Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 Læs mere
13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
17.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På Sri Lanka bor I i en smuk restaureret gammel plantageejendom, der ligger i en skøn frodig have med stor swimmingpool og udsigt over grønne marker.
På Maldiverne har I to villaer, hver med egen lille strand, hvorfra I kan nyde udsigten over det blændende blå hav.

Begge steder danner rammen for en dejlig ferie i vidunderlige omgivelser.

Få information og fakta om Maldiverne og Sri Lanka
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Maldiverne og Sri Lanka

Bedste rejseperiode

Sri Lanka er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september.

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka og Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afgang fra Danmark
Vi håber, I er klar til at nyde de næste par ugers tropiske paradis på Sri Lanka og på Maldiverne. Der er typisk 1-2 mellemlandinger undervejs på jeres første flyvning.
2. dag: Ankomst Sri Lanka
I afhentes i lufthaven og køres til jeres villa "Garden House" beliggende på den sydlige kyst af Sri Lanka.
3.-6. dag: Garden House, Sri Lanka
Garden House er en smuk restaureret gammel plantage ejendom. Stemningen ved villaen er præget af afslappet luksus, og I kan nyde at blive forkælet af villaens personale, når I vender hjem fra en af dagenes udflugter. Villaens hyggelige terrasse indbyder til afslapning, et spil kort eller måske lidt læsning i hængekøjen Garden House ligger i den uspolerede landsby Ginigalla, 10 minutters kørsel fra vandet og ca. 10 km fra Galle - en af områdets hyggelige lidt større byer. Villaen har fire smagfuldt indrettede dobbeltværelser i hovedhuset samt et stort anneks i haven med plads til yderligere to personer. I kan i området nyde de smukke strande eller tage på udflugter f.eks. på hvalsafari eller dagssafari til Udawalawa - en af Sri Lankas større nationalparker. Hvis I har lyst, kan I lave mad selv eller bestille et udsøgt måltid hos den tilknyttede kok. I kan også få arrangeret yoga eller bestille en afslappende omgang massage. (M)
7. dag: Turen fortsætter til Maldiverne
I bliver kørt i lufthavnen, og fortsætter med fly til Maldiverne. At komme fra Male og ud til Nika Island er en oplevelse i sig selv. Ved ankomsten i Male vil I blive hentet i lufthavnen, og med vandflyver bliver I fløjet til Nika Island. Et sandt paradis venter jer. Smid skoene og nyd barfodslivet på dette skønne resort. (M,A)
8.-11. dag: Nika Island
Udover at nyde dagene på det dejlige resort, kan I slappe af ved de blændende kridhvide strande, svømme ud til det nærliggende koralrev, og opleve det spændende liv under havets overflade. Her svømmer I blandt stimer af farvestrålende fisk, og måske I er heldige at se en skildpadde langsomt svømme forbi eller spotte en legesyg delfin. Trænger krop og sjæl til lidt ekstra pleje, er der mulighed for at blive forkælet med skønne spabehandlinger på resortet. Nika Island danner de perfekte rammer om en ferie i afslapningens tegn. Her er 43 villaer - de fleste med egen lille strand. På resortet er der fitnesscenter, restaurant, bar, cafe, dykkercenter, vandsportsaktiviteter en lang række ture tilbydes som f.eks snorkling safari, dybhavsfiskeri, besøg på naboøer og meget mere.Familie beach villaerne og beach villaerne ligger på øens nordside. Begge villaer har jacuzzi, direkte adgang til stranden, aircondition og wifi. (M,F,A)
12. dag: Transfer til lufthavnen
Efter morgenmaden bliver I hentet og fløjet med vandfly tilbage til Male. Nyd et sidste kik ud over det smukke øhav. Fra Male starter rejsen tilbage mod Danmark. (M)
13. dag: Ankomst Danmark
I dag er der ankomst til Danmark.

Overnatninger

5 overnatninger i Garden House - egen villa med anneks i haven i Sri Lanka
5 overnatninger på Nika Island Resort i en Family Beach Villa og en Beach Villa i Maldiverne
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Prisen er baseret på 6 voksne og 2 børn

December - April

Pakkeliste

 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Gode bøger
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Pænt tøj til restauranten om aftenen på Maldiverne

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Colombo / Colombo - Male / Male - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfer med minivan fra Colombo lufthavn til villaen på Sri Lanka t/r
 • Transfer med vandfly til jeres resort t/r
 • Den lokale 'Green tax' (6 USD per person per nat) på Maldiverne
 • Lokale skatter (12%) og servicegebyrer på resortet (10%) på Maldiverne

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge - I Sri Lanka er det god skik at give drikkepenge til personale og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Prisen er baseret på 6 voksne og 2 børn - kontakt os, hvis I ønsker et tilbud på et andet antal deltagere.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top