Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i Mexico i hovedstaden Mexico City, hvorfra vi tager nordpå til et frodigt område med varme kilder og vandfald. Herfra tager vi et smut sydpå til byen Oaxaca, der er smukt beliggende i bjergkæden Sierra Made del Sur. Lidt uden for byen ligger de velbevarede Monte Alban ruiner.

Fra Oaxaca går turen til Stillehavskysten og til surfernes paradis Puerto Escondido. Vi rejser videre ud til Yucatan i Mexico og besøger de skønne strandbyer Tulum, Playa del Carmen og Cancún, som ligger ved den caribiske kyst - også kendt som Riviera Maya. Fantastiske strande, spektakulær dykning og snorkling med hvalhajer på Isla Mujeres er blot nogle af oplevelserne.

I Belize skal vi mærke sandet mellem tæerne, på verdensklasse dykning bl.a. ved The Blue Hole og snorkle med hajer og rokker.

I Guatemala skal vi møde den skønne befolkning, besøge hyggelige byer og opleve den smukke natur, og mayaruinerne. Vi skal trekke på vulkaner ved byen Antiqua, sejle kajak på Lake Atitlan og med lokal bus kører vi videre op igennem landet til området ved Flores. Her kan man bo i junglen ved Tikal Nationalpark og høre brøleabernes skrig, mens man nyder solopgangen over mayaruinerne fra Temple IV.

Derfra tager vi dig med til Costa Rica, som byder på aktive ture på vulkaner og i regnskov i La Fortuna området. Der findes flere store nationalparker med masser af dyreliv, og der er mulighed for strandophold langs kysterne.

Vi slutter af i Panama, hvor man kan lave ø-hop på den caribiske kyst, surfe ved Santa Catalina, opleve Panama Kanalen og trekke på vulkanen Barú - det eneste sted i verden, hvor man kan se Stillehavet og det caribiske hav på samme sted.

Vi glæder os til at tage jer med på en rejse igennem Centralamerika.

Med venlig hilsen
Charlotte Thomsen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top