Søg
Søg
Risterrasser ved Banaue i Filippinerne
Manila, Filippinerne
Den amerikanske kirkegård Manila
Risterrasser Banaue Filippinerne
Panglao Island
Spøgelsesabe Bohol Filippinerne
Baclayon Church Museum
Chocolate Hills Bohol Filippinerne
Chocolate Hills Bohol Filippinerne
Loboc River Cruise, Bohol
Øen Siquijor i Filippinerne
Øen Siquijor i Filippinerne
Filippinerne.
Øen Siquijor i Filippinerne

Risterrasser og ø-hop

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.495,-

Varighed: 21 dage

Kultur - Spændende trekking blandt risterrasser og ifugaofolk, kombineret med ø-hop og bountystrande ved Bohol og Siquijor.

Storby, trekking blandt risterasser og ifugaolandsbyer
På denne tur kommer du til at opleve den hektiske storby Manila, som er en smeltedigel af forskellige folkeslag. Herefter går turen mod nord op til mere rolige omgivelser i Banaue, hvor du de næste tre dage kommer til at trekke i de imponerende risterrasser, som ifugaofolket har hugget ind i bjergene for mere end 2000 år siden. Filippinerne kalder det for verdens ottende vidunder, og du vil blive forbløffet over, hvad det flittige ifugaofolk har været i stand til at udføre med håndkraft.

Ø-hop, strand, vand og og "Chocolate Hills"
Fra nord går turen med fly mod syd til øen Panglao (en del af Bohol), som ligger i Visayas regionen. Området er bl.a. kendt for sine fantastiske strande og snorkling og dykning i verdensklasse. På Bohol kan du bl.a. opleve de spøjse geologiske formationer ”Chocolate Hills” og den sjældne spøgelsesabe. Du bor lige ved stranden på et lækkert hotel.

Fra Bohol sejler du ud til endnu en perle, øen Siquijor, hvor du også kommer til at bo lige ved stranden. Her kan du slappe af og nyde de lækre strande eller som ved Bohol, udforske livet under vandet, som er intet mindre end fantastisk!

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Sæson
Turen kan gennemføres hele året.

Risterrasserne ved Banaue er allerflottest i februar - marts (klargørelse og tilplantning) samt i juni – juli (før høsten i august).

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én-to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning på turistklassehotel i Manila.

3. dag: Byrundtur i Manila
Efter morgenmaden bliver du hentet af en chauffør/guide som tager dig med på en spændende halvdags tur rundt til Manilas højdepunkter. Du kommer til at opleve:

 • Rizal parken – et yndet picnicsted for de lokale og en park med stor historisk betydning for Filippinerne. Det var bl.a. her den Filippinske Revolution startede mod de spanske koloniherrer efter henrettelsen af José Rizal

 • Baywalk – Den berømte strandpromenade langs Manilabugten

 • Intramuros – Manilas historiske centrum som i spaniernes tid var omgivet af en beskyttende mur
 • Den amerikanske kirkegård – Her vidner mere end 17.000 hvide kors om amerikanernes enorme tab under 2. verdenskrig


Turen afsluttes ved 13-14 tiden og resten af dagen er til fri disposition.

Overnatning på turistklassehotel i Manila. (M)

4. dag: Manila og afgang mod Banaue
Du har dagen i Manila til fri disposition. Du kan f.eks. bruge den til at tage ud og opleve Manilas kunstmuseum - Manila Contemporary. Eller måske opleve det skøre skomuseum i Marikina, hvor den tidlige førstedame Imelda Marcos har ikke mindre end 749 par sko udstillet.

Om aftenen går turen mod nord, hvor trekkingturen blandt risterrasserne ved Banaue starter. Ca. kl. 21.00 vil du blive hentet på dit hotel og kørt til busstationen, hvor en repræsentant hjælper dig med at komme med natbussen til Banaue. Turen er med aircondition bus og sæderne kan lægges tilbage (der er ikke tale om en sovebus). Turen tager ca. ni timer.

Overnatning i natbus til Banaue. (M)

5. dag: Ankomst Banaue - trekking - ifugaolandsbyen Cambulo
Tidligt om morgenen ankommer bussen til Banaue, hvor du vil blive hentet af din guide for de næste par dage. Morgenmaden spises på en lille lokal restaurant, og herefter vil en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) køre dig op til Kinakin, hvor trekket mod ifugaolandsbyen Cambulo starter.
Der vandres af små stier igennem rismarkerne og du vil blive betaget af de smukke udsigter til bjergene og de imponerende terrasser. Undervejs spiser vi frokost på et lille lokalt spisested.
Om eftermiddagen ankommer vi til den lille ifugaolandsby Cambulo.

Trekking cirka 4 timer (1 times opstigning, 2 timer på lige strækning og 1 times nedstigning).

Overnatning i budget guesthouse i Cambulo. (M,F,A)

6. dag: Ifugaolandsbyen Cambulo - Trekking - ifugaolandsbyen Batad
Idag skal du trekke til den smukke ifugaolandsby Batad, der er omgivet af et ”amfiteater af risterrasser”. Gåturen dertil tager omkring 2,5 time. I Batad lever de fleste, som deres forfædre gjorde det. Du kan opleve hvordan ifugaofolket gemmer knoglerne fra afdøde familiemedlemmer og se hvordan de opbevarer de gamle knogler i farverige håndlavede tæpper.
Efter frokost går turen mod Tappiyah-vandfaldene, hvor der er mulighed for at tage en forfriskende svømmetur (én time hver vej).
Aftensmaden nydes tilbage i Batad.

Trekking cirka 4,5 time (2 timers opstigning, 2,5 timers nedstigning)

Overnatning i budget guesthouse i Batad. (M,F,A)

7. dag: Ifugaolandsbyen Batad og Bangaan - trekking - Banaue
Efter morgenmaden vandrer du mod den lille lifugaoandsby Bangaan. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange risterrasser. Efter et besøg i Bangaan, bliver du igen hentet af en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) og kørt tilbage til Banaue.

Trekking cirka 5 timer (primært opstigning)

Der overnattes på budget guesthouse i Banaue. (M,F,A)

8. dag: Banaue og afgang mod Manila
Denne dag har du frihed på egen hånd til at opleve Banaue. Her kan du nyde de mere end 2.000 år gamle risterrasser, der er skabt af Ifugaofolket, og som i dag er fredet af UNESCO. Du kan ikke andet end at blive dybt imponeret over den store arbejdsindsats, der ligger til grund for skabelsen af disse risterrasser, som går for at være ”verdens ottende vidunder”.

Ca. klokken 18.00 kommer guiden og følger dig hen til busstationen og hjælper dig med at komme med natbussen til Manila. Turen tilbage tager ca. ni timer.

Overnatning i natbus til Manila. (M,F)

9. dag: Manila
Ankomst på busstationen i Manila tidligt om morgenen. En lokal repræsentant vil hente dig og køre dig til dit hotel. Hotellet er bestilt, så du kan tjekke ind tidligt og få dig et par timers søvn i en ordentlig seng. Resten af dagen er til fri disposition.
Du kan f.eks. bruge den til at tage ud og opleve Mall of Asia, som er et ef verdens største shopping centre. Du kan også tage til Chinatown og opleve livet på de små lokale markeder, hvor du måske vil opleve fødevarer du ikke troede fandtes!

Overnatning på turistklassehotel i Manila. (M)

10. dag: Afgang Manila - øen Bohol - øen Panglao
Tidligt om morgenen vil du blive hentet på hotellet og kørt til indenrigslufthavnen i Manila. Herfra flyves der til øen Bohol. En flyvetur på ca. 1 time. Du bliver hentet i lufthavnen på Bohol og kørt til den lille ø Panglao, der er forbundet til Bohol med en bro. De bedste strande er at finde på Panglao, og dit hotel har en dejlig beliggenhed lige ned til stranden.

Overnatning på turistklassehotel på øen Panglao.

11-14. dag: Øen Panglao og dagstur på Bohol
De næste fire dage skal du tilbringe på øen Panglao. Området er bl.a. kendt for fantastiske strande og snorkling og dykning i verdensklasse.
På naboøen Bohol er der interessante oplevelser i vente som f.eks. de spøjse geologiske formationer "Chocolate Hills" og den sjældne spøgelsesabe.

På dag 11 er der inkluderet en dagstur rundt til Bohols spændende højdepunkter. Du kommer til at opleve:

 • Blood Compact Site – på dette historiske sted blev der i 1565 underskrevet en international fredsaftale mellem spanierne og filippinerne.

 • Baclayon Church Museum – Denne smukke kirke er opført af spanierne, da de koloniserede Bohol. Ved siden af kirken ligger et lille museum indeholdende smukke gamle religiøse antikviteter.

 • Bohol Forest – En 2 km lang menneskeskabt mahogniskov tårner sig op på hver side af vejen.

 • Chocolate Hills – 1268 kegleformede bakker står spredt ud på et areal på 50 kvadratkilometer. De er dækket af græs og i den tørre sæson tørrer græsset ud og bliver brunt – hvilket har givet navnet til disse usædvanlige geologiske formationer, som er helt unikke for Bohol.

 • Tarsier Sanctuary – Her kan du møde den sjældne spøgelsesabe, som vi kalder den på dansk. Det er en af verdens mindste aber – ikke større end en hånd.

 • Butterfly Sanctuary – Oplev op mod 300 forskellige arter af sommerfugle der holder til på Bohol. I dette beskyttede område forsøger de at opretholde bestanden af de smukke insekter.

 • Loboc River Cruise – Nyd frokosten i skønne omgivelser om bord på en lille båd der langsomt sejler dig ned ad den kringlede Loboc flod.


Overnatning på turistklassehotel på øen Panglao. (M, Dag 11 M & F)

15. dag: Øen Panglao - øen Siquijor
I dag er det tid til at tage afsked med Panglao, men kun for at sige goddag til endnu en perle i Visayas-regionen; øen Siquijor.
Du bliver hentet på hotellet om eftermiddagen og kørt til havnen. Herfra skal du med en offentlig færge til Siquijor. Turen tager ca. 2,5 time.
Ved ankomst til Siquijor bliver du hentet og kørt til dit hotel, som ligger lige ned til endnu en dejlig strand.

Overnatning på turistklassehotel på øen Siquijor. (M)

16-18. dag: Øen Siquijor
Siquijor bliver i Filippinerne omtalt som en magisk og mystisk ø og der går rygter om at der stadig bor hekse på øen. Det er dog primært øens vidunderlige strande og interessante undervandsliv der tiltrækker de rejsende. Øen byder også på flere spændende huler og hvis du er interesseret i drypstenshuler, er Cantabon hulen et besøg værd.
De næste tre dage kan du udforske Siquijors vidunderlige omgivelser eller slappe af ved stranden.

Overnatning på turistklassehotel på øen Siquijor. (M)

19. dag: Øen Siquijor - øen Cebu - Manila
I dag er det tid til at tage afsked med Siquijor og påbegynde turen tilbage til Manila. Tidligt om morgenen bliver du hentet og kørt til havnen. Her tager du med den offentlige færge til øen Cebu. Turen tager ca. 3,5 time. Ved ankomst til Cebu bliver du kørt i lufthavnen og flyver herfra tilbage til Manila. En flyvetur på ca. én time.
I Manila bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel.

Overnatning på turistklassehotel i Manila.

20. dag: Afrejse fra Manila
Efter næsten tre begivenhedsrige uger på Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)

21. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
2 overnatninger i flyet til/fra Filippinerne
5 overnatninger i Manila på turistklassehotel
2 overnatninger i bus til/fra Banaue
3 overnatninger i budget guesthouse på trekkingturen ved Banaue
5 overnatninger på turistklassehotel på øen Panglao ved Bohol
4 overnatninger på turistklassehotel på øen SiquijorM = Morgenmad , F = Frokost , A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Bemærk udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevedledning til øen Palawan og til regionen Visayas, herunder Bohol og Cebu. Læs mere her.

Trekkingturen ved Banaue kan erstattes med alternativt program i området, hvis du enten ikke kan/har lyst til at trekke eller ønsker bedre overnatningsforhold.

Turen ved Banaue kan forlænges med én dag og så vil den inkludere et besøg til Sagada og de hængende kister.

På indenrigsflyene må der medbringes 15 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.


Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.495,-


Prisbemærkning

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Filippinerne og hør nærmere.

Prisen er en fra pris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser og skatter og afgifter.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter fra Danmark til Filippinerne
 • Transport, overnatninger
 • Ture og måltider i Filippinerne som beskrevet i programmet
 • Engelsktalende chauffør og guide på turene

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 2*15 USD) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 20 USD)
 • Andre måltider end nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 20-06-2018 18:00:00 : 11374
Aarhus
20. juni 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 05-09-2018 18:00:00 : 11375
Aarhus
5. september 2018 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 11-10-2018 18:00:00 : 10720
Se mere her
Til top
Find os på: