Søg
Søg
På vej mod Annapurna Base Camp
Udsigten fra Poon Hill
Frokost i den smukke natur
Udsigten over marker og landsbyer
En af mange floder der skal passeres
Machhapuchhre også kaldet fishtail mountain
Pause på vej op og der tankes ind med et par colaer og andet energi
Pause på den sidste strækning før Base Camp
Tehuse ved Annapurna Base Camp
Tid til en pause ved Base Camp
Solnedgang over Annapurna
Et vellykket trek til Annapurna Base Camp fejres med dans
Wolleyballkamp mellem Danmark og Nepal i Base Camp
Sidste glimt af Annapurna inden turen går tilbage mod Pokhara
Under trekket kommer du igennem masser af små landsbyer
Lokale drenge på arbejde i marken

Trek til Annapurna Base Camp

Frapris pr. pers.

DKK 18.995,-

Varighed: 16 dage

Med dansk rejseleder: Tag med Jysk Rejsebureau til Annapurna Base Camp. Vi kommer til det allersmukkeste område i Annapurna-regionen med store gletsjere, grønne bjergsøer og uforstyrret udsigt til en lang række Himalaya-giganter.

Dette fysisk udfordrende trek fører os gennem Nepals storslåede natur med flotte udsigter over Himalaya bjergene.

Turen begynder med en dag i Kathmandu. Her har vi mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur, riverrafte m.m. Herefter går turen med fly til Pokhara, hvor trekket til Annapurna Base Camp starter. På trekket overnatter vi i små hyggelige tehuse. Det højeste punkt på ruten er i 4.130 meters højde, og undervejs har du fantastiske panoramaudsigter til de sneklædte Himalaya, bl.a. Machhapuchhare, også kaldet ”Fiskehalebjerget” (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m) og Annapurna III (7.555 m). Annapurna betyder ”Høstens Gudinde”, og er et af Himalayas mægtigste bjerge. Her er tale om et af de allersmukkeste områder i Annapurna-regionen med store gletsjere, grønne bjergsøer og uforstyrret udsigt til en lang række Himalaya-giganter. Trekkingturren ender i Pokhara, hvor vi har to dage, inden turen går tilbage til Kathmandu og videre hjem til Danmark.

Der er 10 dages trekking på denne 16 dages tur, og dermed god tid til akklimatisering. Samtidigt giver dette alle i gruppen større chance for at nå toppen.

Husk at du selv bestemmer din hjemrejsedato, så har du mod på mere eventyr, f.eks. safari i Chitwan eller afslapning på Pokhara, så lad os endelig vide det og vi laver den rejser der passer til dig.

Vi tilbyder også denne tur uden dansk rejseleder, se den her

Sæson
Trekking i Annapurna-region er helt ideelt fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar og udsigten fra bjergene er bedst.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Kastrup
Afgang fra Kastrup med Turkish Airlines via Istanbul. Efter en mellemlanding i Istanbul flyves direkte videre til Nepals hovedstad Kathmandu.

2. dag: Ankomst til Kathmandu - sightseeing på egen hånd
Ankomst til Kathmandus internationale lufthavn. Husk at medbringe 50 USD i kontanter og to pasfotos til dit nepalesiske visum, der udstedes direkte i lufthavnen.
Privat transfer direkte til Hotel Marshyangdi, der ligger i centrum af Kathmandu. Resten af dagen er sat af til sightseeing på egen hånd og afslapning efter flyrejsen.

3. dag: Fly til Pokhara - sightseeing på egen hånd
Efter morgenmad bliver vi kørt til lufthavnen i Kathmandu hvor vi tager på en af de flotteste flyvninger i verden. Vi flyver langs Himalaya bjergkæden til Kathmandu.
Pokhara ligger i 820 meters højde, omgivet af bjerge. Nyd synet af den smukke sø Phewa Tal og bjergene, der spejler sig i vandet.

4. dag: Pokhara - Tikedhunga
Fra Pokhara er der cirka halvanden times bustur til Naya Pul (1.070 m), hvorfra selve trekket starter. Herfra går turen op gennem lavlandet igennem små landsbyer og smukke skovområder til Tikhedhunga.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer

5. dag: Trek Tikhedhunga - Ghorepani
Vær forberedt på en hel dags vandring, hvor den første stejle strækning op ad bjergryggen til Magar-byen Ulleri tager cirka 2-3 timer. Der er god tid undervejs til at holde små pauser, hvor der er mulighed for at tage fotos og nyde de storslåede udsigter til Annapurna South og Hiunchuli. Fra Ulleri går ruten videre opad igennem skovområder, hvor vi følger de små vandløb frem til Ghorepani.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

6. dag: Trek Ghorepani - Tadapani
Tidligt om morgenen vandrer vi op til udsigtspunktet Poon Hill, der ligger i 3.100 meters højde og byder på enestående solopgange over Himalaya. Fra Poon Hill kan du i klart vejr opleve nogle helt fantastiske panoramaudsigter – bl.a. til verdens syvende højeste bjerg Dhaulagiri (8.167 m) samt Macchapuchhare, Annapurna-bjergene og Manaslu. Herfra vandrer vi ned til Ghorepani igen, og efter en velfortjent morgenmad fortsætter vi mod Tadapani. Resten af dagen vandrer vi op og ned igennem flotte rhododendron- og magnoliaskove.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer

7. dag: Trek Tadapani - Chhumrong
Dagen starter med et par timers vandring ned til Kimrung Khola efterfulgt af en times stejl og hård vandring. Den sidste del af dagens strækning er flad, og undervejs passerer vi gennem små landsbyer. Chhomrong er en relativ stor landsby, hvor der er gode tehuse og smukke bjergudsigter.
Trekkingtid: Cirka 4-5 timer.

8. dag: Trek Chhumrong - Dovan
Vandreturen i dag tager os fra Chhomrong op igennem skove med smukke rhododendronbuske og bambusplanter. Vi følger floden og ender ved den lille landsby, Bamboo. Herfra fortsætter vi videre over 3 mindre floder, før vi ankommer til dagens mål, Dovan.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

9. dag: Trek Dovan - Machhapuchhre Base Camp
I dag er der en konstant stigning på hele ruten. Det belønnes med smukke udsigter, mens vi vandrer igennem bambus skove. Inden vi tager turen helt op til Hinko (3139 m), er der mulighed for at holde en pause på det fine Himalaya Hotel, som ligger i 2873 meters højde. Derefter vandrer vi videre op til Machhapuchhre Base Camp.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

10. dag: Trek Machhapuchhre Base Camp - Annapurna Base Camp
I dag venter der os en stejl stigning op til Annapurna Base Camp. Målet i 4.130 meters højde kan nås på et par timer og er trekkingturens højeste punkt. Resten af dagen kan du slappe af og nyde den smukke udsigt til det legendariske bjerg og gletsjeren. Glæd dig til de fantastiske udsigter over Machhapuchhare (6.993 m), Tarke Kang (7.202 m), Annapurna South (7.219 m), Gangapurna (7.454 m), Annapurna III (7.555 m) m.fl.
Trekkingtid: Cirka 2 timer.

11. dag: Trek Annapurna Base Camp - Bamboo
Fra base camp er der cirka 7 timers vandring igennem bambus- og rhododendron-skove ned til Bamboo.
Trekkingtid: Cirka 6-7 timer.

12. dag: Trek Bamboo - Jhinu Danda
Ruten i dag går skiftevis op og ned ad bjergsiderne, og hele dagen nyder vi den smukke udsigt, som møder os overalt.
Trekkingtid: Cirka 5 timer.

13. dag: Jhinu Danda - Pokhara
Turens sidste dag starter med en vandretur på 6 timer ned ad bakke igennem skove og små landsbyer til Nayapul. Derefter tager det ca. en time i bil tilbage til Pokhara, hvor trekkingturen slutter.
Trekkingtid: Cirka 6 timer.

14. dag: Pokhara - sightseeing på egen hånd
Efter 10 dage i bjergene er der nu mulighed for afslapning, små vandreture, paragliding i den smukke by Pokhara. Om aftenen kan vi nyde solnedgangen fra søen Phewa Tal.

15. dag: Bus til Kathmandu
I dag går turen tilbage til Kathmandu med bus (ca. 7 timer). Efter ankomst til Kathmandu, har du dagen på egen hånd.

16. dag: Fly fra Kathmandu og ankomst til Danmark.
Afrejse fra Kathmandu og ankomst samme dag til Danmark efter et fantastisk eventyr i Nepal.

Overnatning:
2 overnatninger på hotel i Kathmandu
3 overnatninger på hotel i Pokhara
9 overnatninger i forskellige tehuse

Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse "teahouses". Det var - og er steder, hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple vilkår. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus.
Indkvartering er i fællesrum, og der er fælles toiletforhold.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Husk at medbringe to pasbilleder og et kopi af dit pas til trekking-tilladelsen. Dette skal afleveres til vores samarbejdspartner Highlander senest 24 timer inden trekket starter. Husk også at medbringe yderligere to pasbilleder til dit nepalesiske visum.

Info om højdesyge
Højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om man overholder de anbefalede retningslinjer på området. Vi refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge. Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever yderst sjældent, at vores rejsende får højdesyge, som påvirker oplevelsen.

Det er ekstremt vigtigt, at man går ned i højde, hvis man føler symptomer på højdesyge. Lyt kun til dig selv og din krop. Højdesyge er noget, man skal tage alvorligt. I ekstreme tilfælde, hvor trekkere ignorerer symptomerne og er fortsat op af bjerget, har det haft dødelig udgang.

Der er på dette rejseforslag et luftfartsselskab, som optræder på Eu’s blacklist, Tjek listen her https://ec.europa.eu/transport/sites/transport/files/modes/air/safety/air-ban/doc/list_en.pdf. Vi har valgt denne flyløsning, da der ikke er andre alternative flyselskaber, der flyver på den omfattede rute. Når du vælger denne rejse mister du retten til at få omlagt rejsen eller refunderet billetterne som følge af, at det givne luftfartsselskab optræder på listen. Vi anbefaler, at du undersøger din forsikringer i forhold til eventuelle begrænsninger i deres dækning.

Afrejsedatoer

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Status Rejseperiode Pris
Ledige pladser 04.11.18 - 19.11.18 18.995,- Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kathmandu t/r via Istanbul med Turkish Airlines
 • Flybillet fra Kathmandu til Pokhara
 • Dansk Rejseleder
 • Lokale guider og portere på trekket
 • 2 overnatninger i Kathmandu, 3 overnatninger i Pokhara og trekket til Annapura Basecamp
 • Transfer fra/til lufthavn og bus mellem Pokhara til Kathmandu
 • Trekking tilladelse, dansk turleder og engelsktalende lokalguider/bærere samt afskedsmiddag den sidste aften

Prisen er eksklusiv

 • Drikkepenge på ca. 70 USD i alt pr. person på trekking turen
 • Visum (fås i lufthavnen i KTM for ca. USD 50 kontant)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Lommepenge og måltider på trekket (ca. USD 30 pr dag)
 • Single værelse tillæg hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre


Gruppestørrelse

Minimum 10 og maksimum 20 deltagere.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Nepal: 06-03-2018 18:00:00 : 10873
Aarhus
6. marts 2018 kl. 18:00

Nepal

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder: 15-05-2018 18:00:00 : 10608
Aarhus
15. maj 2018 kl. 18:00

Nepal: Everest Base Camp med dansk rejseleder

Nepal: 23-05-2018 18:00:00 : 10874
Aarhus
23. maj 2018 kl. 18:00

Nepal

Se mere her

Servicecenter

Nepal Få hjælp og service til rejsen
Service Center, Kathmandu, Nepal
Til top
Find os på: