Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Myanmar er en skattekiste af store naturoplevelser og smukke kulturelle seværdigheder, der bare ligger og venter på at blive åbnet. De lokale tager smilende og interesserede imod dig – for dem er turister et spændende indblik i verdenen udenfor.

Stort set alle rejser starter i storbyen Yangon, hvor en af de første ting man lægger mærke til er kjoleklædte mænd (som er helt normalt). I Yangoon findes også det storslåede tempel Shwedagon pagoden, som ved solnedgangs tid skaber den meste fantastiske stemning med guldskær i øjnene, lyden af chanting og duften af blomster og røgelsespinde.

Rejsen går videre til Mandalay, som er stedet, hvor man bliver uddannet til munk. En by med masser af mystisk og med gode muligheder for at blive spået. Tag en cykeltur rundt i byen eller en tur til U Bein Bridge, den kendte teaktræsbro, som er et ”must see”.

Rejsen går videre til charmerende Bagan, hvor over 1800 tempelruiner er samlet inden for en meget lille radius. Måske har du set et af de mange billeder fra byen af luftballoner som svæver ind over Bagans templer.

Er du til lidt aktivitet i form af vandring kan du vælge flere forskellige trekkingruter fra byen Kalaw til Inle Lake. Her kommer du gennem frodig og varieret natur og små landsbyer, hvor du overnatter. En virkelig stor oplevelse!

Et par dage ved Inle Lake er også et must. Her bor folk på pæle i vandet, har deres haver flydende på vandet og ror i både med et ben - et smukt og anderledes sted.

Ønsker du at slutte af med sand mellem tæerne, kan du vælge at flyve ud til kysten ved Ngapali Beach og nyde de sidste dage der, inden turen går hjemad. Er tiden til det, kan du også let kombinere Myanmar med andre Sydøstasiatiske lande.


Jeg glæder mig til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jonas Blomgren Lassen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top