Søg
Søg
Teltovernatning på Bhairav Kunda trekkingturen
Bhairav Kunda viewpoint - det højeste punkt på trekkingturen
Gå ad smalle stier på trekket
Bhote Khosi rafting
Mountainbike ad små bumpede veje i Kathmandu Valley
Dette trek giver dig mulighed for at komme helt tæt på lokalbefolkningen og den nepalesiske kultur
Solopgang over Himalaya på Bhairav Kunda trekket
Canyoning i Last Resort (billedrettigheder Last Resort)
Risterasser på Bhariav Kunda trekket
Bhairav Kunda Trek
Trekking på Bhairav Kunda telttrek
Mød den lokale befolkning undervejs på hele rejsen
Oplev fascinerende Bhaktapur i Kathmandu Valley
Afslapning på Last Resort i safaritelt (billedrettigheder Last Resort)
På trekket kommer du igennem masser af små og hyggelige landsbyer
Udsigten fra Bhairav viewpoint
Bhairav Kunda trek, Nepal
Mountainbiking i Kathmandu Valley
Oplev den imponerende Boudhanath stupa i Kathmandu
Få de fantastiske udsigter over Himalaya ved Nagarkot
Mød den venlige lokalbefolkning i Nepal undervejs på din rejse
Oplev farverige og fantastiske Kathmandu
SPAR 1.000,-

Telttrek og aktivt adventure i Nepal

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 20995,-
Varighed: 18 dage

Søger du et aktivt eventyr? På dette inspirationsforslag kommer du blandt andet ud på et unikt telttrek i Himalaya, rafter på brusende floder, har mulighed for at springe bungy jump og køre mountainbike på små bakkede stier i Kathmandu Valley. Undervejs befinder du dig midt i den fantastiske nepalesiske kultur og natur.

Turen starter i Nepals hovedstad Kathmandu, hvor du blandt andet kan opleve byens mange ikoniske hinduistiske og buddhistiske templer, men du har også tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens snørklede og farverige gader.

Herefter fortsætter rejsen med et otte dages telttrek til Bhairav Kunda-søen. Bhairav Kund betyder hellig sø på sanskrit, og er opkaldt efter den hinduistiske gud Shiva. Trekket tager udgangspunkt i Chanaute og går de første par dage gennem hyggelige bjerglandsbyer for derefter at fortsætte op til Bhairav Kunda søen i 4.150 meters højde - tæt på den tibetanske grænse. Fra udsigtspunktet (4.500 m) kan du se nogle af Nepals mest storslåede udsigter over Jugal, Rolwalling Himal - og ikke mindst over de tibetanske tinder.

Trekket slutter ved den brusende Bhote Koshi-flod på The Last Resort. The Last Resort er et unikt og charmerende resort beliggende på en bjerghylde 170 meter over floden. Stedet byder både på afslapning og vilde adventureoplevelser. Her har du to nætter, inden turen går tilbage til Kathmandu via en raftingtur på Bhotokoshi-floden.

Som den afsluttende del på rejsen kommer du ud på en tredages mountainbiketure i de bakkede dale omkring Kathmandu Valley. Du kører ad små stier og spor mellem små lokale landsbyer. Du bliver belønnet med smukke udsigter over Himalaya og mødt af en glad og smilende lokalbefolkning.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her


Sæson

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året. Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er berørt af monsunregnen.

Riverrafting i Nepal

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afrejse fra Danmark mod Kathmandu.

2. dag: Ankomst Kathmandu
Ankomst til Kathmandu. Du bliver afhentet i lufthavnen og kørt til dit centralt beliggende guesthouse, hvor du har to overnatninger. Resten af dagen har du på egen hånd i Kathmandu.

3. dag: På opdagelse i Kathmandu
Denne dag er på egen hånd i Kathmandu. Byen er en utrolig spændende og livlig hovedstad med masser af historie, kultur og anderledes sanseindtryk. Tag for eksempel til Durbar Square, der har utallige smukke templer, ”abetemplet” Swyambhunath, Nepals største buddhistiske stupa Boudanath og Nepals vigtigste hindu-tempel Pashupatinath. Udforsk også de små gyder og stræder og oplev de lokales hverdag

4. dag: Kathmandu - Chanaute
Dagen starter med en cirka tre timers bustur mod den nepalesiske/tibetanske grænse. Turen går gennem små landsbyer og snævre bjergpas med udsigt over rismarkerne til landsbyen Balephi. Herfra er der endnu tre timers kørsel på ujævn vej til Chanaute. Nogle gange er vejen så dårlig, at vi må ud af busen og vandre de sidste to timer til landsbyen. Chanaute er en lille bjerglandsby, hvor du møder den nysgerrige lokalbefolkning. Der overnattes i telt ved byens skole, hvorfra der er en smuk udsigt til Jugal Himal. (M,F,A)

5. dag: Trekking fra Chanaute til Khani Gaon
Dagens vandring går stejlt opad på små bjergstier, som, ifølge de lokale, befærdes af gudinder. Dette giver mulighed for at opleve nogle af bjergfolkets mange religiøse aspekter. Der holdes pauser undervejs, hvor der også er tid til at nyde de smukke udsigter. Dagen slutter i Khani Gaon, hvor vi overnatter i ca. 2.000 meters højde. Herfra er der en flot panoramaudsigt ud over de smukke risterrasser og bjerge. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

6. dag: Trekking fra Khani Gaon til Forest Camp
I dag bevæger vi os ud af de små bjerglandsbyer og ud i det naturskønne landskab med rhododendronskove. Her er der blandt andet mulighed for at se nogle af Nepals vilde dyr og fugle. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

7. dag: Trekking fra Forest Camp til Pati
Vi vandrer fra lavlandet mod Himalaya-tinderne. Nu bevæger vi os virkelig op i den alpine del af trekket. Dagen byder på lidt hårdere trekking end de andre dage, men belønnes undervejs af den friske bjergluft og flotte natur. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 4 timer.

8. dag: Hviledag på trekket
En hviledag er vigtig, så kroppen vender sig til højden. Det er en god idé at gå mindre ture i løbet af dagen, så du er klar til morgendagens trek til Bhairav Kunda søen. (M,F,A)

9. dag: Trekking fra Pati til Bhairav Kunda
Efter en hviledag går turen mod Bhairav Kunda. Området er opkaldt efter stedets hellige sø, hvor pilgrimme valfarter til én gang om året. Der er også et lille tempel til ære for hinduguden Shiva. Bhairav er den destruktive form af guden Shiva, og Kunda betyder sø. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 3-4 timer.

10. dag: Trekking fra Bhairav Kunda via Bhairav viewpoint til Sherpa Gaon
Tidligt om morgenen, hvis vejret tillader det, vandrer vi 350 højdemeter op til Bhairav Kundas udsigtspunkt, som ligger i 4.500 meters højde. Her kan du nyde solopgangen og én af Himalayas smukkeste udsigter over Langtang, Jugal, Rolwaling Himal og de tibetanske bjergtinder. Efter morgenmaden begynder vi nedstigningen til Sherpa Gaon. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 7 timer.

11. dag: Trekking fra Sherpa Gaon til The Last Resort
Fra Sherpa Gaon går det stejlt nedad gennem smukke Sherpa-landsbyer til bredden af Bhote Kosi, som er en af Nepals vildeste rafting-floder. Her spiser vi frokost inden turen til The Last Resort. The Last Resort er et unikt og charmerende resort beliggende på en bjerghylde 170 meter over Bhote Koshi-floden i helt fantastiske bjergomgivelser – kun 10 kilometer fra grænsen til Tibet. (M,F,A)
Trekkingtid: Cirka 3-4 timer.

12. dag: Adventure ved Last Resort
I dag har du mulighed for at slappe af i de smukke omgivelser ved The Last Resort eller kaste dig ud i nogle af stedets mange adventureoplevelser: F.eks. rafting, bungy jumping fra 160 meters højde, klatring, canyoning i stejle klippekløfter, kajaksejlads og meget mere. Bemærk, at disse aktiviteter foregår på faste dage. (M,F,A)

13. dag: Last Resort - Bhotekoshi River Rafting - Kathmandu
Dagen i dag byder på adventure og adrenalinrush, da du skal på raftingtur ned af Bhote Koshi-floden. Turen starter med 10 km lang rafting ned ad floden. Herefter vil du nyde en frokost ved flodbredden, for derefter at rafte videre til slutstedet Dolalghat Bazaar. Turen slutter om eftermiddagen, hvor du tager bussen tilbage til Kathmandu. (M,F)

14. dag: Mountainbiking til Chisapani
Dagen starter med en times kørsel fra Kathmandu til Sundarijal, hvor din mountainbiketur starter.

Denne dag skal du cykle cirka 13 km op ad et jeep-spor gennem skove til Chispani, som ligger i 2100 meters højde. Chispani er det perfekte sted at nyde bjergudsigten og solopgangen. Du overnatter de to næste nætter i et tehus, som var og er steder hvor bærere, rejsende og handelsfolk tidligere boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus. Indkvartering er i dobbeltværelser, men der er fælles toiletforhold. (F,A)

15. dag: Mountainbiking fra Chisapani til Nagarkot
Efter du har nydt den fantastiske solopgang, er det tid til at cykle afsted gennem forskellige lokale landsbyer. Ruten starter med 3 km cykling ned ad et jeep-spor efterfulgt af 5 kilometer med mere jævnt terræn. Herfra går det skiftevis lidt op og ned indtil du når Kattike, hvor du rigtig får brugt benene på en 6 kilometers stigning op ad jeep-sporet til Nagarkot. (M,F,A)

16. dag: Mountainbiking fra Nagarkot til Bhaktapur
Dagen starter med en stejl fire kilometers cykeltur op til et udkigstårn, hvor du kan se den fantastiske bjergudsigt. Herefter går det 13 kilometer brat ned ad bakke, inden det igen går opad i 4 km gennem skove og derefter nedad til Changu. Fra Changu er det en let cykeltur gennem lokale landsbyerne til Bhaktapur.

Bhaktapur, som er en af de tre ældgamle kongebyer i Kathmandu-dalen, er også kendt som de hengivnes by, og byder på middelalderkunst og -arkitektur. Det er en af de mest historiske byer i Nepal - fyldt med kulturel rigdom, hvor gamle traditioner og levevis stadig eksisterer.

Fra Bhaktapur bliver du kørt tilbage til Kathmandu i bil, som er cirka en times kørsel. (M,F)

17. dag: På opdagelse i Kathmandu
Dagen på egen hånd i Kathmandu.

18. dag: Afrejse fra Kathmandu og ankomst til Danmark
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal.

Overnatning:
4 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
7 overnatninger i telt på trekkingturen
2 overnatninger i safaritelt på The Last Resort
2 overnatninger i tehus på mountainbiketuren


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Du skal fremvise bevis for, at du er dækket af en rejseforsikring undervejs på trekket. Dette skal afleveres på vores servicekontor i Kathmandu senest 24 timer inden trekket starter.

Vær opmærksom på, at man kun kan have én taske med per 2-3 deltagere pga. det antal bærere, som er med på trekket. Det er muligt, mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Denne tur anbefales ikke til børn.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 19.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Før: 20995,-

Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge til guide og bærere efter endt tur.

Det er muligt at tilkøbe privat jeeptransport til trekkingturen, som vil sikre en kortere og mere komfortabel rejse. Hør ind til dette ved din rejsekonsulent.

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt i Kathmandu og på mountainbiketuren. På trekkingturen kan du komme til at rejse i små grupper. Du kan mod merpris sikre dig at trekkingturen bliver sikret som privattur. Hør nærmere hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Hård

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kathmandu t/r
 • 4 overnatninger på guesthouse i Kathmandu
 • 8 dages trekkingtur inkl. engelsktalende guide, bærere, kok, udstyr og forplejning
 • 2 overnatninger på The Last Resort inkl. forplejning
 • 3 dages mountainbiketur i Kathmandu Valley inkl. leje af cykel og -hjelm, engelsktalende guide, overnatninger i tehus og forplejning
 • Transport i turistbus/lokal bus/bil jf. programbeskrivelse
 • Prisen inkluderer desuden overnatninger, måltider og forsikringer til guide og bærere på trekkingturen.

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejseforsikring
 • Sovepose
 • Personligt trekkingudstyr
 • Drikkepenge til guide og bærere
 • Måltider udover det beskrevne i programbeskrivelsen
 • Lokale turistskatter i Bhaktapur og Nagarkot (ca. 30 DKK per sted per person), som indkræves til genopbygning efter jordskælvet i 2015.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 17-06-2019 18:00:00 : 12874
Aarhus
17. juni 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Nepal: 25-09-2019 18:00:00 : 13299
Herning
25. september 2019 kl. 18:00

Nepal

Nepal: 14-11-2019 18:00:00 : 13352
Aalborg
14. november 2019 kl. 18:00

Nepal

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: