Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Et besøg til Kenya eller Tanzania er ikke komplet, før man har været på udkig efter ”The Big Five”. Begge lande har et rigt dyreliv med enorme flokke af elefanter, giraffer, gnuer mm. koblet sammen med det fascinerende landskab med de utrolige vidder og den store variation i naturen. Her findes alt lige fra sneklædte bjerge til tør savanne, hvilket er en cocktail, der sætter dybe spor i sjælen, når først man har oplevet det. Da det er muligt at få disse unikke oplevelser i både Kenya og Tanzania, vil vi komme ind på, hvad landene hver især kan tilbyde.
Trekking er også en mulighed i både Tanzania og Kenya; Tanzania byder på Afrikas højeste bjerg; Mount Kilimanjaro, hvor vi vil føre jer til toppen via Machame-ruten, som ender i 5.895 meters højde. Denne rute går for at være den smukkeste på Kilimanjaro og byder på et varieret landskab med store naturoplevelser og uforglemmelige udsigter.

Hvis rejsen går til Kenya, kan du prøve kræfter med højderne ved at trekke op ad Mount Kenya, som vi også kort vil komme ind på.

Eventyret slutter på stranden, hvor vi både vil fortælle om billedskønne Diani beach i Kenya og paradis-øen Zanzibar ud for Tanzanias kyst. Vi vil primært gå i dybden med Zanzibar, hvor man finder nogle af verdens bedste sandstrande med helt turkisblåt vand og svajende palmer. Tag med til den UNESCO-bevarede gamle bydel i Stonetown på Zanzibar, smag lækre, eksotiske frugter, besøg lokale krydderiplantager, oplev de mange bounty-strande, hyggelige landsbyer, kæmpe landskildpadder og tag på snorkletur blandt imponerende koraller i Det Indiske Ocean – der er oplevelser for enhver.

Vi glæder os til at se jer og tage jer med på en fantastisk rejse gennem Kenya og Tanzania, som, uanset alder og interesser, har alle ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Med venlig hilsen
Steffi Madsen og Mathilde Staal Jørgensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Mathilde Staal, Rejsekonsulent

Mathilde Staal Jørgensen

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top