Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i staten Alberta, hvor højdepunktet uden tvivl er de storslåede Rocky Mountains. Her er det tid til at komme op i højderne, og opleve et utal af Nationalparker, den ene større og vildere end den anden.

Rocky Mountains imødekommer alle dine drømme, og hold godt fast i underkæben, når du kører gennem de smukke bjergpas, hvor landskabet spejler sig i den ene krystalblå sø efter den anden. Der er også gode muligheder for at spotte en af de mange sorte bjørn eller elge, der fouragerer rundt i skovens lysning.

Efter at have kørt rundt i Albertas glansbillede af natur, bevæger vi os videre til British Colombia. Her stopper skønheden dog på ingen måde, men vi kommer ned i højderne og ned i gear.

Her er smukke vinmarker, pulserende storbyer og adventure oplevelser som får sommerfuglene frem i maven. Glæd dig også til et besøg på Vancouver Island, der byder på et væld af dyreliv og smukke strande, hvor man kan prøve kræfter med sine surfer evner.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Rasmus Gajhede

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere på havnen ved Nordhavnsgade, 8000 Århus C

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top