Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
4-? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplevelserne i Sydafrika er mange. Med et hop-on/hop-off buspas kan du på en nem og bekvem måde opleve en stor del af landet på strækningen mellem Johannesburg og Cape Town. Det er meget fleksibelt, og er derfor et populært alternativ til dem, som ikke ønsker at køre selv i Sydafrika.

Undervejs er der mulighed for at stoppe i mere end 40 større eller mindre byer, mens overnatningsmulighederne tæller mere end 180 hostels.

Få information og fakta om Sydafrika her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sydafrika her

Bedste rejseperiode

Sydafrika kan besøges året rundt - men forår og efterår er ofte rigtig gode valg. Bemærk, at det er sommer i Sydafrika, når det er vinter i Danmark. Sommeren er rigtig varm i hele landet. Vinteren mod nord er behagelig med lune, solrige dage og kølige nætter. Dog kan der blive meget koldt, hvis man befinder sig i de højtliggende områder. Mod syd kan det regne og blæse en del om vinteren.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sydafrika er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sydafrika kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Information om buspas

Fold program ud
Med et buspas har du frihed til at stoppe, hvor du ønsker på strækningen fra Cape Town til Johannesburg. Bussen kører i begge retninger, så du kan både starte i Cape Town eller i Johannesburg. Undervejs vil chaufføren også fungere som guide og hjælpe med at arrangere overnatning. I alle busser er der TV og video, og du har også mulighed for at medbringe både surfboards og cykler. Hvilke steder du ønsker at opleve, afhænger udelukkende af dine ønsker og interesser, og ikke mindst den tid, du har til rådighed. Der findes en række forskellige buspas: Hop-on/Hop-off Der findes hop-on/hop-off buspas til en række forskellige ruter i Sydafrika. Alle pas har ubegrænset gyldighed. Du kan hoppe af og på bussen præcis, som du vil - dog kun i én retning (f.eks. Cape Town - Johannesburg). Dog er der et minimum af antal dage, som kræves for at gennemføre de enkelte ruter. Der er ingen overnatninger eller måltider inkluderet. Travel Pass Travel Pass findes med en gyldighed på 7, 14 og 21 dage. Du kan rejse ubegrænset i alle retninger (på dette buspas kan du altså også rejse tilbage i den retning, du kom fra), men kun så længe, at buspasset er gyldigt.

Overnatninger

Der er ingen overnatninger inkluderet i prisen, men chaufføren hjælper gerne med at finde gode hostels, og busselskabet har samarbejde med mere end 180 overnatningssteder rundt i Sydafrika.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse har afgang året rundt.

Gruppestørrelse

Der er maksimum plads til 22 personer på hver bus, så i højsæsonen er det godt at booke sig nogle dage frem i tiden.

Hele året

Pakkeliste

  • Guidebog (kan købes hos Jysk Rejsebureau)
  • Kreditkort og ZAR i kontanter
  • Pas
  • Gode vandresko
  • Sandaler eller klipklapper
  • Badetøj
  • Solbriller/solhat
  • Tabletter mod transportsyge
  • Evt. kikkert

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top