14 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Den smukke Kyparissiabugt i det vestlige Peloponnes er et meget vigtigt ynglested for havskildpadder, men forholdene er ikke gode grundet turisme, stigende vandstande og truslen fra rovdyr. Havskildpadden er truet, og på dette projekt kan du være med til at sørge for, at flere skildpadder overlever.

En del af arbejdet vil bestå i at finde ud af hvor skildpadden, der har lagt sine æg. Når reden er fundet, har du til opgave at beskytte den mod mennesker, rovdyr og oversvømmelse. Nogle gange vil du skulle flytte æggene fra et sted til en anden og mere sikker lokation, og herefter opsætte beskyttelse mod ræve og andre rovdyr. Du vil også være med til forskellige workshops for turister og lokalsamfundet, så de bliver mere opmærksomme på vigtigheden af bevarelse af de truede havskildpadder.

Du vil under dit ophold også have mulighed for at opleve den fascinerende græske kultur og seværdigheder i det omkringliggende område.

højdepunkter
 • Hjælpe med beskyttelse af truede havskildpadder i Grækenland
 • Praktisk arbejde med en af de mest truede skildpaddearter i Middelhavet
 • Se skildpadder lægge æg og se når æggene klækker og små skildpadder begiver sig ud i havet
 • Socialt samvær med de andre frivillige og lokale ansatte
 • Opleve den græske kultur helt tæt på


Er frivilligt arbejde noget for dig?
Det er fantastisk givende at lave frivilligt arbejde, og det har en mærkbar effekt for naturen og lokalbefolkningen. Frivilligt arbejde er dog også meget krævende og stiller store krav til dig som menneske, og er bestemt ikke for alle.

Læs mere om vores frivillige projekter i hele verden her.

Vores rejsekonsulenter sidder klar til at vejlede dig til at vælge det rigtige projekt.

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropisk middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer, og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Grækenland
Afgang fra Danmark mod Athen, hvor du ankommer samme dag. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til campen, som ligger i gå afstand til Kyparissiastranden og tæt på den lille landsby Giannitsochori. Du vil under dit ophold bo i en teltcamp sammen med de andre frivillige. Du vil indgå i et team af frivillige og lokale ansatte i arbejdet med bevarelse af havskildpadder, men I vil også hjælpes ad om at gøre rent og lave mad. (A)
2-13. dag: Frivilligt arbejde
Hvad du kommer til at arbejde med afhænger af hvonår på året, du laver frivilligt arbejde. Fra midten af maj til midten af august kommer skildpadderne op på stranden og lægger deres æg. Der vil i denne periode være meget arbejde med at finde rederne og beskytte dem. Fra midten af juli og til slutningen af september klækker æggene. Du vil i denne periode undersøge de klækkede reder for at se hvor mange der er klækket, og bygge afskærmning til skildpadderne, så de sikkert kan komme ud til havet fra deres rede. Når der ikke arbejdes med skildpadder vil der blive arrangeret workshops for landsbyen og turister, strandoprydning og kreative projekter med fund fra stranden. Du vil også deltage i den daglige drift af campen med oprydning, madlavning og opvask. (M.F,A)
14. dag: Hjemrejse
Du bliver kørt fra campen om morgenen til Athen, hvorfra du flyver hjem til Danmark efter en stor oplevelse og velvidende, at du har gjort en forskel for de truede havskildpadder. Det er muligt at arbejde frivilligt i Grækenland fra 1 - 30 uger, så hvis du ønsker at forlænge dit ophold, kan det sagtens lade sig gøre. Det er også muligt at have frivilligt arbejde som en del af en længere rejse, så du kan for eksempel udvidde med ø-hop eller vandreferie.(M)

Overnatninger

13 overnatninger i telt

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og det er muligt at arbejde her i en længere periode, eller kombinere med oplevelser som ø-hop, sejlture eller kør-selv-ferie.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Det er muligt at arbejde som frivillig på projektet fra maj til og med september.

Maj - september

Pakkeliste

 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Sovepose

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Athen t/r (inkl. bagage)
 • Velkomstmøde
 • Transfer fra og til lufthavnen i Athen
 • Overnatninger under hele opholdet
 • Måltider og vand (simple måltider, som de frivillige skiftes til at lave)
 • Alt udstyr til at kunne udføre det frivillige arbejde
 • 24-timers nødtelefon og support

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Ture på fridage
 • Drikkevarer, hvis man ønsker andet end vand

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top