Ca. 1 time
Rasmus Kragh
Se alle datoer
Gratis foredrag
For at nå toppen af Mera Peak kræver det god forberedelse, perfekt udstyr og gode vejrforhold.

Til webinaret vil du møde den erfarne bjergguide, Rasmus Kragh som skal være rejseleder på trekket til september.

Rasmus Kragh har masser af højdeerfaring fra sine ekspeditioner i Himalaya. I det offentlige billede er Rasmus Kragh nok bedst kendt, som den første og eneste dansker der har besteget verdens højeste bjerg, Mount Everest, uden kunstig ilt. Tilmed er han vant til at coache og arbejde med mennesker.

Vi har spurgt Rasmus om, hvad han kan bidrage med som leder på denne ekspedition:

  • Min erfaring med ekspeditioner og bestigninger i store højder gør, at jeg har overblik og ved, hvad der fungerer - og øser gerne ud af dette!
  • Min store passion og entusiasme for bjerge og bjergbestigning
  • Min baggrund som sergent i hæren og mit store erfaringsgrundlag fra bjergene, gør at I trygt kan hvile i mit lederskab
  • Jeg møder jer i øjenhøjde og tager hånd om den enkelte
  • Jeg sætter rammerne for en oplevelsesrig og succesfuld ekspedition og skaber en afslappet og uformel atmosfære med plads til alle


Rasmus Kragh vil på dette webinar fortælle om forberedelserne til turen, udstyret, træningen i base camp og selvfølgelig vejen mod toppen af Nepals højeste trekking peak, Mera Peak.

Jeg ser frem til at møde et spørgelystent publikum, og smitte jer alle med min egen begejstring og kærlighed for dette bjerg.

Med venlig hilsen
Rasmus Kragh

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere på havnen ved Nordhavnsgade, 8000 Århus C

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top