Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vandreturen til Bornholm følger kysten langs mange af de gamle redningsstier og er i alt 120 km lang. Undervejs kommer vi forbi fantastiske Hammershus slotsruin, nogle af Danmarks smukkeste strande og mere end 30 havne og fiskerlejer, hvor der vil være rig mulighed for at stille sulten på et af øens mange røgerier.

Som alle vores vandreture er der også på Bornholm rig mulighed for at blive et par dage ekstra. Jeg har rejst på Bornholm mere end 30 gange, så jeg har masser erfaring at give videre, så I kommer til at være godt klædt på til den lange vandretur, men også hvis I ønsker at forlænge rejsen.


Jeg ser fem til at fortælle om turen.


Med venlig hilsen
Heidi Johansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top