Søg
Søg
Glade munkebørn ved et kloster i Myanmar.
Cykel i Bagan, Myanmar
Inle Lake, Myanmar, Burma
Myanmar - inle Lake
Burma, Ngapali
Halong Bugten, Vietnam
Palawan på Filippinerne
Palawan, Filippinerne
Filippinerne - El Nido
Snorkling ved El Nido
Chocolate Hills Bohol Filippinerne
Tarsier Sanctuary Bohol
Hvalhaj
NYHED

Myanmar, Vietnam og Filippinerne

Pris pr. pers.

DKK 24.995,-

Varighed: 3 mdr.

Backpacker gruppetur inkl. fly og udvalgte overnatninger: Oplev alt fra uspoleret bjerglandsbyer, frodige rismarker, imødekommende folkefærd, storslåede templer og ø-hopping på denne rejse gennem Asien.

Oplev alt fra den storslående Shwedagon pagode i Yangon og uspolerede bjerglandsbyer ved Hsipaw i Myanmar til Halong Bays smukke kalkstensklipper og frodige rismarker i Vietnam samt verdensklasse ø-hopping i Filippinere.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. månedenHalong Bugten, Vietnam

Detaljeret beskrivelse

PROGRAM:


MYANMAR
Dag 1: Ankomst Myanmar - INKLUDERET
Ved ankomst til Yangon bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter. I har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen. Yangon er et unikt møde mellem fortid og nutid. Pulsen er rolig, smilene sidder løst og overalt mødes du af eksotiske dufte fra de mange gadekøkkener og synet af de gamle bygninger fra kolonitiden. Byen har på grund af den frodige tropiske vegetation, de mange dejlige parker og smukke søer fået tilnavnet Østens Have. Tag til Sakura Tower, hvorfra du kan opleve Yangon lidt fra oven og måske forkæle dig selv med et måltid i restauranten på 22. etage – der venter dig en smuk udsigt over byen.

Dag 2: Yangon - Lokale markeder & kulturoplevelser - INKLUDERET
I skæret af solens første stråler starter I denne morgen med en anderledes by rundtur. Sammenlignet med andre asiatiske storbyer er Yangon en by med begrænset trafik, og det er derfor oplagt at udforske byen til fods, og se hvordan livet udspilles på fortove, pladser og gadehjørner. Overalt bliver I mødt af eksotiske dufte fra de mange gadekøkkener. På byens fiskemarked ved Yangon floden og de omkringliggende markeder, venter der jer en anderledes oplevelse, som de færreste turister ser på denne tid af døgnet.
På markederne kan I se hvordan fiskene og diverse grøntsager bliver klargjort til dagens handel. Vi kan anbefale at I prøver den lokale specialitet Mohinga - en mild fiskesuppe med nudler og kiks. Måske vil I også se nogle af byens munke passere forbi i håb om at modtage mad-donationer til de næste dage. Munkene lever primært af donationer fra landets indbyggere, og nyder derfor godt af den særlige betydning de har i dette religiøse land. I afslutter den fantastiske morgenvandring på jeres hostel ved 09:30 tiden, med en dejlig morgenmad, såfremt I ikke har spist jer mæt i lokale specialiteter i løbet af morgentimerne. Resten af dagen kan I opleve andre af byens seværdigheder på egen hånd. Vi anbefaler et besøg ved den sagnsombundne Shwedagon pagode som er blandt verdens største og mest imponerende. Den 2500 år gamle pagode er næsten 110 meter høj og er belagt med op imod 60 ton guld. Det er en magisk oplevelse at se, hvordan pagodens farver, udtryk og stemning ændres i løbet af dagen. I de tidlige morgentimer ser pagoden blændende smuk ud i lyset fra solens stråler, der fanger de guldbelagte stupaer, mens pagoden sidst på dagen, når tusmørket langsomt erstatter solens stråler, næsten får et magisk udtryk i de gyldne stupaers fortryllende skær. Her er plads til fordybelse og stilhed, når roen har sænket sig. (M)

Dag 3: Yangon - Hsipaw i Shan staten - INKLUDERET
Nyd en stille og rolig morgen, hvor der er tid til endnu en tur rundt i Yangons gader, inden I om eftermiddagen skal afsted med natbussen til Hsipaw. Vi kan anbefale et besøg på det berømte Scott marked. Her kan I købe alt fra mad, tøj og plastikspande til kunsthåndværk og ædelstene. Eller tag hen og se den enorme, liggende Buddha - et af Yangons varetegn. Slut evt. jeres besøg i Yangon af med en cocktail på det historiske Strand Hotel, hvor stemningen og atmosfæren fører jer tilbage til kolonitiden. Først på eftermiddagen bliver det tid til at vinke farvel til Yangon, da turen går videre med offentlig natbus fra Yangon til Hsipaw. Busturen tager ca. 13 timer – så benyt muligheden for lidt søvn undervejs. (M)

Dag 4: Hsipaw – Shan staten - INKLUDERET
Bussen ankommer tidligt om morgen - lige i tide til at opleve solopgangen over det smukke og rå landskab i Shan staten. I den tidlige morgenstund vil I sikkert sætte pris på, at der holder en forhåndsreserveret tuk tuk klar til at køre jer til jeres hotel. Her har I mulighed for endnu et par timers søvn, inden nye eventyr venter jer. Sammen med en guide skal I på en vandretur rundt i de skønne omgivelser. Guiden gir jer en rigtig fin introduktion til Hsipaw og Shan Staten, som kun få rejsende besøger. Få et lille kig bag facaden i denne (engang royale) Shan by. Nyd stemningen, det langsomme tempo og minoriteternes spændende kultur. I kommer helt tæt på de etniske minoriteter og får et indblik i deres dagligdag. Resten af dagen er på egen hånd til at udforske lidt mere af byen.

Dag 5: Hsipaw: på egen hånd - INKLUDERET
I har hele dagen fri til at udforske byen i eget tempo. Atmosfæren i den støvede Shan by, Hsipaw er fantastisk. Fra de tidlige morgentimer kan I opleve hvordan tågen omkranser landskabet indtil solen bryder igennem, alt imens munkene går rundt i gaderne og indsamler almisser. Hører I til de meget morgenfriske, kan vi anbefale jer at tage på det lokale marked der starter kl. ca. 03.30 og varer indtil ved seks tiden. Markedet er kendt under navnet ”candlelight market”. Der er en helt magisk stemning, da flere kun har levende lys ved deres boder og arbejdende værksteder. Det er ikke et marked der bugner af souvenirs, men derimod lokalt håndværk som tæpper, tekstil, krukker og madvarer. De lokale kommer fra hele området for at købe, sælge og bytte - mere autentisk bliver det ikke! I kan også tage på opdagelse udenfor byen. Efter en kort gåtur syner små fine klostre, landsbyer i et smukt landskab og livet langs floden. Her er en livlig stemning med børn der leger langs bredden, de mange små både i floden, fiskerne der står med deres liner og håber på fangst og de ældre der tager et tiltrængt hvil i skyggen. (M)

Dag 6: Hsipaw – Kyaukme - INKLUDERET
Efter morgenmaden hjælper en lokal guide jer med at komme på den rigtige lokale bus, hvorefter turen går til Kyaukme. Her starter et spændende trekking eventyr, når I sammen med jeres guide bevæger jer ud i det smukke landskab af teplantager så langt øjet rækker, bjerge og en tæt bevokset jungle. På vejen kommer I gennem små autentiske Shan og Palaung landsbyer, hvor I får mulighed for at hilse på den meget smilende og imødekommende lokalbefolkning. Et trek der tager jer helt tæt på det burmesiske liv i bjerglandet, til livet som det virkelig leves langt væk fra den gængse turistrute. (M)

Dag 7: Kyaukme - Pyin Oo Lwin (Maymyo) - INKLUDERET
Jeres spændende eventyr i Shan staten fortsætter med en rolig togtur fra Kyaukme til Pyin Oo Lwin. I krydser bl.a. Goteik broen, et af Myanmars mest fantastiske, menneskeskabte vidundere. Goteik broen blev bygget af briterne for over 100 år siden og er den højeste bro i Myanmar. Det giver et sug i maven, når toget langsomt ruller ud på jernbroens skinner, hvorfra I har en fantastisk udsigt over kløften. Toget er måske ikke den hurtigste transportform, men ruten er absolut den smukkeste. I står af i den lille bjergby Pyin Oo Lwin, eller Maymyo som den også hedder. En såkaldt ”hill station”, som briterne trak sig tilbage til under kolonitiden, når det blev for varmt at opholde sig i Mandalay. Selvom byen har udviklet sig siden dengang, har Pyin Oo Lwin stadig meget af sin gamle koloniale atmosfære tilbage. Overalt i byen ser I de velkendte hestevogne, der bringer nostalgien frem. Her findes også et livligt marked med et bredt sortiment af lokale varer. Pyin Oo Lwin har derudover nogle dejlige parker og frugtplantager, og om sommeren er der en overflod af frugt til salg. Et fint sted at udforske for den nysgerrige sjæl. (M)

Dag 8: Pyin Oo Lwin – Mandalay - INKLUDERET
Efter morgenmaden tager I en (delt) taxi sammen med andre rejsende. Turen går gennem det smukke bjergrige landskab ned til Mandalay. Husk at bede chaufføren om at stoppe ved udsigtspunktet ”Mile 21”, inden I forlader bjergene. Her får I en smuk udsigt over området og hvis vejret er med jer, kan I ane Mandalay i det fjerne. For mange leder navnet Mandalay tankerne hen mod de svundne kolonitider, men faktisk er byen i dag en moderne asiatisk storby med stor kinesisk indflydelse. Og så er det måske den by i Myanmar, som har det livligste natteliv. Vi anbefaler, at I hopper på en lokal pickup/rickshaw eller blot tager jer en slentretur gennem Mandalays gader. Byen er rig på kulturelle og historiske seværdigheder. Foruden resterne af den historiske kongeby, byder Mandalay på en del gamle klostre og ældre arkitektur. Nyd solnedgangen fra Mandalay Hill – den er fantastisk! (M)

Dag 9: Mandalay: Cykeltur - INKLUDERET
I dag skal I udforske livet uden for Mandalay på cykel. Turen tager jer væk fra stress og jag i den pulserende storby og ud til det rolige og charmerende liv på landet. I cykler gennem små markeder, forbi lokale skoler og autentiske landsbyer. Efter et godt indblik i livet i udkanten af storbyen vender I tilbage til Mandalay. Resten af eftermiddagen er på egen hånd. Hyr en ”bemo” og kør til Amarapura, hvor I kan nyde en unik solnedgang over U-Bein broen - den længste teaktræs bro i Asien og Mandalys varetegn. Det er et smukt syn, når solen kaster sine sidste stråler på broen og de små både på floden. (M)

Dag 10: Afrejse fra Mandalay - INKLUDERET
En oplevelsesrig tur i det nordlige Myanmar er slut. Afhængig af hvad jeres videre planer er, kan I slappe af på hotellet, gå en tur i byen, gøre de sidste indkøb eller måske nyde den sidste kop the hos en af de små lokale caféer. (M)

Dag 10-30: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Eventyret i Myanmar er lige startet og landet har meget mere at byde på. I kunne starte med at sejle ned af Irrawaddy floden fra Mandalay til byen Bagan, hvor de smukke historiske ruiner venter. Bagan er fredet af UNESCO som verdens kulturarv. Den bedste måde at opleve Bagan på er ved at leje en cykel og udforske de spændende ruiner på egen hånd. Myanmar har et godt system af lokalbusser og I kan efter Bagan tage videre til Inle Lake og opleve Intha folket som bor i pælehytter på Inle søen. De lever af fiskeri som de fanger i deres små både, der bliver roet med et ben. Naturen omkring Inle Lake er storslående og vi anbefaler en vandretur fra Kalaw til Inle Lake, hvor man undervejs overnatter i klostre. Turen kan så gå videre til kysten, hvor I kan slappe af ved den smukke Ngapali Beach inden turen går tilbage til Yangon, hvor I skal flyve videre til Hanoi i Vietnam.

Se en video om Myanmar her.

VIETNAM
Dag 1-3: Ankomstpakke, Hanoi - INKLUDERET
I Vietnams hovedstad Hanoi bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.
Dag 3: Hanoi - Halong Bay - INKLUDERET
I bliver hentet på hotellet tidligt om morgene for at tage på en 3 dages gruppetur til Halong bugten. Køreturen tager ca. 4 timer med et kort stop på vejen. I ankommer til Halong by og går ombord på båden ved middagstid. Imens I spiser en dejlig frokost ombord på båden, kan I nyde en formidabel udsigt over Halong bugten. Efter frokost lægger båden til, og I får en guidet tur i Sung Sot grotten en af de største grotter i Vietnam. Efter dette besøg fortsætter I til Luon grotte området fyldt med stalakitter og på det dybeste punkt i grotten ”Royal Garden” – en helt klar lille sø hvor I kan opleve fugle og aber samt måske tage en lille svømmetur. I er tilbage på båden først på aftenen, hvor jeres vietnamesiske hot pot middag venter og I kan nyde lidt brætspil, se en film eller fordybe jer i stjernehimlen.

Dag 4: Halong Bay - INKLUDERET
I dag venter en dag i et område af Halong Bay ikke mange turister finder vej til. Eftermorgenmaden cruiser I videre nordpå og I kan nyde den smukke udsigt undervejs. I en mindre båd udforsker I områdets smukke strande og skjulte skatte. Sidst på eftermiddagen cruiser I tilbage og middagen serveres på dækket af båden. Nyd aftenen ombord på båden inden I kryber til køjs.

Dag 5: Ha long Bay - Hanoi - INKLUDERET
Nyd solopgangen tidligt om morgenen eller sov lidt længere. Check ud er omkring kl. 09:30. På den sidste del af turen kan I nyde Halong Bays flotte klippeformationer mens I nyder jeres frokost. Tilbage på land går turen tilbage mod Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Dag 6-30: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Tag på trekkingtur i de smukke risterrasser i Sapa og bo i en lokal minoritets landsby ved en familie. Tag med et nattog til det centrale Vietnam og besøg byerne Hue, Hoi An og Da Nang. Tre hyggelige byer, hvor I blandt andet kan opleve kongepaladser, skræddere, Unesco-fredede områder, smukke ruiner, lækre strande og storbyer med alt, hvad det indebærer. Tag videre til strandbyen Nha Trang og tag derfra til storbyen Saigon på en tre dages tur bag på en motorcykel. Oplev nationalparker og plantager med gummitræer, cashewnøddetræer, te-plantager, tobaksplantager og alt det som man ikke oplever, hvis man tager nattoget eller flyet til Saigon. I Saigon kan I opleve krigsmuseet og Cu Chi tunnellerne og de fantastiske markeder med alt fra fisk, grøntsager, smykker og stof. Tag videre til Mekong-deltaet og se det flydende marked og oplev det lokale liv.

Dag 30: Ho Chi Minh City, Vietnam - Manila, Filippinerne
Vietnam eventyret slutter i Ho Chi Minh City, hvor I flyver videre til Manila, Filippinerne.

FILIPPINERNE
Dag 1 – 3: Ankomstpakke, Manila, 2 overnatninger - INKLUDERET
I Filippinernes hovedstad Manila bliver I selvfølgelig også hentet i lufthavnen og indlogeret på guesthouse i to nætter.

Dag 2: Byrundtur i Manila med offentlig transport - INKLUDERET
I vil blive hentet på jeres hostel og med offentligtransport komme omkring i den hektiske og pulserende hovedstad. I vil på turen besøge den berømte bydel Intramuros. Intramuros er den ældste bydel og historiske kerne af hovedstaden Manila hvor i også finde Fort Santiago. Efter besøget i Intramurs og Fort Santiago, kan I vælge at gå til Mall of Asia og Sea Side marked for at spise frokost, eller I kan vælge at gå til Divisoria som er et at de største detail markeder i Filippinerne hvor I kan købe alt fra tøj, dyr, mad og souvenirs.

Dag 3 – 8: Ifugao Trek, 6 dage - INKLUDERET
Imponerende risterrasser og mødet med Ifugao folket er nogle af højdepunkterne på denne tur, hvor I får mulighed for at trekke i et af de smukkeste områder i Filippinerne.

Dag 8 – 22: På egen hånd med servicekontoret i ryggen
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv. Vi bl.a. anbefale jer at tage på kajaktur ved El Nido eller på cruise til uberørte øer og små landsbysamfund, I umuligt selv kan komme til. Bevæg jer ned i Filippinernes fantastiske undervandsliv og få oplevelser for livet med verdensklassedykning. Se blandt andet hvalhajer, havskildpadder, hajer og fantastiske koraller eller tag på et af mange spændende vragdyk. Bestig en af verdens flotteste vulkaner eller slap af på en af verdens bedste strande. Lær at kitesurfe eller windsurfe eller besøg Sydøstasiens største shoppingcenter – alle muligheder er åbne i Filippinerne.


Overnatning:
Der overnattes på guesthouse og i telt.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Lukket 06.02.18 - 04.05.18 24.995,-

Prisen er inklusiv

Flybilletter ifølge program
Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
Afhentning i lufthavnen i Yangoon, Myanmar
10 dages Shan state adventure med hostel, Myanmar
Guidet morgen gåtur i Yangon, Myanmar
Guidet gåtur i Hsipaw, Myanmar
Trekking ved Kyaukme, Myanmar
Togtur over Goteik Bridge, Myanmar
Cykeltur i Mandalay, Myanmar
Afhentning i lufthavnen i Hanoi, Vietnam
2 overnatninger på hostel i Hanoi, Vietnam
3 dages tur til Halong Bay, Vietnam
Afhentning i lufthavnen i Manila, Vietnam
2 overnatning på hostel i Manila, Filippinerne

IYTC ungdomsraba kort

Prisen er eksklusiv

Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
Rejseforsikring
Vaccinationer
Visum til Myanmar
Visum til Vietnam

Gruppestørrelse

Maks 15 personer
Ønsker du at starte rejsen tidligere eller rejse hjem senere, så kan vi skræddersy din Backpacker Adventure rejse præcis som du ønsker det. Book et møde med en rejsekonsulent og snak mulighederne igennem.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: