1,5 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
27.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev det ægte Japan med besøg i storbyerne med mærkelige Manga-markeder og sushiboder på hvert et hjørne. Se imponerende Mt. Fuji og mærk historiens vingesus i Cosima. I Indonesien skal I på surf camp og lære at ride på bølgerne. Herefter er der lagt op til ø-hopping mellem Bali, Lombok og Gili-øerne med azurblåt hav, kridhvide strande, frodig regnskov samt gode muligheder for at få indblik i dette farverige folkefærds særdeles interessante og anderledes kultur.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

JAPAN

Dag 1 - 3: Ankomst Tokyo - INKLUDERET
Ved Ankomst til Tokyo bliver I hentet og kørt til jeres hostel. De næste tre dage har I mulighed for at udforske den energiske metropol. Tokyo er om noget kontrasternes by. Byen tilbyder på den ene side et kæmpe pulserende inferno af butikker, der sælger alt fra små 100-yen dimser, tøj og Manga til elektronik. En af attraktionerne i Tokyo er at tage metroen rundt til de forskellige shoppingdistrikter som f.eks. elektronikcentrummet Akihabara, hvor der sælges elektronik i 12-etagers varehuse, Ikebukero, hvor der er en mangashop på hvert gadehjørne eller Shinjuku og Harajuku, hvor ungdomskulturen og moden blomstrer. (M)
Dag 4: Tokyo til Hakone (Mt. Fuji) - INKLUDERET
I dag går turen til ikoniske Mt. Fuji på en dagstur, hvor I bl.a. kommer til Fuji Visitor Centre, Mt. Fuji 5th Station, cruise ved Lake Ashi og Mt. Komagatake Ropeway. I overnatter i byen Hakone, hvor I har en fantastisk udsigt til vulkanen. (M,F)
Dag 5: Hakone til Kyoto - INKLUDERET
I dag går turen til Kyoto. Kyoto er den tidligere kejserlige hovedstad og hjemsted for landets største kulturskatte. Byen er en vigtig del af et hvert besøg i Japan og byder på nogle af de mest storslåede templer i Japan, som er flere hundrede år gamle. Der siges at være 2.000 templer, helligdomme, paladser, museer og traditionelle haver i Kyoto. (M)
Dag 6: Byrundtyr i Kyoto - INKLUDERET
Nyd formiddagen på egen hånd i Kyoto. Jeres dagstur starter fra togstation ved middagstid, hvor I mødes med jeres guide. Byrundturen tager jer til Soryu-ike, Sanjusangendo Temple og Kiyomizu-dera. (M)
Dag 7: På opdagelse i og omkring Kyoto - INKLUDERET
I kan på egen hånd udforske Kyoto og området omkring byen. Her har I rig mulighed for at udforske Japans kulturelle centrum. Jysk Rejsebureau anbefaler, at I lejer en cykel, så I nemt kan komme rundt til de forskellige seværdigheder. Det kunne f.eks. være Nijo-borgen, en gåtur langs floden, en te-ceromoni eller et besøg ved de 8.000 røde Torii porte ved Fushimi Inari-Taisha. Der er også mulighed for at tage på dagsture til Nara og Kobe. (M)
Dag 8: Kyoto til Hiroshima- INKLUDERET
I dag går turen videre med tog mod Hiroshima - en by præget af historie og eksplosionen af den første atombombe i 1945. Siden da har byen været kendt for at ville fremme fred og arbejde for afskaffelse af atomvåben. (M)
Dag 9-10: På opdagelse i Hiroshima - INKLUDERET
I har de næste dage på egen hånd i Hiroshima. Der er mulighed for at tage til Miyajima Island, som er berømt for at være et af Japans mest naturskønne områder. Her kan I opleve den flydende røde Torii port, templer, charmerende gader og vilde dyr. (M)
Dag 11: Hiroshima til Osaka - INKLUDERET
Turens sidste togstræk går til byen Osaka. Osaka er Japans kulinariske hovedstad, så snyd ikke jer selv for lidt lokal mad. (M)
Dag 12: På opdagelse i Osaka - INKLUDERET
Byen byder bl.a. på seværdigheder som Osaka Castle, Osaka Aquarium, shop-amok i Shinsaibashi, prøv de forskellige gadekøkkener ved Dotonbori og oplev Universal Studios. (M)
Dag 13: Afrejse fra Osaka og ankomst til Indonesien - INKLUDERET
Efter en spændende rejse rundt i Japan går turen videre til Indonesien. I står selv for transport til lufthavnen. (M)

INDONESIEN

Dag 1-3: Ankomstpakke Sanur – INKLUDERET
I bliver afhentet i lufthavnen og udstyret med bykort samt indlogeret på et guesthouse i to nætter. Sanur ligger på den sydlige del af Bali ikke langt fra hovedbyen Denpasar og lufthavnen. Sanur er en fredelig, mindre by med en utrolig flot lang strandpromenade og en meget afslappet stemning. Det er desuden i Sanur, I finder Jysk Rejsebureaus servicecenter.
Dag 3: Sanur - Surfcamp – INKLUDERET
Efter morgenmad og hen på formiddagen bliver I kørt til jeres næste stop, som er en surfcamp og hostel, hvor I tjekker ind til de næste 4 nætter. Der vil allerede på førstedagen være mulighed for at begynde jeres surflektioner.
Dag 4 - 7: Surf Camp Bali – INKLUDERET
De næste dage vil i prøve kræfter på et surfboard og forhåbentlig lære at surfe. I løbet af dagen vil i have 4 timers surfundervisning. Her lærer i surfteknikkerne på stranden og herefter bruger I timer på jeres surfboard på havet. Det er en udfordrende og krævende sport, men også sjovt og underholdende at ride på bølgerne. Surflektionerne ligger normalt om morgenen fra 8-11,30, men det kan variere. Eftermiddagen har I på egen hånd til at udforske Bali eller slappe af (M,A)
Dag 7-30: På egen hånd med gruppen og med vores servicekontor i ryggen.
Her venter et spændende eventyr rundt på egen hånd. Indonesien passer ind i drømmen om det tropiske og eventyrlige paradis. Her er azurblåt hav, lækre strande, dyb regnskov, eksotisk mad og en åben, farverig befolkning, der har let til smil. Indonesien er, udover at være verdens største ørige, en nation med utrolig mange skønne og underfundige kulturer.
Dag 30: Afrejse fra Denparsar på Bali
Jeres rejse slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.
  Vælger man at kombinere med en anden Backpacker Adventure rejse, vil man få 500 kr. rabat pr. rejse og rabat for de flybilletter, som ikke benyttes. Kan man rejse ud tidligere, vil det være oplagt at kombinere med disse rejser:
Den Transmongolske Jernbane Singapore, Sumatra, Bali og Lombok

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Pris
Lukket Rejseperiode25.07.19 - 07.09.19
27.995,-

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Næste: 25-07-2019

Prisen er inklusiv

Japan
 • Transport fra Tokyo lufthavn til hostel i byen
 • 3 overnatninger på hostel i Tokyo
 • Dagstur til Mt. Fuji
 • 1 overnatning på hostel i Hakone ved Mt. Fuji
 • 3 overnatninger på hostel i Kyoto
 • 1/2 dags byrundtur i Kyoto
 • 3 overnatninger på hostel i Hiroshima
 • 2 overnatninger på hostel i Osaka
 • Togbilletter Tokyo - Hakone - Kyoto - Hiroshima – Osaka,
Indonesien
 • Afhentning i lufthavnen i Sanur, Bali
 • 2 overnatninger på hostel i Sanur, Bali
 • Transport fra Sanur til surfcamp
 • 4 nætter surf & stay, med 4 surflektion, morgenmad, aftensmad

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Entré til attraktioner/nationalparker i Japan
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
16. juli 2019
17.495,-
3. september 2019
26.995,-
Til top