1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Selv om Færøerne geografisk set er lille, byder landet på store kontraster og variation i landskabet, fra den ene region til den anden. Det er ikke kun naturen og landskabet der skifter, man kan også opleve at stemningen, traditionerne og mentaliteten skifter fra den ene bygd til den anden og fra den ene ø til den anden. Hver region har sin individuelle og særskilte karakter.

En stor oplevelse venter allerede på os ved ankomst, hvor vi sætter kursen mod bygden Gásadalur på øen Vágar. Et ganske isoleret sted der føles som om, at tiden har stået stille i et århundrede. Bag bygden rejser fjeldene sig, og foran finder man det ikoniske ensomme vandfald, hvor vandet falder ud over klipperne og direkte ned i havet.

Vi vil dernæst udforske øen Mykines, som er Færøernes vestligste punkt, og et sandt paradis for de fuglearter, som lever der. Stedet er i særdeleshed kendt for sine store kolonier af lunder – søpapegøjen.

Senere tager vi med færgen til Suðuroy, hvor du både kan vandre langs naturskønne vandreruter og opleve mange historiske bygninger og seværdigheder. Næste stop er Streymoy, hvor vi udforsker hovedstaden Torshavn, som har formået at kombinere sine rige traditioner med det moderne. Her er gode caféer, et livligt musikliv og shopping muligheder.

Vi fortsætter til Nordøerne, hvor vi besøger Klaksvik og tager på vandre ture i de dramatiske og fjeldfyldte landskaber. I området er der også fantastiske sejlture, hvor der sejles mellem klipper og inde i grotter.

Rejsen slutter på Eysturoy, hvor nogle af højdepunkterne består af Færøernes højeste fjeld, Slættaratindur og idylliske bygd Gjógv. Et meget lille sted med ikke mere end 50 indbyggere, men beliggende i et smørhul mellem bjergene, og er kendt for sine flotte udsigter og særprægede naturhavn.

Jeg glæder mig til at se jer, og tage jer med på en fantastisk rejse til Færøerne, som uanset alder og interesse har alle ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Med venlig hilsen
Charlotte Høi

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top