Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Denne rejse bringer os på mange måder fra den ene yderlighed til den anden. Vi begynder rejsen i Delhi, hvor vi hurtigt vil opleve det hektiske og travle hverdagsliv. Undervejs får vi lov til at smage på mange af de lokale retter, som Indien også er meget kendt for. Vi oplever hovedstaden på de første dage både til fod og på cykel, hvilket får os helt ned i øjenhøjde med de lokale.

I skærende kontrast flyver vi til det nordlige Indien, hvor den fredfyldte og afslappede by Leh venter.
Vi trekker i Markha Valley, som går gennem den frodige Markha-dal, der gennemskærer Ladakhs månelignende og golde ørkenlandskab. Området kaldes også “Lille Tibet”, fordi den tibetanske kultur er fremherskende.

Undervejs på turen krydses flere høje pas markeret med indgraverede mani-sten og bedeflag; blandt andet Kongmaru La i 5.100 meters højde, hvorfra du har frit udsyn til Zanskar- og Ladakh-bjergkæderne.

Efter en fantastisk trekkingoplevelse flyver vi fra Leh mod Delhi, hvor fra vi straks tager mod ’den lyserøde by’ Jaipur, som opleves med en byrundtur. Rejsen slutter på mest fornemme vis med et ophold i Agra, hvor vi får set en række templer, forter og monumenter - ikke mindst et af de nye 7 vidundere Taj Mahal.

Jeg ser frem til en inspirerende aften.

Med venlig hilsen
Carsten Banke Hansen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top