13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.995,-
FRA 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Koh Kood Beach Resort har en hyggelig og familiær atmosfære. I skal bo i jeres egen private villa, hvor I kan nyde livet og slappe af. Her er sørget for det meste, så I kan nyde hinandens selskab, ligge i jeres private jacuzzi, nyde resortets faciliteter, slappe af på stranden eller tage på ture i området.

Villaen er en del af Koh Kood Beach Resort, men den har en dejlig privat beliggenhed. Der er tre soveværelser alle med eget udendørs badeværelse og alle med plads til to ekstra opredninger. På overetagen finder I (foruden to soveværelser) en stor terrasse med en fabelagtig udsigt og jacuzzi, og i villaens underetage er der (udover et soveværelse) en stor fælles stue, køkken og en dejlig balkon med havudsigt.

Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Der er masser af muligheder for aktiviteter såsom dykning, snorkling, kajaksejlads og små ture på egen hånd eller arrangeret gennem receptionen.

I tilbringer otte nætter i disse skønne, tropiske omgivelser. Derudover har 2 nætter i Bangkok før opholdet på Koh Kood, hvor I kan snuse lidt til Thailands spændende hovedstad.

Vi har villaer I kan leje andre steder i Thailand, f.eks på Koh Jum, Koh Samui, Koh Tao og i Pranburi - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Thailand er blandt mange andre ting en skøn stranddestination, som kan besøges året rundt. Når det regner i den østlige del, er det normalt solrigt i den vestlige del og omvendt.

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode at besøge Koh Kood er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader.

Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 39 grader om dagen. I perioden maj til november er vejret meget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl og storme.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Thailand kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I flyver fra Danmark til Thailand, hvor I ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst til Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok står en chauffør klar til at køre jer til jeres hotel. Hotel Centre Point har en meget central og bekvem beliggenhed, ikke langt fra floden og sky train stationen Saphan Taksin. Resten af dagen kan I slappe af ovenpå rejsen eller gå på opdagelse i Bangkok. Har I behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser - Fx. en aftentur i tuk tuk til Chinatown eller en tur rundt i byen og lege detektiv. Overnatning på hotel
3. dag: Bangkok på egen hånd
I har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter jer. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har I behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser. Jysk Rejsebureau anbefaler en cykeltur bag byens facade eller en spændende halvdags Klong-tur på de smalle kanaler bag facaden af millionbyen, hvor I sejler i longtail båd og oplever det lokale dagligliv. I kan også slappe af ved poolen på hotellets rooftop. En lille skjult perle vi kan anbefale i Bangkok er Poomjai Garden, hvor du kan nyde en kop kaffe i smukke omgivelser. Overnatning på hotel(M)
4. dag: Transfer til Koh Kood
I dag skal I videre med en minibus til Trat, hvorfra båden til Koh Kood afgår. På Koh Kood Beach Resort, der har en hyggelig og familiær atmosfære, skal I bo i jeres egen private villa, hvor I kan nyde livet og slappe af. I tilbringer de kommende otte nætter i disse skønne, tropiske omgivelser. Villaen er en del af Koh Kood Beach Resort, men den har en dejlig privat beliggenhed. På overetagen finder I en stor terrasse med en fabelagtig udsigt og jacuzzi, to soveværelser hvert med eget udendørs badeværelse og begge med mulighed for to ekstra opredninger. Villaens underetage indeholder et soveværelse (ligeledes med mulighed for ekstra opredninger, som kan benyttes, hvis I er over ti rejsende) med eget indendørs badeværelse, fælles stue og køkken samt balkon med havudsigt.(M)
5. -11.dag: Egen villa på Koh Kood Beach Resort
Den næste uges tid står den på ren afslapning på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer desuden en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr samt gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. (M) Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger I til en strandpause, kan I f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor I kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner.
12. dag: Transport til lufthavnen
Efter morgenmaden går turen tilbage til Bangkok Lufthavn - Jeres Thailandsrejse nærmer sig sin afslutning og I skal med fly hjem til Danmark
13. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter et fantastisk eventyr i Thailand!

Overnatninger

2 overnatninger på Centre Point i Bangkok
8 overnatninger i egen villa på Koh Kood Beach Resort

Bemærkninger

Husk vi kan være behjælpelig med villaer andre steder i Thailand - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan starte hver dag.

Gruppestørrelse

10 personer

November - marts

Pakkeliste

 • Kontanter ( ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter t/r København - Bangkok (inkl. bagage)
 • Afhentning i lufthavn og transport til Grand Sathorn 2 overnatninger her
 • Transport fra Bangkok til Koh Kood Beach Resort t/r
 • Ophold i Sunset House Villa inkl. morgenmad
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Udflugter
 • Måltider ud over morgenmad og drikkevarer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer

Prisbemærkning

Prisen er for leje af hele villaen på Koh Kood, der rummer tre dobbeltværelser, hvoraf der vil være to ekstra opredninger i to af værelserne ved 10 personer.
Der er plads til yderligere to ekstra opredninger i villaens tredje værelse. Så det er muligt, at rejse 12 personer sammen. I så fald bliver prisen pr. person naturligvis lavere.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du ved siden af Chamberlain Hostel. Her sidder serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top