Søg
Søg
Nika Island, Maldiverne
Strand Nika Island
Helengeli Island,Seaplane, Maldiverne
Pool by Night
Pool i junglen
Hall Garden House
Værelse, Garden House

Tre-generationersrejse til Maldiverne og Sri Lanka

Frapris pr. pers. v. 6 voksne og 2 børn

DKK 19.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 18.495,-

Varighed: 13 dage

Hvis I altid har drømt om Maldivernes enestående hav, jeres egen sandstrand tilknyttet jeres private villaer i kombination med Sri Lankas fantastiske kultur i egen villa med tropisk have og pool er dette rejsen der passer perfekt til jeres ønsker.

På Sri Lanka bor I i smagfuldt indrettet villa med pool og tropisk have,
På Maldiverne har I to villaer, hver med egen lille strand hvorfra I kan nyde udsigten over det blændende blå hav. Begge steder danner rammen for en dejlig ferie i vidunderlige omgivelser.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Sæson

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.
Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.
Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts.
Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.


Nika Island

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afgang fra Danmark
Vi håber, I er klar til at nyde de næste par ugers tropiske paradis på Sri Lanka og på Maldiverne. Der er typisk 1-2 mellemlandinger undervejs på jeres første flyvning.

Dag 2: Ankomst Sri Lanka
I afhentes i lufthaven og køres til jeres villa "Garden House" beliggende på den sydlige kyst af Sri Lanka.
Overnatning i Garden House

Dag 3-6: Garden House, Sri Lanka
Garden House er en smuk restaureret gammel plantage ejendom, som ligger i en skøn frodig have med stor swimmingpool og udsigt over grønne marker. Stemningen ved villaen er præget af afslappet luksus og I kan nyde at blive forkælet af villaens personale når I vender hjem fra en af dagens udflugter. Villaens hyggelige terrasse indbyder til afslapning, et spil kort eller måske lidt læsning i hængekøjen
Garden House ligger i den uspolerede landsby Ginigalla, 10 minutters kørsel fra vandet og ca. 10 km fra Galle en af områdets hyggelige lidt større byer. Villaen har fire smagfuldt indrettede dobbeltværelser i hovedhuset samt et stort anneks i haven med plads til yderligere to personer.
I kan i området nyde de smukke strande eller tage på udflugter f.eks. på hvalsafari eller dagssafari til Udawalawa - en af Sri Lankas større nationalparker.

Hvis I har, lyst kan I lave mad selv eller bestille et udsøgt måltid hos den tilknyttede kok. I kan også få arrangeret yoga eller bestille en afslappende omgang massage.
Overnatning i Garden House (M)

Dag 7: Turen fortsætter til Maldiverne
I bliver kørt i lufthavnen og fortsætter med fly til Maldiverne.
At komme fra Male og ud til Nika Island er en oplevelse i sig selv. Ved ankomst til Male vil I blive hentet i lufthavnen og med vandflyver bliver I fløjet til Nika Island. Et sandt paradis venter jer, smid skoene og nyd barfodslivet på dette skønne resort. Overnatning på Nika Island (M,A)

Dag 8-11: Nika Island
Udover at nyde dagene på det dejlige resort, kan I slappe af ved de blændende kridhvide strande, svømme ud til det nærliggende koralrev, og opleve det spændende liv under havets overflade. Her svømmer I blandt stimer af farvestrålende fisk og måske I er heldige at se en skildpadde langsomt svømme forbi eller spotte en legesyg delfin. Trænger krop og sjæl til lidt ekstra pleje, er der mulighed for at blive forkælet med skønne spa behandlinger på resortet.
Nika Island danner de perfekte rammer om en ferie i afslapningens tegn. Her er 43 villaer - de fleste med egen lille strand.
På resortet er der fitnesscenter, restaurant, bar, cafe, dykkercenter, vandsportsaktiviteter en lang række ture tilbydes som f.eks snorkling safari, dybhavsfiskeri, besøg på naboøer og meget mere.Familie beach villaerne og beach villaerne ligger på øens nordside. Begge villaer har jacuzzi, direkte adgang til stranden, aircondition og wifi.
Overnatninger på Nika Island (M,F,A)

Dag 12: Transfer til lufthavnen
Efter morgenmaden bliver I hentet og fløjet med vandfly tilbage til Male. Nyd et sidste kik ud over det smukke øhav. Fra Male starter rejsen tilbage mod Danmark. (M)

Dag 13: Ankomst Danmark

Overnatning:
5 nætter i egen villa med anneks i haven og pool på Sri Lanka inkl. morgenmad
5 nætter i en family beach villa og en beach villa på Maldiverne inkl. helpension


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 6 voksne og 2 børn

DKK 19.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Børnepris fra

DKK 18.495,-


Prisbemærkning

Prisen er baseret på 6 voksne og 2 børn - kontakt os hvis I ønsker et tilbud på et andet antal deltagere.
Prisen er gyldig hvis du booker minimum 50 dage før afrejse - hvis du booker tættere på afrejse, forhør dig hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Prisen er baseret på 6 voksne og 2 børn

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Sri Lanka - Maldiverne - Danmark
  • Transfer fra Colombo lufthavn til villaen på Sri Lanka t/r
  • 5 nætter i Garden House inkl. morgenmad
  • Vandfly til jeres resort t/r
  • 5 nætter i familie beach villa og beach villa inkl. helpension på Nika Island

Prisen er eksklusiv

  • Visa
  • Rejseforsikring
  • Eventuelle drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: