Søg
Søg
Dykkere i Filippinerne
Manila, Filippinerne
Eksemple på banga båd der benyttes på liveaboard
Havskildpadde ved øen Pandan
Hammerhaj ved Apo Reef
Djævlerokke ved Apo Reef
Dykning på Filippinerne
Vragdyk ved Olympia Maru

Liveaboard i Filippinerne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 14 dage

Dykning - Besøg det kendte Apo Reef et af Filippinernes absolut bedste dykkerspots. Udforsk japanske skibsvrag fra 2. verdenskrig og oplev hammerhajer, havskildpadder, djævlerokker og meget mere.

Verdensklasse vrag-dykning i Filippinerne
På denne tur kommer du til at opleve det kendte Apo Reef et af Filippinernes absolut bedste dykkerspots med 285 fiskearter samt 200 forskellige koraller. Du får mulighed for at dykke på flere japanske skibsvrag fra 2. verdenskrig, og du kan se hammerhajer, havskildpadder, djævlerokker, og hvis du er heldig ser du også hvalhajer.

Turen inkluderer 13 dyk som du vælger ud fra interesse, og hvad du har certifikat til. Alt dykkerudstyr stilles tilrådighed, men det kan være en god ide at medbringe egen maske og snorkel. Det anbefales at du har Advanced Open Water certifikat, samt minimum 40 registrede dyk.

Afslapning på øerne omkring Apo Reef
Når du ikke nyder det mangfoldige liv under vandet, så kan du slappe af på dykkerbåden, eller udforske de dejlige små øer omkring Apo Reef. Du kan også nyde livet i hængekøjen, eller deltage i de aktiviteter som tilbydes på øerne – lige fra kajaksejlads til besøg i små lokale fiskerlandsbyer.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Sæson

Turen kan gennemføres hele året.

Det bedste rejsetidspunkt er i tørtiden fra november til maj. Her er sigtbarheden perfekt (op mod 40 meter), og forholdene er optimale for at se revhajer, havskildpadder, djævlerokker, med mere.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afgang fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Manila
I Manila bliver du hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Overnatning på turistklassehotel i Manila.

3. dag: Fly og skib til øen Pandan
Du hentes ved hotellet kl 03.00 og køres til indenrigslufthavnen, hvor du flyver til byen San José på Mindoro Island. I San Jose sejler du videre til øen Pandan – bedre kendt som ”Turtle Island”. Samlet transport fra Manila er omkring 4 timer. Resten af dagen på Pandan er til fri disposition.

Overnatning i guesthouse på Pandan (F, A).

Dag 3 - 4: Afslapning på øen Pandan
De næste to dage tilbringes på øen Pandan, som bl.a. er kendt for sine fantastiske strande, sin rolige atmosfære, samt snorkling/ dykning i verdensklasse. Tiden på Pandan er til fri disposition, og du kan eksempelvis snorkle, gå rundt og opleve livet på øen, eller genopfriske dine dykkerevner på den lokale dykkerskole. Du kan samtidig sikre at det dykkerudstyr du senere skal anvende på liveaboard passer perfekt til dig.

Overnatning i guesthouse på Pandan (M, F, A).

5. dag: Dykning på Apo Reef
Efter morgenmaden er der afgang fra Pandan. Vi sejler i en Bangka, som er en karakteristisk filippinsk fiskerbåd, der er ombygget til dykkerbåd. Vi sejler i retning mod Apo Reef som er et af Filippinernes absolut bedste dykkerspots. Dagen byder på tre dyk på Apo Reef og du vil få mulighed for at udforske japanske skibsvrag fra 2. verdenskrig. Du vil typisk se hammerhajer, havskildpadder, revhajer, djævlerokker, og meget mere. Måltider nydes på dykkerbåden.

Overnatning på dykkerbåden (M, F, A).

6. dag: Dykning ved Busuanga Reef
Dagen starter med et morgendyk ved Apo Reef med stor mulighed for at se større havpattedyr. Turen går herefter videre mod Busuanga Reef, med dyk på ”Black Island Wreak” og ”Teiei Maru” som er en 10.000 ton tung olietanker der ligger på 25 meters dybde. Der er mulighed for et natdyk på Busuanga Reef. Måltider nydes på dykkerbåden.

Overnatning på dykkerbåden (M, F, A).

7. dag: Dykning ved Busuanga Reef
Dagen starter med et dyk ved ” Akitsushima”, et 148 meter langt krigsskib på 30 meters dybde , og ”Tangat”, et 122 meter langt fragtskib på 25 meters dybde. Vi sejler herefter videre til ”Kogyo Maru Wreak”, hvor dykningen vil foregå efter frokost. Senere er der mulighed for et natdyk ved ”Lusong Gunboat” nær øen Sangat. Vraget ligger på lavt vand og er perfekt til natdyk. Måltider nydes på dykkerbåden.

Overnatning på dykkerbåden (M, F, A).

8. dag: Dykning ved Siete Pecados Reef
Dagens første dyk er på vraget ”Irako Maru”, et køleskib på 12 – 40 meters dybde. Næste dyk er på ”Olympia Maru” vraget som er et 5.600 ton fragtskib på 12 – 25 meters dybde. Efter frokost er der dykning på Siete Pecados Reef nær øen Coron. Måltider nydes på dykkerbåden.

Overnatning på dykkerbåden (M, F, A).

9. dag: Dykning ved Barracuda Lake
Tidligt om morgenen starter du med et dyk ved ”Barracuda Lake” – et spændende dyk i en blanding af salt og ferskvand. Herefter går turen videre tilbage mod øen Pandan, hvor der vil være mulighed for endnu et dyk ved Apo Reef, hvis vejret tillader det. Måltider nydes på dykkerbåden.

Overnatning i guesthouse på øen Pandan (M, F, A).

10 dag: Pandan - Mindoro
Efter morgenmaden kan du slappe af øen eller tage de sidste snorkelture inden turen i løbet af eftermiddagen går tilbage til San Jose på Mindoro Island. Du aftaler selv med guesthouset hvornår du ønsker at forlade Panpan. I San José har du resten af dagen til fri disposition.

Overnatning i guesthouse i byen San Jose (M)

11. dag: Mindoro - Manila
Der er afsked med øen Mindoro og San Jose, og du skal med et tidligt morgenfly til Manila - en flyvetur på ca. 1 time. I Manila bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen i Manila er til fri disposition.

Overnatning på turistklassehotel i Manila (M).

12. dag: Afrejse fra Manila
Efter 13 begivenhedsrige dage i Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af dit oversøiske fly. (M)


Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Filippinerne
2 overnatning i Manila (turistklassehotel)
4 overnatninger på øen Pandan (budget)
4 overnatninger på dykkerbåden (budget)
1 overnatning på øen Mindoro (budget)

OBS: På dykkerbåden overnattes der på dækket af båden på tynde madresser.

M = Morgenmad , F = Frokost , A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Det anbefales at deltagere har Advanced Open Water certifikat, samt minimum 40 registrede dyk.

På indenrigsflyene må der medbringes 15 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.


Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

I filippinerne er det god skik at give drikkepenge til guide/chauffør efter endt tur.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der kan maksimalt være 8 personer med på dykkerbåden.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter
 • Transport
 • Overnatninger
 • Ture (i alt 13 dyk)
 • Måltider som beskrevet i programmet
 • Engelsktalende chauffør og guide på turene

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Dykkerudstyr
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 2*15 USD) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 20 USD)
 • Miljøafgift ved Apo reef på ca. 1750 PHP. Der er en mérpris på omkring 10 – 12 USD per natdyk (betales lokalt)
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 20-11-2018 18:00:00 : 10720
Aalborg
20. november 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 02-04-2019 18:00:00 : 12109
Aarhus
2. april 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: