Jysk Rejsebureaus Backpacker Adventure-rejser – grupperejser for unge, har haft en positiv vækstkurve lige fra det færdigudviklede koncept så dagens lys for snart 10 år siden. Under coronaen har rejsebureauet ikke overraskende oplevet et stort dyk i omsætningen af alle rejser, herunder også Backpacker Adventure-rejserne. Men nu ser kurven ud til at være vendt.

På en Backpacker Adventure-rejse tager en gruppe rejseglade unge afsted på rejse sammen. Man følges på flyrejsen mellem hvert land og tilbringer de to første overnatninger sammen ved ankomsten til hvert land. Herudover er der en række ture og oplevelser, der er planlagt hjemmefra inkluderet i rejsens pris, som gruppen også oplever sammen. De andre dage kan man selv bestemme, hvor meget man vil rejse sammen med de andre i gruppen. På den måde oplever man glæden ved fællesskabet, samtidig med, at man har frihed til at rejse på egen hånd.

Netop friheden til at rejse på egen hånd på dele af rejsen, er en af grundene til at Backpacker Adventure-rejserne er populære. Herudover spiller trygheden ved at have et rejsebureau i ryggen også en rolle. Og så er der selvfølgelig de mange fede oplevelser, som tiltrækker de unge.

I 2021 ser vi en tendens til, at især de unge begynder at booke rejser igen med afrejse i slutningen af 2021 og primo 2022. Det er en rigtig positiv tendens, og man kan roligt booke en rejse uden at være bange for at lide et tab, hvis man på grund af COVID-19 ikke kommer afsted. Med Jysk Rejsebureaus tryghedsgaranti er man nemlig dækket ind i den sammenhæng.


Læs mere om Jysk Rejsebureaus Tryghedsgaranti

Se alle Backpacker Adventure rejser her
Spot X Surfcamp
Til top