Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
27 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 28.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen byder på storslået natur, spændende kultur samt udfordrende og sjove aktiviteter. Mange vælger at tage med den mere kendte Transsibiriske Jernbane, men da den kun kører gennem Rusland, synes vi, at den Transmongolske Jernbane gennem både Rusland, Mongoliet og Kina giver de største kontraster og oplevelser.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores samarbejdspartnere


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og på opdagelse i Moskva
Afgang fra Danmark mod Moskva med ankomst samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i Moskva, hvor I har 2 overnatninger. Resten af dagen har I på egen hånd i Moskva.
2. dag: På opdagelse i Moskva
I har hele dagen til at udforske Moskva på egen hånd. I kan f.eks. tage forbi Den Røde Plads, hvor I finder den smukke Vasilij-katedral og Lenins Mausoleum. I kan også nyde Moskva på en afslappende bådtur, eller drikke en kop kaffe og observere det lokale liv i Gorkij-parken.
3-6. dag: Med tog fra Moskva - Irkutsk
I dag finder I selv til banegården og jeres tog, hvorefter der venter jer fire dage på toget gennem Ruslands industriområder, Uralbjergene og Sibirien. Bliv lullet i søvn af togets rumlen, nyd udsigten eller få en snak med de lokale og andre turister på toget. Sørg for at få provianteret til turen, eller nyd den lokale mad i spisevognene. Det er en oplevelse i sig selv at følge og møde de lokale på toget. Det er en god ide at tage familiealbummet med, så I kan dele livet i Danmark med de lokale, I møder på vejen - de er generelt meget interesserede, og viser selv billeder samt forsøger at fortælle historier med en russisk phrasebook. Toget stopper flere gange om dagen - I finder tidsplanen i togvognen. Det kan betyde, at I får nye medrejsende i jeres togkupe. Selvom fire dage i et tog virker som lang tid, så går tiden hurtigt. Husk, at I undervejs passerer forskellige tidszoner.
7. dag: Ankomst til Irkutsk og på opdagelse i byen
I bliver hentet på togstationen og kørt til jeres hostel, hvor I har en overnatning. Resten af dagen har I på egen hånd i Irkutsk - her er der spændende museer, en historisk bydel og de flotte gamle træhuse, som kan være interessant at bruge dagen på.
8. dag: Fra Irkutsk til Olkhon Island på Lake Baikal
I bliver hentet på jeres hostel og kørt til busstationen i Irkutsk. Herfra går turen i bus til Sakhjurta, hvor færgen tager jer det sidste stykke til Olkhon Island. I har tre overnatninger privat i en hyggelig landsby. (A)
9-10. dag: På eventyr på Olkhon Island
Olkhon går for at være den smukkeste ø ved Lake Bajkal. Dagene er på egen hånd på Olkhon Island, og her kan I nyde den flotte og varierede natur (klipper, fyrreskove, stepper m.m.) på cykel og vandre- eller rideture. Øen er desuden kendt for sine legender og siges at være et shamanistisk kraftcenter. Øens 1200 indbyggere bor nordpå i den hyggelige landsby, Khuzjir. (M,A)
11. dag: Tilbage til Irkutsk
I dag går turen tilbage til jeres hostel i Irkutsk, hvor I ankommer om eftermiddagen. (M)
12. dag: Med tog fra Irkutsk til Ulan Bator
Rejsen til Ulan Bator i Mongoliet tager cirka et døgn, og det er den første landegrænse, I krydser i toget. Vær forberedt på en del ventetid ved grænseovergangen.
13. dag: Ankomst til Ulan Bator i Mongoliet
I bliver hentet på togstationen og kørt til jeres hostel, hvor I har to overnatninger. Resten af dagen har I på egen hånd i Mongoliets hovedstad Ulan Bator.
14. dag: På opdagelse i Ulan Bator
Hele dagen har I på egen hånd i Ulan Bator. Det er en god ide at få provianteret til jeres syv dage lange tur i Gobi-ørkenen. Derudover kan I besøge nationalhistorisk museum, se det berømte folklore show om aftenen eller booke en guidet rundtur i Ulan Bator og få et dybere indblik i byen og dets indbyggere.
15. dag: Første dag i Gobi-ørkenen
I hentes om morgenen ved jeres hostel af jeres chauffør, og herfra går turen til Gobi-ørkenen, som I skal udforske de næste syv dage. Undervejs kan I stoppe, som I vil, og nyde den rå natur eller møde nomaderne. Der overnattes i gers (mongolsk telt) ved nomaderne eller i ger-camps i byerne. På turen får I et unikt indblik i nomadernes liv. Forvent at blive inviteret på varm gede- eller kamelmælk, gæret hestemælk og tørret gedeost. Hos mange nomadefamilier kan I også hjælpe med at samle geder til malkning, lege med børnene eller hygge omkring ildstedet i en ger. (F,A)
16. dag: På eventyr i Gobi-ørkenen
I har i dag ca. 300km kørsel foran jer. Turen går gennem ørkenen til Tsagaan Suvraga, hvor I overnatter ved en nomade familie. Det vil være muligt at deltage i de daglige aktiviteter, og samtidig komme ud og vandre i området. (M,F,A)
17. dag: Eagle Valley i Gobi-ørknen
Destinationen i dag er Eagle Valley ca. 150km væk, nær Dalanzadgad som er hovedstad af den sydlige Gobi provins. Der er tid til at vandre i den smukke natur ved Eagle Valley, hvor der både er glacier og den imponerende dybe kløft i midten af bjergene. Det er muligt at komme ud og ride på kamel eller hest i parken - dette kan I arrangere lokalt ved ankomst. (M,F,A)
18. dag: Besøg ved Onk-klosteret
Dagen byder på en 300km lang køretur til en ger-camp ved Saikhan Ovoo. Her overnatter i tæt ved Onk klosteret, som I også vil have tid til at besøge. (M,F,A)
19. dag: Køredag til Kharkhorin
Turen i dag går 250km til Kharkhorin, hvor I overnatter tæt ved floden. Slut dagen af med et besøg på den nærliggende bakke for at nyde den smukke udsigt udover Kharkhorin området. (M,F,A)
20. dag: På opdagelse ved Kharkhorin og videre til Hustai
Formiddagen bruges i Kharkhorin, hvor I besøger EderneZuu klosteret og Kharkhorin museet. Derefter går turen ca. 300km til Hustai Nationalpark, hvor I igen har mulighed for at deltage i de daglige aktiviteter ved en nomade-familie, som f.eks. at malke køer og lave mad. (M,F,A)
21. dag: Sidste dag i Gobi-ørkenen med overnatning i Ulan Bator
I dag går turen igen mod Ulan Bator, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. I Ulan Bator bliver I kørt tilbage til jeres hostel. (M)
22. dag: Med tog fra Ulan Bator til Beijing
Det sidste togstræk på rejsen tager jer fra Ulan Bator til Beijing, en rejse på cirka 1,5 døgn. Turens højdepunkt er klart hjulskiftet ved den mongolsk-kinesiske grænse, da man ikke har samme skinnebredde i Mongoliet og Kina.
23. dag: Ankomst til Beijing i Kina
I ankommer i dag til Beijing, og finder selv fra togstationen til jeres hostel på gåben eller i taxa. Resten af dagen kan I opleve imponerede Beijing.
24. dag: Guidet cykeltur i Beijings gader
Efter morgenmaden tager I på cykeltur gennem Beijings gader. Turen tager hele dagen og tager jer forbi hyggelige templer, lokale markeder, det olympiske stadium og meget mere.
25. dag: Vandring på den kinesiske mur
En fantastisk dag med vandretur på den kinesiske mur. I vil have ca. to til fire timers vandring på den del af den kinesiske mur, som stadig er intakt fra gammel tid og endnu ikke restaureret. I vil spise i små lokale kinesiske landsbyer og opleve fortryllende udsigtsposter på muren, som I aldrig vil glemme.
26. dag: På opdagelse i Beijing
I dag har I ikke noget planlagt hjemmefra, så I har hele dagen på egen hånd i storbyen Beijing. I kan tage på shopping, vandre rundt i den forbudte by eller blandt hutongerne, tage ud til sommerpaladset, eller måske tage forbi den himmelske fredsplads. Beijing har meget at byde på, og er det perfekste sted, at slutte jeres rejse af.
27. dag: Afrejse fra Beijing til Danmark
Jeres rejse slutter, og I flyver til Kastrup lufthavn i København.

Bemærkninger

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en anden Backpacker Adventure rejse, så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse, og rabat for de flybilletter som ikke benyttes.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:


Lokalguiderne i Rusland, Mongoliet og Kina er alle engelsktalende, men det er varierende, hvor godt de taler engelsk. I kan derfor opleve at få en lokalguide, som taler begrænset engelsk.

På den transmongolske jernbane rejser man gennem tre lande, hvor tingene fungerer meget anderledes end i Danmark. Togplaner, -ruter og -tider kan sommetider ændres uden varsel; også meget tæt på afgangsdatoen. Som rejsende må man derfor være indstillet på, at der kan ske ændringer i rejseprogrammet. I meget sjældne tilfælde kan tidsændringer betyde, at programmet ikke kan gennemføres på samme måde som oprindeligt bekræftet. Det kan medføre, at der må skæres en dag fra, springe et stop over eller lignende. Vi understreger, at det meget sjældent sker, og Jysk Rejsebureau gør alt, hvad vi kan for at løse disse problematikker - blandt andet gennem vores meget stærke lokale partnere. Det er vigtigt, at man som rejsende er bekendt med, og forstår, at disse betingelser er gældende.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode08.07.22 - 03.08.22 Tilmeldingsfrist10-03-2022
28.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.08.22 - 31.08.22 Tilmeldingsfrist07-04-2022
28.995,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Næste: 08-07-2022
Se alle afrejsedatoer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Moskva // Beijing - København (inkl. bagage)
 • Togbillet på 2. klasse fra Moskva - Beijing med stop i Irkutsk og Ulan Bator
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Russisk invitation til visumansøgning
 • Kinesisk invitation til visumansøgning
 • Infomøde i Aarhus før afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Rusland
 • Transfer fra lufthavn til hostel i Moskva
 • 2 overnatninger på hostel i Moskva
 • Transfer fra togstation til hostel i Irkutsk
 • 2 overnatninger på hostel i Irkutsk
 • 3 overnatninger på homestay ved Olkhon Island inkl. transport frem til og tilbage
Mongoliet
 • Transfer fra togstation til hostel i Ulan Bator
 • 3 overnatninger på hostel i Ulan Bator
 • 7 dages tur i Gobi-ørkenen
Kina
 • 4 overnatninger på hostel i Beijing
 • Cykeltur i Beijing
 • Vandretur på Den Kinesiske Mur

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Vaccinationer
 • Visum til Rusland, Mongoliet og Kina

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Jonas Blomgren Lassen, Rejsekonsulent

Jonas Blomgren Lassen

Rejsekonsulent

aarhus|jr.dk
Rejsekonsulent Mie Sommer Runholt

Mie Sommer Runholt

Rejsekonsulent

aalborg|jr.dk

Servicecentre i Kina

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Beijing, Kina - Servicecenter

Kina

Jysk Servicecenter ligger på Beijing Jade Int. Youth Hostel, der ligger i hjertet af Beijing lige ved Den Forbudte By.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
25.01.22 - 24.04.22
29.995,-
25.01.22 - 25.03.22
26.995,-
28.01.22 - 28.03.22
26.995,-
03.02.22 - 04.04.22
25.995,-
Til top