Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur kommer du på et unikt eventyr rundt i Thailand!

Eventyret starter i Bangkok, hvor du kan besøge lokale og pulserende markeder, oplever klongerne, og lader roen falde over dig ved de smukke buddhistiske templer. Herefter går turen til Khao Laem-søen, hvor du i tre dage udforsker området og lever livet ombord på en husbåd. Her oplever du det lokale liv i landsbyerne, vandrer i junglen, bader i søen eller nyder en tur i en af bådens kajakker. Kun ganske få rejsende besøger dette område af Thailand, og kun få rejsebureauer har tilladelse til at sejle rundt med husbåd på Khao Laem. Turen er også meget velegnet for familier med børn, da husbåden danner en tryg og behagelig base for de eventyrlige oplevelser.

Rejsen afsluttes med en dejlig strandferie i tropiske omgivelser først på den skønne ø Koh Kood. Øen ligger 325 kilometer sydøst for Bangkok, i Koh Chang National Marine Park, blandt 47 perler af småøer, der tilsammen danner et uspoleret og billedskønt øhav. Du bliver indlogeret på Koh Kood Beach Resort - et af Jysk Rejsebureaus favoritresorts. Efter et par dage på en stille trope ø fortsætter du til Koh Chang, hvor der er et større udbud af restauranter og aktiviteter.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Thailand her
Få information og fakta om Thailand her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Det er altid dejligt at sejle på Khao Laem søen. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen være højere. I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnbyger. På Koh Kood og Koh Chang er det vejrmæssigt bedste tidspunkt at besøge øen i vores vinterhalvår ca. mellem oktober og maj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Thailand hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit guesthouse. New Road Guest House har en meget central og bekvem beliggenhed, og byder på en god og hjemlig atmosfære. I lobbyen finder du et service center, der kan være behjælpelig med rejsetips og praktiske spørgsmål. Herudover har New Road Guesthouse bl.a. egen restaurant, hyggelige fælles områder og en god bar. Resten af dagen er fri til at gå på opdagelse i Bangkok.
3. dag: Bangkok - Klongtur
Sammen med din guide kører du tidligt om morgenen ned til kajen, hvor turen ind i Bangkoks små kanaler, klongerne, starter. Du sejler et stykke ned af hovedfloden, Chao Phraya, inden båden fører dig roligt gennem klongerne, hvor vandet er livsnerven, og kontrasterne hersker. Her sejler handlende rundt i små både og udbyder deres varer, og imponerende teaktræs huse ligger side om side med ydmyge små blikskure. Kontrasten til det centrale Bangkoks hektiske trafikbillede er enorm. Her brydes stilheden af motoriserede både, hanegal, musik fra enkelte huse og børnenes glade latter. Der gøres flere spændende stop undervejs, inden turen slutter ved ”Pier 9” ved Grand Palace. Herfra kan du på egen hånd besøge templerne, shoppe i området eller tage en offentlig færge tilbage til dit guesthouse.(M)
4. dag: Transfer til Khao Laem søen
I skal være klar i receptionen på New Road Guesthouse ved 07.30 tiden - afgang er kl. 08.00. I forlader Bangkok og kører op mod den idylliske Khao Laem sø, hvor I tjekker ind i jeres lækre kahytter først på eftermiddagen. Der er indlagt frokost stop undervejs. Båden stævner ud på søen og I kan nyde den første af mange magiske solnedgange fra dækket inden der serveres lækker aftensmad. Overnatning på husbåd (M,F,A)
5. dag: Afslapning på husbåd og besøg i Karen landsby
Nyd en morgen dukkert og en afslappet morgenmad inden der er afgang fra båden kl.10.30 i longtail båd med kurs mod stammelandsbyen ”Mooban Kanunklee” beboet af folk fra Karen stammen. Du udforsker landbrugsområdet med traktor, hvor du kan studere hvordan de dyrker ris og holder dyr. I landsbyen vil du se, hvordan de producerer deres egen elektricitet og har udviklet et vandforsynings system til landsbyen. Du besøger også landsbyens skole, der har ca. 80 børn og 2 lærere – du er velkommen til at donere f.eks farveblyanter, hæfter eller andre skole sager til børnene. Ved frokost tid vender du tilbage til båden, hvor du kan være med til at lave din frokost sammen med kokken ombord. Eftermiddagen er fri dasetid, snup en tur i en af kajakkerne, fordyb dig i din yndlingsbog eller snup en eftermiddagslur. Middagen serveres 18.30 – mæt af mad og oplevelser kan du slappe af, måske spille et spil kort og sludre med de andre gæster ombord. Overnatning på husbåd (M,F,A)
6. dag: Udforsk søen i kajak, vær med til at lave mad og besøg lokal landsby
I kan efter morgenmaden udforske søen i en af husbådens kajakker eller snuppe en svømmetur inden båden sejler mod det smukke område Pilog. Undervejs kan I være med til at forberede jeres frokost i køkkenet, hvor der fremtrylles en fantastisk papaya salat og grilles kyllingekød. Før I kan læne jer tilbage og nyde maden, besøger I Bo Ong landsbyen, hvor I får et indblik i det daglige landsbyliv langt væk fra alfar vej. I kan også se den hellige pagode som kan besøges via en gangbro - dog er det kun mænd, der har adgang til selve området ved pagoden. Tilbage på båden sejler I mod Pilog, hvor søen bliver smallere og klipperne rejser sig majestætisk omkring bredden. Kigger I mod vest kan I nyde solnedgangen over Burmas bjerge. Overnatning på husbåd (M,F,A)
7. dag: Tid at sige farvel til husbåden
Det er tid til en sidste kajak tur og et forfriskende dyp i søen inden båden sejler sydpå til stedet, hvor I skal afmønstre. I nyder en lækker frokost inden turen går tilbage til Bangkok hvor I ankommer først på aftenen. Der vil være stop undervejs, hvor I kan handle lidt snacks. Overnatning på guesthouse (M,F)
8. dag: Bangkok – Koh Kood
Der er tidlig afgang fra Bangkok med minibus til Trat. Du ankommer til Laem Sok kajen over middag, hvorfra færgen til Koh Kood afgår. Først på eftermiddagen ankommer du til Koh Kood Beach Resort, hvor du kan nyde livet og slappe af i skønne tropiske omgivelser - resortet har en hyggelig og familiær atmosfære. Her tilbringes de kommende fire nætter. (M)
9.-11. dag: Koh Kood
De næste dage står den på ren afslapning på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer desuden en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr og gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en strandpause, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor du kan købe ny høstede ananas og vandmeloner.(M)
12. dag: Transfer til Koh Chang
Idag går turen videre til Thailands tredie største ø Koh Chang. Du skal bo på et dejligt resort på en af øens kendte strande. Tag dig en slentre tur i vandkanten, nyd havet eller slap af i palmernes skygge. Hotellet har en dejlig stor pool og en spa afdeling hvor du kan blive forkælet. Overnatning på resort i bungalow (M)
13.-14. dag: Koh Chang på egen hånd
Nyd dine sidste ferie dage på den skønne strand med dejlig seafood eller veltillavet thai mad. Du kan også tage på udflugter på og omkring øen, f.eks. en cykeltur, snorkeltur eller vandretur til et af øens vandfald. Overnatning på resort i bungalow (M)
15. dag: Afrejse fra Koh Chang mod lufthavnen
Jeres ferie lakker mod enden, der er idag afgang fra jeres resort mod Bangkok lufthavn, hvorfra jeres fly afgår.

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse i Bangkok
3 overnatninger på husbåden
4 overnatninger på Koh Kood Beach resort
3 overnatninger på strandhotel på Koh Chang

Bemærkninger

Turen er velegnet for alle – også børnefamilier - vi anbefaler børn er ca 3-4 år for at få bedst udbytte af turen.

Du er velkommen til at opbevare eventuel overskydende bagage på servicekontoret i Bangkok, imens du er på husbåden.

Bemærk turen er baseret på udvalgte afgange forhør dig hos din rejsekonsulent.

Hvis du ønsker det, kan du forlænge turen med et par dage i River Kwai området i luksustelt eller blive sat af i Kanchanaburi og tage natbussen til Chiang Mai.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Forhør dig hos din rejsekonsulent omkring startdatoer på Lake Explorer turen, så det passer ind i netop dit rejseprogram.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved 2 personer. Der er plads til ca. 16 personer på husbåden

November - marts

Pakkeliste

 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Let bomuldstøj med lange ærmer/ben (beskyttelse mod evt. myg ved solnedgang)
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Sko eller trekkingsko
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Myggespray
 • Kameraudstyr
 • Vandtæt pose til rafting turen. (dit kamera kan også komme i en fælles vandtæt pose).
 • Lommepenge - husk kontanter til afregning af drikkevarer ombord på husbåden
 • Drikkepenge til raftingguide, guide og ansatte på husbåden
 • Personlig rejseforsikring
 • Det er vigtigt, at du medbringer dit pas, da vi bevæger os i et grænseområde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Bangkok t/r (inkl. bagage)
 • Alle nævnte overnatninger
 • Ture, transporter og måltider ifølge program
 • Engelsktalende guider på flg. ture: Lakeexplorer turen og byrundtur i Bangkok

Prisen er eksklusiv

 • Personlig rejse- og afbestillingsforsikring
 • Ture og måltider udover det nævnte
 • Engelsktalende guider på transfers
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Thailand, Bangkok

Jysk Servicecenter Bangkok finder du i lobbyen på vores eget backpackerhotel New Road Guesthouse. Her sidder danske serviceguider klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af deres brede rejseerfaring, så du kan få mest muligt ud af din rejse i Østen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top