Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Over 23.000 unge fik afslag på uddannelse i år: I et mødelokale i Jysk Rejsebureaus hovedafdeling i Århus sidder en gruppe 18-25-årige, der lige har mødt hinanden for første gang, og som snart tager sammen på deres livs eventyr - jorden rundt.

I løbet af 2016 vil omkring 44 grupper af denne slags tage på backpackerrejse med Jysk Rejsebureau - det er en seksdobling af antallet af afgange på bare to år.
Lige nu er der flere end nogensinde, der efterspørger de fælles backpackerrejser. En ”dannelsesrejse” er nemlig blevet en populær måde at styrke CV´et og de menneskelige kompetencer.
- Der er 23.000 danske unge, der netop har fået afslag på uddannelse, og så skal tiden jo bruges fornuftigt indtil næste år. Vi ser en markant stigning blandt de helt unge, der ønsker trygheden ved at tage ud i verden sammen som gruppe, med en rejsearrangør i ryggen, men med rig mulighed for at hoppe ind og ud af fællesskabet, og på den måde være med til at skabe deres helt eget eventyr, fortæller Niels Amstrup, adm. dir. Jysk Rejsebureau.

Søger man optagelse på uddannelse gennem kvote 2, tæller det ofte som en fordel at have været på længere udlandsrejser på 3-6 måneder.
- Når man prøver kræfter med verden på en længere rejse, lærer man rigtig meget om sig selv, om hvordan verden også kan se ud, om kulturer og tit også om samarbejde. Det er alt sammen ting, der tæller, når man skal videre i livet, på uddannelse eller arbejdspladser, mener Niels Amstrup.

*Ifølge KOT, den koordinerede tilmelding, har i alt 23.342 fået afslag i år. Det svarer til hver fjerde ansøger.

Fakta om Backpacker Adventure rejser for unge


  • Backpacker Adventure er for unge, der ønsker at rejse sammen med andre, og samtidig have friheden til selv at kunne bestemme i hvilket omfang, man vil rejse som gruppe. Grupper på 5-15 pers.
  • Der findes 12 forskellige rejser og 44 afgange at vælge imellem.
  • Rejserne inkluderer: Flybilletter inkl. skatter og afgifter. Afhentning i lufthavn og udvalgte overnatninger på guesthouse hver gang du lander i et nyt land. Udvalgte ture og oplevelser.
  • Pris fra 17.495 p.p. for 45 dage.

Læs mere om Backpacker Adventure her og hør interviews med tidligere deltagere Sara-Lise og Henrik.

Foredrag om Backpacker Adventure


Kom til foredrag og bliv klogere på at rejse med BAckpacker Adventure. Læs mere og tilmeld dig her:

København 16. september kl. 18-20
Herning 12. oktober kl. 18-20
Aalborg den 13. oktober kl. 18.20
Århus den 14. oktober kl. 18-20
Dykkerkursus på Koh Tao
Til top