Søg
Søg
Strand Sri Lanka
Teplantager
Påfugl, Sri Lanka
Sigiriya klippen
Sri Lanka, Dambulla
Sri Lanka
Sri Lanka

Sommerferie i luksus rammer

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 25.995,-

Varighed: 18 dage

Kombinationen af dyr, smuk natur, dejlig strand og et indblik i Sri Lankas kultur og historie danner rammerne om den perfekte sommerferie. Vi har sørget for, at du samtidig bor komfortabelt, så du kan slappe af når du vender hjem fra dagens oplevelser.

Denne tur passer til dig, der vil rejse i sommerferien og ikke gå på kompromis med hverken oplevelser eller kvalitet. Du kommer både til at opleve en ikke så kendt nationalpark samt den berømte Yala Nationalpark, du får et par dage på stranden og også et indblik i Sri Lankas kultur ved Sigiriya klippen. Din tur slutter med en transfer med seaplane inden din hjemrejse, så du sparer transporttid og får samtidig en fin oplevelse.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Sæson
Sri Lanka er en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september.

Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.


Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Idag starter en sommerferie fyldt med oplevelser.

Dag 2: Ankomst Sri Lanka og fly til Batticalo samt transfer til Passikudah
Efter du er landet og har fået din bagage går turen videre med indenrigsfly til østkysten. Du sparer en lang køretur og kan nå et dyp i havet på Sri Lankas smukke østkyst inden du sætter dig til bords og nyder et veltilberedt aftensmåltid.
Overnatning på 4* hotel inkl. middag

Dag 3: Afslapning på stranden ved Passikudah
Idag er på egen hånd. Nyd de skønne omgivelser, slap af på hotellet eller ved stranden.
Overnatning på 4* hotel inkl. middag

Dag 4: Gal Oya Nationalpark
Efter morgenmad er der afgang mod Gal Oya nationalpark. Parken er en af Sri Lankas største eco turistdestinationer og byder på safari fra vandsiden i både, hvor du kan holde udkig efter elefanter, leoparder, vandbøfler og vildsvin. Det bedste tidspunkt at besøge parken er i vores sommermåneder.
Overnatning i bungalow på lodge

Dag 5: Videre til Arugam Bay - surfernes paradis
Efter en rolig morgen og formiddag går turen videre til kysten ved Arugam Bay. Du skal bo i dejlig villa hotel ved vandet. Hvis du har lyst kan du tage en tur ind til området ved Arugam Bay og prøve kræfter med surfing.
Overnatning på 4* hotel

Dag 6 - 7: Arugam Bay på egen hånd
Dagen byder på afslapning på dit dejlige hotel eller måske en tur ind til Arugam Bay, hvor du kan nyde den afslappede stemning.
Overnatning på 4* hotel

Dag 8: Transfer til Yala National Park
Efter morgenmaden går turen videre til dit dejlige hotel der ligger i udkanten af Yala Nationalpark. Slap af ved poolen og nyd stemningen fra dit jungle chalet inden middagen serveres.
Overnatning på lodge

Dag 9: Safari i Yala National Park
Formiddagen er til afslapning, inden du skal på eftermiddagssafari i Yala National Park. Måske er du heldig at spotte leoparden som parken er kendt for, men ellers er der også mange andre dyr f.eks. elefanter, dådyr, krokodiler og påfugle.
Middagen serveres på dit hotel når du er tilbage efter din safari.
Overnatning på lodge

Dag 10: Turen fortsætter til Ella
I dag fortsætter du til Ella, en af de hyggeligste byer på Sri Lanka. Gå en tur ned gennem hovedgaden og nyd en kop kaffe eller slap af på jeres hotel og nyd udsigten over de smukke bjerge.
Overnatning på 3* hotel

Dag 11: Ella på egen hånd
Du kan i dag tage på tur til f.eks. little Adams Peak eller Ravana Falls.
Overnatning på 3* hotel.

Dag 12: Med tog til Kandy
Idag skal du med på en af verdens smukkeste togstrækninger gennem bjergene med udsigt til teplantager og bjerge. Du ankommer til Kandy først på aftenen.
Overnatning på centralt 3* hotel.

Dag 13: Kandy på egen hånd
I dag har du mulighed for at udforske en af Sri Lankas mest charmerende byer. Kandy er beskyttet af UNESCO og omgivet af bakker, dale, floder og vandfald. Tandtemplet, der angiveligt opbevarer en af Buddhas templer, er et besøg værd ligesom en tur i den botaniske have er en fin oplevelse.
Overnatning på centralt 3* hotel

Dag 14: Turen fortsætter til Sigiriya
Efter morgenmaden går turen til Sigiriya. Undervejs er der indlagt en gåtur gennem rismarker med mulighed for et dyp i en flod og med frokost tilberedt i en af de små landsbyer. Du ankommer til Sigiriya i løbet af eftermiddagen og kan slappe af på dit hotel.
Overnatning på 4* hotel

Dag 15: Sigiriya og lokal middag
Du kan hvile ud i dag og slappe af ved poolen med udsigt til den smukke hellige løveklippe. Middagen indtages med udsigt over rismarker mens du nyder en lokal Srilankansk toddy. Efter maden kan du lære at lave lækre hoppers som er en tynd kokos pandekage.
Overnatning på 4* hotel

Dag 16: Heldagstur til Dambulla og Sigiriya klippen
Efter du har spist morgenmad starter dagen med udflugt til Dambulla klippetemplet, der b.la har over 150 buddhaer, heraf en af de største der er hugget ud af klippen og er 14 meter lang. Du kan vælge om du vil på en cykeltur i lokalområdet (ca. 12 km) inden turen går videre til Sigiriya den hellige klippeformation. Stedet er et World Heritage site og du får med garanti pulsen i vejret af de stejle trin, men udsigten fra toppen er det hele værd.
Overnatning på 4* hotel

Dag 17: Med vandfly tilbage til lufthavnen
Din rejse afsluttes med stil når du i dag flyves tilbage til lufthavnen i vandfly og din hjemrejse påbegyndes.

Dag 18: Ankomst DanmarkOvernatning:
16 nætter på 3 og 4 * hoteller

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan naturligvis sammensættes anderledes, hvis du har andre ønsker. Vores dygtige eksperter i at skræddersy rejser til Sri Lanka sidder klar til at hjælpe dig.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 25.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r til Sri Lanka
  • Indenrigsfly til Batticalo
  • Overnatninger iht. program inkl. morgenmad
  • 5 x middag
  • Udflugter iht. program
  • Cykeltur
  • Vandfly tilbage til lufthavnen ved hjemrejse

Prisen er eksklusiv

  • Udgift til visa
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 21-03-2018 18:00:00 : 10878
Aarhus
21. marts 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne: 19-04-2018 18:00:00 : 10739
Herning
19. april 2018 kl. 18:00

Sri Lanka med en afstikker til Maldiverne

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne: 07-05-2018 18:00:00 : 10713
Aalborg
7. maj 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og minicruise på Maldiverne

Se mere her
Til top
Find os på: