Søg
Søg
Poolside ved solopgang i Sri Lanka
Teplantager
Påfugl, Sri Lanka
Sigiriya klippen
Sri Lanka, Dambulla
Sri Lanka
Sri Lanka

Sommerferie i luksus rammer

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 24.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 18 dage

Kombinationen af dyr, smuk natur, dejlig strand og et indblik i Sri Lankas kultur og historie danner rammerne om den perfekte sommerferie. Vi har sørget for, at du samtidig bor komfortabelt, så du kan slappe af når du vender hjem fra dagens oplevelser.

Denne tur passer til dig, der vil rejse i sommerferien og ikke gå på kompromis med hverken oplevelser eller kvalitet. Undervejs på rejsen oplever du to spændende safarier i forskellige nationalparker, men der er også tid til at slappe af ved stranden. Ydermere giver rejsen dig mulighed for at få et godt blik ind i den srilankanske kultur og historie – blandt andet via indlagte besøg ved adskillige UNESCO World Heritage sites. Din tur slutter med en transfer med seaplane inden din hjemrejse, så du sparer transporttid og får samtidig en fin oplevelse.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Sri Lanka her

Sæson

Sri Lanka er en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Den tørreste og bedste rejseperiode for Sri Lankas vestkyst, sydkyst og bjergland er fra december til marts og for østkysten og området med de gamle/antikke byer fra april til september.

Den bedste wildlife-sæson er fra november-april.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Sri Lanka er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Sri Lanka kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.


Sri Lanka

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Idag starter en sommerferie fyldt med oplevelser.

2. dag: Ankomst Sri Lanka og fly til Batticalo samt transfer til Passikudah
Efter du er landet og har fået din bagage går turen videre med indenrigsfly til østkysten. Du sparer en lang køretur og kan nå et dyp i havet på Sri Lankas smukke østkyst inden du sætter dig til bords og nyder et veltilberedt aftensmåltid.
Overnatning på 4* hotel (A)

3. dag: Afslapning på stranden ved Passikudah
Idag er på egen hånd. Nyd de skønne omgivelser, slap af på hotellet eller ved stranden.
Overnatning på 4* hotel (M,A)

4. dag: Gal Oya Nationalpark
Efter morgenmad er der afgang mod Gal Oya nationalpark. Parken er en af Sri Lankas største eco turistdestinationer og byder på safari fra vandsiden i både, hvor du kan holde udkig efter elefanter, leoparder, vandbøfler og vildsvin. Det bedste tidspunkt at besøge parken er i vores sommermåneder.
Overnatning i bungalow på lodge (M)

5. dag: Videre til Arugam Bay
Efter en rolig morgen og formiddag går turen videre til kysten ved Arugam Bay. Du skal bo i dejlig villa hotel ved vandet. Hvis du har lyst, kan du tage en tur ind til området ved Arugam Bay og prøve kræfter med surfing.
Overnatning på 4* hotel (M)

6 - 7. dag: Arugam Bay på egen hånd
Dagene byder på afslapning på dit dejlige hotel eller måske en tur ind til Arugam Bay, hvor du kan nyde den afslappede stemning.
Overnatning på 4* hotel (M)

8. dag: Turen fortsætter til Ella
Efter morgenmaden går turen videre til Ella. Den lille bjergby er rigtig charmerende og er beliggende i smukke omgivelser i højlandet. Gå en tur ned gennem hovedgaden og nyd en kop kaffe eller slap af på jeres hotel og nyd udsigten over de smukke bjerge.
Overnatning på 3* hotel (M)

9. dag: Ella
Området giver masser af muligheder for vandreture, og du kan i dag tage på tur til for eksempel Little Adams Peak eller Ravana Falls. Efter vandreturen – ellers hvis du bare ønsker at forkæle dig selv – så kan du nyde en ayurveda massage.
Overnatning på 3* hotel (M)

10. dag: Telandskaber omkring Nuwara Eliya
Fra Ella går turen videre til Nuwara Eliya. Byen er beliggende i hjertet af landets højland og er særligt kendt for de mange teplantager, der omkranser byen. Historisk er byen kendt som briternes sommerresidens i det mere kølige højland, og bybilledet bærer stadig præg af den victorianske stil i både husenes arkitektur og flotte haver.

Har du lyst, så er der rig mulighed for at besøge en af de omkringliggende teplantager, hvor du kan høre nærmere om Sri Lankas teproduktion og historie.
Overnatning på 4* hotel (M)

11. dag: Nuwara Eliya
Dagen er på egen hånd i den gamle kolonialby Nuwara Eliya, hvor du kan gå på opdagelse i de lokale markeder og smukke gader.

Ønsker du en stor naturoplevelse denne dag, så kan en tur til Hortons Plains og Worlds End anbefales. Dette område syd for Nuwara Eliya tilbyder vandreture med smukke udsigter og brusende vandfald. Er dette noget som tiltaler, så hør endelig ind til mulighederne hos din rejsekonsulent.
Overnatning på 4* hotel (M)

12. dag: Med tog til Kandy
Idag skal du med på en af verdens smukkeste togstrækninger gennem bjergene med udsigt til teplantager og bjerge. Du ankommer til Kandy først på aftenen.
Overnatning på centralt 4* hotel (M)

13. dag: Kandy på egen hånd
I dag har du mulighed for at udforske en af Sri Lankas mest charmerende byer. Kandy er beskyttet af UNESCO og omgivet af bakker, dale, floder og vandfald. Tandtemplet, der angiveligt opbevarer en af Buddhas templer, er et besøg værd ligesom en tur i den botaniske have er en fin oplevelse.
Overnatning på centralt 4* hotel (M)

14. dag: Landsbytrekking og Habarana
Efter morgenmaden går turen til Habarana. Undervejs er der indlagt en gåtur gennem rismarker med mulighed for et dyp i en flod og med frokost tilberedt i en af de små landsbyer i bjergområderne omkring Knuckles Range. Du ankommer til Habarana i løbet af eftermiddagen og kan slappe af på dit hotel.
Overnatning på 4* hotel (M)

15. dag: Polonnaruwa og safari i Minneriya Nationalpark
Efter morgenmaden kører du mod Polonnaruwa. Byen er beliggende ved den store sø Parakrama Samudra og kendt for sine mange arkæologiske sites. Byen er af UNESCO blevet erklæret "World Heritage".

Om eftermiddagen skal du på safari i Minneriya som især er kendt for sin store bestand af elefanter. Hvis du er heldig kan du spotte en leopard eller en læbebjørn.
Efter en oplevelsesrig dag med både store kulturelle og naturmæssige oplevelser køres du tilbage til Habarana for overnatning.
Overnatning på 4* hotel (M)

16. dag: Heldagstur til Dambulla og Sigiriya klippen
Efter du har spist morgenmad starter dagen med udflugt til Dambulla klippetemplet, der b.la har over 150 buddhaer, heraf en af de største der er hugget ud af klippen og er 14 meter lang. Du kan vælge om du vil på en cykeltur i lokalområdet (ca. 12 km) inden turen går videre til Sigiriya den hellige klippeformation. Stedet er et World Heritage site og du får med garanti pulsen i vejret af de stejle trin, men udsigten fra toppen er det hele værd.
Overnatning på 4* hotel (M)

17. dag: Med vandfly tilbage til lufthavnen
Din rejse afsluttes med stil når du i dag flyves tilbage til lufthavnen i vandfly og din hjemrejse påbegyndes. (M)

18. dag: Ankomst Danmark

Overnatning:
15 nætter på 3 og 4* hoteller

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen kan naturligvis sammensættes anderledes, hvis du har andre ønsker. Vores dygtige eksperter i at skræddersy rejser til Sri Lanka sidder klar til at hjælpe dig.

Rejsen kan gennemføres for familier med børn i alle aldre. Dog betragtes børn over 12 år som voksne ifht. overnatninger, entréer, safariture, togturen og deslige.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 24.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en privat rejse med egen guide/chauffør. Dog må det forventes at man er en del af en gruppe eksempelvis på safarien i Gal Oya, turene omkring Habarana og safarien i Minneriya.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r til Sri Lanka
 • Indenrigsfly til Batticaloa
 • Transport med engelsktalende guide/chauffør (dog ikke under strandophold i Passikudha)
 • Overnatninger og måltider jævnfør programbeskrivelse
 • Udflugter jævnfør program
 • Cykeltur ved Dambulla og Sigiriya
 • Vandfly tilbage til lufthavnen ved hjemrejse

Prisen er eksklusiv

 • Udgift til visa
 • Forplejning udover det beskrevne
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka: 04-09-2019 18:00:00 : 13435
Kolding
4. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: