Søg
Søg
På vej mod Annapurna Base Camp
Solopgang over Annapurna, Nepal
Annapurna Base Camp
Flot morgenudsigt fra Poon Hill i Annapurna
Udsigten fra Poon Hill
Bedeflag ved Machhapuchhre Base Camp
Tadapani village
Tid en pause sammen med sin lokalguide
Annapurna Basecamp
Annapurna Basecamp trekket er et meget 'grønt' trek - Her fra Jhinu Danda
En nepalesisk ko i Annapurna regionen
Den smukke natur i området omkring Annapurna
Pokhara og Annapurna fra Fewa Lake
Udsigten over bjergene fra Phewa Tal søen i Pokhara
Oplev den imponerende Boudhanath stupa i Kathmandu
Helligmand, Kathandu, Nepal
Kathmandu
Hellig ko i tempelområdet ved Pashupatinath i Kathmandu

Trek til Annapurna Base Camp

Frapris pr. pers.

DKK 16.495,-

Varighed: 16 dage

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau til Annapurna Base Camp. Vi kommer til det allersmukkeste område i Annapurna-regionen med store gletsjere, grønne bjergsøer og uforstyrret udsigt til en lang række Himalaya-giganter.

Dette fysisk udfordrende trek fører os gennem Nepals storslåede natur med flotte udsigter over Himalaya bjergene.

Turen begynder med en dag i Kathmandu. Her har vi mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur, riverrafte m.m. Herefter går turen med fly til Pokhara, hvor trekket til Annapurna Base Camp starter. På trekket overnatter vi i små hyggelige tehuse. Det højeste punkt på ruten er i 4.130 meters højde, og undervejs har du fantastiske panoramaudsigter til de sneklædte Himalaya, bl.a. Machhapuchhare, også kaldet ”Fiskehalebjerget” (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m) og Annapurna III (7.555 m). Annapurna betyder ”Høstens Gudinde”, og er et af Himalayas mægtigste bjerge. Her er tale om et af de allersmukkeste områder i Annapurna-regionen med store gletsjere, grønne bjergsøer og uforstyrret udsigt til en lang række Himalaya-giganter. Trekkingturren ender i Pokhara, hvor vi har to dage, inden turen går tilbage til Kathmandu og videre hjem til Danmark.

Der er 10 dages trekking på denne 16 dages tur, og dermed god tid til akklimatisering. Samtidigt giver dette alle i gruppen større chance for at nå toppen.

Husk at du selv bestemmer din hjemrejsedato, så har du mod på mere eventyr, f.eks. safari i Chitwan eller afslapning på Pokhara, så lad os endelig vide det og vi laver den rejser der passer til dig.

Vi tilbyder også denne tur uden dansk rejseleder, se den her

Sæson
Trekking i Annapurna-region er helt ideelt fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar og udsigten fra bjergene er bedst.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Kastrup
Afgang fra Kastrup og efter mellemlanding flyves direkte videre til Nepals hovedstad Kathmandu med ankomst den efterfølgende dag.

2. dag: Ankomst til Kathmandu - sightseeing på egen hånd
Ankomst til Kathmandus internationale lufthavn. Husk at medbringe 50 USD i kontanter og to pasfotos til dit nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen.
Privat transfer direkte til hotellet, der ligger i centrum af Kathmandu. Resten af dagen er sat af til sightseeing på egen hånd og afslapning efter flyrejsen.

3. dag: Fly til Pokhara - sightseeing på egen hånd
Efter morgenmad bliver vi kørt til lufthavnen i Kathmandu hvor vi tager på en af de flotteste flyvninger i verden. Vi flyver langs Himalaya bjergkæden til Kathmandu.
Pokhara ligger i 820 meters højde, omgivet af bjerge. Nyd synet af den smukke sø Phewa Tal og bjergene, der spejler sig i vandet. (M)

4. dag: Pokhara - Tikhedhunga
Fra Pokhara er der cirka halvanden times bustur til Nayapul (1.070 m), hvorfra selve trekket starter. Herfra går turen op gennem lavlandet igennem små landsbyer og smukke skovområder til Tikhedhunga.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer

5. dag: Trek Tikhedhunga - Ghorepani
Vær forberedt på en hel dags vandring, hvor den første stejle strækning op ad bjergryggen til Magar-byen Ulleri tager cirka 2-3 timer. Der er god tid undervejs til at holde små pauser, hvor der er mulighed for at tage fotos og nyde de storslåede udsigter til Annapurna South og Hiunchuli. Fra Ulleri går ruten videre opad igennem skovområder, hvor vi følger de små vandløb frem til Ghorepani.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

6. dag: Trek Ghorepani - Tadapani
Tidligt om morgenen vandrer vi op til udsigtspunktet Poon Hill, der ligger i 3.210 meters højde og byder på enestående solopgange over Himalaya. Fra Poon Hill kan I i klart vejr opleve nogle helt fantastiske panoramaudsigter – bl.a. til verdens syvende højeste bjerg Dhaulagiri (8.167 m) samt Macchapuchhare, Annapurna-bjergene og Manaslu. Herfra vandrer vi ned til Ghorepani igen, og efter en velfortjent morgenmad fortsætter vi mod Tadapani. Resten af dagen vandrer vi op og ned igennem flotte rhododendron- og magnoliaskove.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer

7. dag: Trek Tadapani - Chomrong
Dagen starter med et par timers vandring ned til Kimrung Khola efterfulgt af en times stejl og hård vandring. Den sidste del af dagens strækning er flad, og undervejs passerer vi gennem små landsbyer. Chomrong er en relativ stor landsby, hvor der er gode tehuse og smukke bjergudsigter.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.

8. dag: Trek Chomrong - Dovan
Vandreturen i dag tager os fra Chomrong op igennem skove med smukke rhododendronbuske og bambusplanter. Vi følger floden og ender ved den lille landsby, Bamboo. Herfra fortsætter vi videre over 3 mindre floder, før vi ankommer til dagens mål, Dovan.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

9. dag: Trek Dovan - Machhapuchhare Base Camp
I dag er der en konstant stigning på hele ruten. Det belønnes med smukke udsigter, mens vi vandrer igennem bambus skove. Inden vi tager turen helt op til Hinko (3139 m), er der mulighed for at holde en pause på det fine Himalaya Hotel, som ligger i 2873 meters højde. Derefter vandrer vi videre op til Machhapuchhare Base Camp.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

10. dag: Trek Machhapuchhre Base Camp - Annapurna Base Camp
I dag venter der os en stejl stigning op til Annapurna Base Camp. Målet i 4.130 meters højde kan nås på et par timer og er trekkingturens højeste punkt. Resten af dagen kan du slappe af og nyde den smukke udsigt til det legendariske bjerg og gletsjeren. Glæd dig til de fantastiske udsigter over Machhapuchhare (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m), Annapurna III (7.555 m) m.fl.
Trekkingtid: Cirka 2 timer.

11. dag: Trek Annapurna Base Camp - Bamboo
Fra base camp er der cirka 7 timers vandring igennem bambus- og rhododendronskove ned til Bamboo.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

12. dag: Trek Bamboo - Jhinu Danda
Ruten i dag går skiftevis op og ned ad bjergsiderne, og hele dagen nyder vi den smukke udsigt, som møder os overalt.
Trekkingtid: Cirka 5-6 timer.

13. dag: Jhinu Danda - Pokhara
Vandre turen sidste dag starter med en vandretur på 6 timer ned ad bakke igennem skove og små landsbyer til Nayapul. Derefter tager det ca. en time i bil tilbage til Pokhara, hvor trekkingturen slutter.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

14. dag: Pokhara - sightseeing på egen hånd
Efter 10 dage i bjergene er der nu mulighed for afslapning, små vandreture, paragliding i den smukke by Pokhara. Om aftenen kan vi nyde solnedgangen fra søen Phewa Tal. (M)

15. dag: Bus til Kathmandu
I dag går turen tilbage til Kathmandu med bus (ca. 7 timer). Efter ankomst til Kathmandu, har du dagen på egen hånd. (M)

16. dag: Fly fra Kathmandu og ankomst til Danmark.
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal. (M)

Overnatning:
2 overnatninger på hotel i Kathmandu
3 overnatninger på hotel i Pokhara
9 overnatninger i forskellige tehuse

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse "teahouses". Det var - og er steder, hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i fællesrum, og der er fælles toiletforhold.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Husk at medbringe to pasbilleder og et kopi af dit pas til trekking-tilladelsen. Dette skal afleveres til rejselederen senest 24 timer inden trekket starter.

Info om højdesyge
Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Everest Base Camp trekket er et hårdt trek, og derfor er der ingen garanti for at komme med hele vejen til Base Camp.

Der er på dette rejseforslag et luftfartsselskab, som optræder på Eu’s blacklist - Tjek listen her. Vi har valgt denne flyløsning, da der ikke er andre alternative flyselskaber, der flyver på den omfattede rute. Når du vælger denne rejse mister du retten til at få omlagt rejsen eller refunderet billetterne som følge af, at det givne luftfartsselskab optræder på listen. Vi anbefaler, at du undersøger din forsikringer i forhold til eventuelle begrænsninger i deres dækning.

Der er på dette rejseforslag et luftfartsselskab, som optræder på Eu’s blacklist, Tjek listen her https://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/modes/air/safety/air-ban/doc/list_en.pdf. Vi har valgt denne flyløsning, da der ikke er andre alternative flyselskaber, der flyver på den omfattede rute. Når du vælger denne rejse mister du retten til at få omlagt rejsen eller refunderet billetterne som følge af, at det givne luftfartsselskab optræder på listen. Vi anbefaler, at du undersøger din forsikringer i forhold til eventuelle begrænsninger i deres dækning.

For at være sikker på at din sovepose har den rette kvalitet anbefaler vi at du køber en med fra Danmark.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Du indbetaler 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Turen er garanteret afgang ved 9 tilmeldte. Du vil blive informeret om turen er garanteret senest 2 måneder før afrejsedatoen og får naturligvis dit depositum refunderet, såfremt turen aflyses grundet for få tilmeldte. Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 08.11.19 - 23.11.19 16.495,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kathmandu t/r
 • Flybillet fra Kathmandu til Pokhara
 • Dansk Rejseleder
 • Lokale guider og portere på trekket
 • 2 overnatninger i Kathmandu, 3 overnatninger i Pokhara og trekket til Annapura Basecamp
 • Transfer fra/til lufthavn og bus mellem Pokhara til Kathmandu
 • Trekking tilladelse, dansk turleder og engelsktalende lokalguider/bærere samt afskedsmiddag den sidste aften
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Drikkepenge på ca. 70 USD i alt pr. person på trekking turen
 • Visum (Søges lokalt ved ankomst og koster ca. 40 USD)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Lommepenge og måltider på trekket (ca. USD 30 pr dag)
 • Single værelse tillæg i Kathmandu og Pokhara hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre (ca. 1800 kr.)

Gruppestørrelse

Minimum 9 og maksimum 20 deltagere.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal og Bhutan: 24-01-2019 18:00:00 : 12173
København
24. januar 2019 kl. 18:00

Nepal og Bhutan

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder: 19-02-2019 18:00:00 : 12324
Herning
19. februar 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Basecamp med dansk rejseleder

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 25-03-2019 18:00:00 : 12876
Kolding
25. marts 2019 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: