Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev de største highlights i Japan på denne påskerejse, som har alle overnatninger og transport inkluderet. Det giver dig masser af tid til at udforske byerne Osaka, Hiroshima, Kyoto og Tokyo, men du kan også tage på dagstur til f.eks. Miyajima Island og Mt. Fuji. Rejsen starter i Osaka hvor du kan udforske byens fantastiske madscene. Herfra aktiverer du dit Japan Rail Pass og tager med toget mod til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. Næste stop på rejsen er Kyoto, som er hjemsted for landets største kulturskatte. Lej en cykel og besøg nogle af de mest storslåede templer i Japan. Efter et par fantastiske dage i og omkring Kyoto fortsætter rejsen med tog til din sidste destination, Tokyo. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, spillehaller og karaokebarer, men også smukke parker, traditionel japansk kultur og templer.

Få information og fakta om Japan her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Japan her

Se også vores andre rejser til Thailand, Indonesien, USA og Sri Lanka med fast afrejsedato

Bedste rejseperiode

Årstiderne i Japan følger de danske, hvor vinteren kan være meget kold og sommeren kan være rigtig varm. Generelt er den bedste rejseperiode for Japan i foråret eller efteråret, da temperaturen er behagelig og svinger fra 10-20 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Japan er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Japan kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse København
Afgang fra København mod Japan, hvor du ankommer næste dag. Der vil være én mellemlanding undervejs.
2. dag: Ankomst Osaka
I dag ankommer du til Osaka, og tager enten toget eller lufthavnsbussen ind til byen, hvilket nemt ordnes i lufthavnen. Du ankommer om morgenen, og vil have dagen på egen hånd til at udforske Japans tredjestørste by, der også går for at være "nationens køkken". Du finder utallige restauranter med de mange smagsvarianter, som byen har taget til sig fra hele verden. På Dotonbori kan du om aftenen se store neonfigurer på bygningernes facader, og ved Shinsaibashi findes en af Japan længste shoppingarkader. Osakas futuristiske twin-tower bygning, Umeda Sky, er uden tvivl et besøg værd. Om aftenen byder den 170 meter høje bygning på en fantastisk udsigt ud over det lysende Osaka. Forglem ej Osaka Aquarium (det største akvarium i verden), Universal Studios Japan eller Osaka Castle - alle must sees.
3. dag: På opdagelse i Osaka
Du har hele dagen sat af til at udforske Osaka eller tage på dagsudflugt til f.eks. Nara, som huser Japans største buddhaer, og den store tempelpark med sine hellige hjorte, eller Kobe, der blandt andet er berømt for sit oksekød af høj kvalitet, og hvor der fra de botaniske haver på bjergsiden er en fantastisk udsigt over byen og havet.
4. dag: Osaka til Hiroshima med tog
I dag går turen til Hiroshima - en by præget af historien med eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. En gåtur gennem fredsparken, børnenes fredsmonument og atombombekuplen, som er det tilbageblevne skelet fra en industri-hal, der stod lige ved stedet, hvor bomben eksploderede, samt et besøg på fredsmuseet, er stærke påmindelser om, hvilken magt mennesket har, og i hvilken retning man kan vælge at bruge den.
5. dag: På opdagelse i Hiroshima
Du har dagen på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan du opleve den flydende røde Torii port (er under restauration), templer, charmerende gader og vilde dyr.
6. dag: Hiroshima til Kyoto med tog
Fra Hiroshima fortsætter du med tog til Kyoto. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto.
7-8. dag: På opdagelse i og omkring Kyoto
De næste dage i Kyoto har du på egen hånd. Her har du rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceremoni eller besøge de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage dagsture med tog til Nara og Kobe.
9. dag: Kyoto til Tokyo med tog
I dag går turen videre med tog mod Tokyo, som er sidste stop på rejsen. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100-yen dimser, tøj og Manga til elektronik. Byen byder på restauranter, der serverer alt fra nudelsuppe til en fransk 5-retters menu samt spillehaller og karaokebarer. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shoppingdistrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælges elektronik i 12-etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en Mangashop på hvert gadehjørne, eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. En sådan tur giver et godt indblik i den ultramoderne, men samtidig meget traditionelle kultur i Tokyo. Den mere traditionelle del af Tokyo finder du i Asakusa omkring Asakusa-templet. Et besøg her kan varmt anbefales. Templet og den omkringliggende park er utrolig smuk, men du skal dog ikke regne med, at der er specielt roligt, da der som alle steder i Tokyo altid er fyldt med mennesker.
10-11. dag: På opdagelse i Tokyo
Er du morgenfrisk og klar på sushi til morgenmad, så besøg Toyosu Fish Market. En anden mulighed er at tage på dagstur til Mt. Fuji. En ting er sikkert: Tokyo og området omkring byen har masser at byde på, så du kommer ikke til at kede dig!
12. dag: Afrejse fra Tokyo og ankomst til København
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen hjemad. Du tager selv til lufthavnen, hvor dit oversøiske fly afgår om formiddagen. Ankomst samme dag til Danmark.

Overnatninger

1 overnatning i flyet til Japan
2 overnatning på Hotel Gracery Osaka Namba i Osaka i eget dobbeltværelse
2 overnatninger på Mitsui Garden Hotel Hiroshima i Hiroshima i eget dobbeltværelse
3 overnatninger på The Gate Hotel Kyoto Takasegawa i Kyoto i eget dobbeltværelse
3 overnatninger på Park Hotel Tokyo i Tokyo i eget dobbeltværelse
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Fleece eller varm trøje
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Osaka // Tokyo - København (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • 7 dages Japan Rail Pass på 2. klasse
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entré til attraktioner og nationalparker

Prisbemærkning

Tillæg for enkeltværelse DKK 10.000,-

Det er muligt at tilkøbe ture og oplevelser mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Prisen og program er fast og kan ikke ændres.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top