sri Lanka er der blandt andet blåhvaler, finhvaler, kaskelothvaler og mange forskellige delfinarter. Vi vil have en rigtig god chance for at komme helt tæt på de forskellige arter når vi snorkler og fridykker ud for Sri Lankas østkyst. Dette er det eneste sted i verden hvor man kan svømme med blåhvaler.

Denne rejse giver dig mulighed for at komme helt tæt på havets rolige kæmper. Undervandslivet på Sri Lankas østkyst er enestående og derfor mange undervandsentusiasters drøm at opleve. Der er ingen garanti for at vi ser hvaler, men vi har de bedste forudsætninger i denne periode.

Turen inkluderer seks dage, hvor vi fridykker/snorkler med hvaler. Vi benyttet små både med kun fire personer pr. båd, hvilket giver større chance for at se hvalerne tæt på. Vi bor ud for nationalparken Pigeon Island på et tre-stjernet hotel ved stranden. Under opholdet vil der være helpension på de dage, hvor vi dykker med hvaler. Rejsen foregår på den srilankanske østkyst, som har sin bedste sæson i rejseperioden. Derfor er der gode chancer for blå himmel og sol. Sigtbarheden vil ofte være på cirka 30-50 meter, mens vandtemperaturen vil være cirka 30 grader.

I rejsen er der også inkluderet besøg ved Sigiriya Rock, Dambulla templet og en jeepsafari i Minneriya Nationalpark, hvor vi kan komme tæt på elefanter, krokodiller, vandbøfler mm.

Introduktionsaften til fridykning med Lars Strandridder
Inden afrejse vil der i Aarhus blive afholdt en introduktionsaften til fridykning. Arrangementet styres af Lars Strandridder, som tidligere har været nummer fem på verdensplan i fridykning. Således får alle de bedste forudsætninger og basale teknikker på plads inden mødet med hvalerne i Sri Lanka.

Hvad kræver det af dig?
Der kræves ikke nogen erfaring med fridykning, og du behøver ikke at have et dykkercertifikat for at kunne deltage på turen. Vi anbefaler dog, at man har snorklet tidligere, og kan svømme 100 meter uden pause. Vi tager ud med små både med fire personer i hver, og det er altid muligt at komme tilbage i båden, hvis man skulle have brug for en pause.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra København
Afgang fra Kastrup og med fly videre til Sri Lankas hovedstad Colombo,

2. dag: Ankomst Negombo, Sri Lanka
Ankomst til Colombos Internationale lufthavn. Ved ankomst bliver vi hentet i lufthavnen og kørt til hotellet i Negombo. Resten af dagen tilbringer vi her, med mulighed for at tage en tur på stranden og den første svømmetur i havet.

3. dag: Negombo – Minneriya - Trincomalee
Efter morgenmaden kører vi mod Trincomalee. Undervejs vil vi gøre stop i Minneriya Nationalpark. Parken er især kendt for sin store bestand af elefanter. De vandrer hertil i tørtiden for at samles ved det store vandområde, Minneriya Tank. Ud over elefanter vil der også kunne opleves forskellige hjortearter, aber, desmerdyr, krokodiller, vandbøfler og mange forskellige fuglearter.
Efter safarien fortsætter vi turen til Trincomalee, hvor vi checker ind på hotellet og spiser aftensmad. (M, A)

4. - 9. dag: Trincomalee – Snorkeling med hvaler
De næste dage har vi base på et hotel nord for Trincomalee. Hotellet ligger ud for havreservatet Pigeon Island.
Herfra, tager vi dagligt ud for at snorkle/fridykke med hvaler. Vores mål er at observere hvalerne under vandet på en sikker afstand.
Vi sejler ud tidligt om morgenen efter morgenmaden og er retur først på eftermiddagen. Her spiser vi frokost og resten af dagen er til fri afbenyttelse.
Fra hotellet er der mulighed for at tage på små ture på egen hånd. I kan tage ind og se forskelige templer, markeder eller tilkøbe dykning med flaske hvis man har dykkercertifikat. (M, F, A)

10. dag: Trincomalee på egen hånd
Dagen er på egen hånd til afslapning eller nye oplevelser. Rejselederen kan hjælpe med at arrangere denne dag ud fra jeres ønsker. (M, F, A)

11. dag: Transport til Negombo og stop ved Sigiriya Rock og Dambulla templet
Efter morgenmaden køre vi mod Negombo, på vejen der til vil vi gøre stop ved Sigiriya Rock og Dambulla templet. Ved ankomst til Ngombo checker vi ind på hotellet, som vi har til rådighed i løbet af dagen. Der vil være mulighed for en sidste tur på stranden, shoppe eller tage på besøg i Sri Lankas hovedstad Colombo. Sent om aftenen bliver vi hentet i Negombo og kørt til lufthavnen, hvor jeres hjemrejse begynder (M)
Køretid ca. 8 timer.

12.dag: Ankomst København
Ankomst til Københavns lufthavn. Her slutter turen efter en fantastisk rejse til Sri Lanka.

Ønsker du at udvide rejsen, så kan vi anbefale at afslutte rejsen med nogen ekstra dage på Maldiverne. Kontakt din rejsekonsulent hvis du ønsker dette.

Overnatning:
1 nat på fly fra Danmark - Sri Lanka
1 nat på hotel i Negombo
8 nætter på hotel i Trincomalee
1 nat på hotel i Negombo

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Du indbetaler 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Turen er garanteret afgang ved 9 tilmeldte. Du vil blive informeret om turen er garanteret senest 2 måneder før afrejsedatoen og får naturligvis dit depositum refunderet, såfremt turen aflyses grundet for få tilmeldte. Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Colombo t/r
 • Dansk Rejseleder
 • Introduktion til fridykning i Aarhus
 • Alle transfers
 • 2 overnatning på hotel i Negombo
 • 8 overnatninger på hotel i Trincomalee
 • 6 dage med fridykning inkl. vægtbælte
 • Entre og jeepsafari til Minneriya Nationalpark
 • Mad inkluderet i forhold til programmet
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge: det god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum (søges online og koster ca. 35 USD)
 • Video og kamera tilladelse
 • Snorkel, maske og finner (vi anbefaler at købe det hjemmefra)
 • Drikkevarer
 • Single værelse tillæg hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre, koster 2500 kr.

Gruppestørrelse

Minimum 9 og maksimum 15 deltagere.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: