Søg
Søg
Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset
Ved Harajuku i Tokyo, kan du opleve de lokale unge klæde sig ud, også kaldet cosplay
Tokyo, Japan
Lej en cykel og udforsk Kyoto
De 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha i Kyoto
Osaka er et mekka for madelskere
Hiroshima Peace Memorial er den eneste bygning der stod tilbage efter den første atombombe ramte byen d. 6 august 1945
Sanur
Det er muligt at bade i kratersøen
Op vej op mod kraterkanten
Base Camp inden bestigning af Rinjani
På toppen af Rinjani
Snorkling - Gili Islands
Indonesien

Japan, Bali og Lombok

Pris pr. pers.

DKK 27.995,-

Varighed: 1,5 mdr.

Grupperejsen er inkl. fly, udvalgte overnatninger og oplevelser

Oplev Tokyo, Mt. Fuji, Hiroshima og Osaka i Japan. Tag også på ø-hop og trek langs kraterkanten på Rinjani-vulkanen i Indonesien.

Oplev det ægte Japan med besøg i storbyerne med mærkelige manga markeder og sushi boder på hvert et hjørne. Se imponerende Mt. Fuji og mærk historiens vingesus i Cosima. I Indonesien skal I trekke langs kraterkanten på Mt. Rinjani vulkanen på Lombok. Herefter er der lagt op til ø-hopping mellem Bali, Lombok og Gili-øerne med azurblåt hav, kridhvide strande, frodig regnskov samt gode muligheder for at få indblik i dette farverige folkefærds særdeles interessante og anderledes kultur.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Lyskrydset ved Shibuya togstation i Tokyo går for at være en af verdens travleste. I myldretiden krydser flere tusinder mennesker krydset, når der bliver grønt

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


JAPAN
Dag 1 - 3: Ankomst Tokyo - INKLUDERET
Ved Ankomst til Tokyo bliver I hentet og kørt til jeres hostel. De næste tre dage har I mulighed for at udforske den energiske metropol. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100 yen dimser, tøj og manga til elektronik. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shoppingdistrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælgers elektronik i 12 etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. (M)

Dag 4: Tokyo til Hakone (Mt. Fuji) - INKLUDERET
I dag går turen til ikoniske Mt. Fuji på en dagstur, hvor I bl.a. kommer til Fuji Visitor Centre, Mt. Fuji 5th Station, cruise ved Lake Ashi og Mt. Komagatake Ropeway. I overnatter i byen Hakone, hvor I har en fantastisk udsigt til vulkanen. (M,F)

Dag 5: Hakone til Kyoto - INKLUDERET
I dag går turen til Kyoto. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto. (M)

Dag 6: Byrundtyr i Kyoto - INKLUDERET
Nyd formiddagen på egen hånd i Kyoto. Jeres dagstur starter fra togstation ved middagstid, hvor I mødes med jeres guide. Byrundturen tager jer til Soryu-ike, Sanjusangendo Temple og Kiyomizu-dera. (M)

Dag 7: På opdagelse i og omkring Kyoto - INKLUDERET
I kan på egen hånd udforske Kyoto og området omkring byen. Her har I rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Jysk Rejsebureau anbefaler, at I lejer en cykel, så I nemt kan komme rundt til de forskellige seværdigheder. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceromoni eller et besøg ved de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage på dagsture til Nara og Kobe. (M)

Dag 8: Kyoto til Hiroshima- INKLUDERET
I dag går turen videre med tog mod Hiroshima - en by præget af historie og eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og afskaffelse af atomvåben. (M)

Dag 9-10: På opdagelse i Hiroshima - INKLUDERET
I har de næste dage på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan I opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr. (M)

Dag 11: Hiroshima til Osaka - INKLUDERET
Turens sidste togstræk går til byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovedstad, så snyd ikke jer selv for lidt lokalt mad. (M)

Dag 12: På opdagelse i Osaka - INKLUDERET
Byen byder bl.a. på seværdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium, shop-amok i Shinsaibashi, prøv de forskellige gadekøkkener ved Dotonbori og oplev Universal Studios. (M)

Dag 13: Afrejse fra Osaka og ankomst til Indonesien - INKLUDERET
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen videre til Indonesien. I står selv for transport til lufthavnen. (M)

INDONESIEN
Dag 1-3: Ankomstpakke Sanur – INKLUDERET
I bliver afhentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter. Sanur ligger på den sydlige del af Bali ikke langt fra hovedbyen Denpasar og lufthavnen. Sanur er en fredelig, mindre by med en utrolig flot lang strandpromenade og en meget afslappet stemning. Det er desuden i Sanur, I finder Jysk Rejsebureau servicecenter.

OBS: Mt. Rinjani er desværre lukket på ubestemt tid, pga. jordsælvet i august. I vil derfor få et alternativt program.

Dag 3-4: Hurtigbåd fra Bali til Lombok – INKLUDERET
I dag skal I med hurtigbåd til Lombok hvor I vil have en nat i Sengiggi inden jeres trek til Mt. Rinjani. (M)

Dag 4: Sengiggi - Senaru - Senaru Crater Rim
I bliver hentet på jeres hotel tidligt om morgen. Herfra bliver I kørt direkte til Senaru, hvorfra jeres 3 dags trekking oplevelse starter på en af Indonesiens højeste vulkaner Mt. Rinjani (3.726m). I starter dagen med at vandre i junglen og ender ud ved kraterkanten, hvor i slår lejer for natten. Fra lejeren har i nogle fantastiske udsigtspunkter ud over vulkanen. På turen er der en trekking guide og en porter med, som bærer telt, soveposer, liggeunderlag, mad, væske. I bærer dog selv jeres egen oppakning. (M,F,A)

Dag 5: Segara Anak Lake - Sembalum Crater Rim
Tidlig morgen vil I få morgenmad inden I skal vandre op og se solopgang. Herefter fortsætter turen ned i selv krateret af Mt. Rinjani. Her er der mulighed for at synke ned i varme kilder tæt ved den lille vulkan der vokser inde i det store krater. Der vil være opstigning til den modsatte krater kant – Sembalun Krater kant, hvor natten tilbringes. Husk at have varmt tøj med. (M,F,A)

Dag 6: Mt. Rinjani Summit - Sembalun – Gili Trawangan
I står op midt om natten (kl. 03.00) og begynder jeres trek op mod det højeste punkt af Mt. Rinjani og herfra kan I forhåbentlig opleve en smuk solopgang med udsigt til søen, bjerge og en stor del af Lombok og ikke mindst videre over Bali. Efter bestigningen går I tilbage til jeres lejr, og spiser jeres morgenmad, inden i vandre videre ned til foden af vulkanen hvor der venter jer frokost. Herefter bliver I kørt til havnen og sejlet til Gili Trawangan (M,F).

Inkluderet: Trekking guide, lokal porter, telt, sovepose, koge udstyr, alle måltider som nævnt, drikkevand, kaffe, te og entre til National Park. Vi anbefaler at vandre i vandresko/støvler.

Dag 6-30: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, kridhvide strande, dyb regnskov, eksotisk mad og åbne farverige folk, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.

Dag 30: Afrejse fra Denparsar på Bali
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.

Vælger man at kombinere med en anden Backpacker Adventure rejse så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse og rabat for de flybilletter som ikke benyttes.

Kan man rejse ud tidligere så vil det være oplagt at kombinere med disse rejser:

Den Transmongolske Jernbane

Singapore, Sumatra, Bali og LombokOBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 28.05.19 - 11.07.19 27.995,- Reserver
Ledige pladser 02.07.19 - 15.08.19 27.995,- Reserver
Ledige pladser 25.07.19 - 07.09.19 27.995,- Reserver
Ledige pladser 08.08.19 - 21.09.19 27.995,- Reserver
Ledige pladser 27.08.19 - 10.10.19 27.995,- Reserver

Prisen er inklusiv


Japan
 • Transport fra Tokyo lufthavn til hostel i byen
 • 3 overnatninger på hostel i Tokyo
 • Dagstur til Mt. Fuji
 • 1 overnatning på hostel i Hakone ved Mt. Fuji
 • 3 overnatninger på hostel i Kyoto
 • 1/2 dags byrundtur i Kyoto
 • 3 overnatninger på hostel i Hiroshima
 • 2 overnatninger på hostel i Osaka
 • Togbilletter Tokyo - Hakone - Kyoto - Hiroshima – Osaka,

Indonesien
 • Afhentning i lufthavnen i Sanur, Bali
 • 2 overnatninger på hostel i Sanur, Bali
 • Transport med færge fra Bali til Lombok
 • 1 overnatning i Senggigi, Lombok
 • 3 dages Mt. Rinjani Trek på Lombok
 • Transport med båd fra Lombok til Gili island

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Entré til attraktioner/nationalparker i Japan
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: