1 dag
Ekskl. fly
Fra 795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur byder på virkeligt gode strømfald og er den perfekte løsning for dig, der har kort tid til rådighed, men ønsker det ultimative adrenalintrip. Turen kan også kombineres med længere trekkingture. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er stort berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Fra Kathmandu er der 95 km til startstedet for raftingturen. På vejen vil du komme igennem små landsbyer, og samtidig kan du nyde udsigten udover de mange bjergområder, fx. Ganesh Himal. Raftingturen starter med en 10 km lang tur ned langs floden. Herefter vil du nyde en frokost ved flodbreden og fortsætte raftingturen til slutstedet Dolalghat Bazaar. Turen slutter omkring kl. 14-15, og du vil derfor tage bussen tilbage til Kathmandu. (F)

Bemærkninger

Sværhedsgraden er bedømt på en international skala fra 1-5.
Sværhedsgrad: 3

Bemærk, at deltagelse på raftingture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne raftingtur kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Gruppetur - Der skal minimum være 6 personer.

September - november og marts - april

Pakkeliste

 • Tøj og sko, der må blive vådt
 • Skiftetøj
 • Solhat/kasket
 • Myggespray
 • Lommelygte
 • Personlig medicin
 • Solcreme
 • Solbriller
 • Vandtætte pakkeposer eller plastikposer

Prisen er inklusiv

 • Frokost
 • Transport til og fra Kathmandu
 • Raftingudstyr samt engelsktalende raftingguide og hjælper
 • Redningsvest og hjelm

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet t/r til Danmark
 • Drikkevarer
 • Forsikringer
 • Personlige udgifter
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give drikkepenge efter endt tur.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx forår og efterår) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top